Hormonális problémáim vannak amire az endokrinológus azt mondta csak lombik bébim lehet. Beletörődtem, abba is, hogy párom 32 évesen sajnos még éretlen, hogy neki vágjunk. Most 5 hetes terhes vagyok úgy, hogy mindig védekeztünk és csak egyszer hibáztunk. De én nem aggódtam, hogy terhes leszek, hisz a doki szerint meddő vagyok. Én csodának fogtam fel a két csíkos tesztet. Remegtem, szomorú és boldog voltam egyszerre. Sajnos a párom nem örvendezett neki, azt mondta kell még legalább 1 év, mire összeszedi magát anyagilag. Mindenáron el akarja vetetni és nekem a szívem szakad meg. Olyan könnyen és gyorsan nemet mondott. Félek, ha megtartanám rámenne a kapcsolatunk, de attól is félek, ha elvetetem egy életre megbánom. Párom már megrendelte az abortusztablettát... Utolsó reményem az ultrahang, remélem ha meghallja a kicsi szívverését, felfogja mit akar tőlem kérni.
Kedves #139, hogy #137 miért kéri ezt, azt csak ő tudja... az viszont tény, hogy a Kérdező, ha elég zöld lenne ahhoz, hogy publikusan bizonyítékot szolgáltat, akkor valaki, aki olvassa ezt a kérdést, és elég viceházmesteri hozzá a lelke, tényleg rohanhatna feljelentést írni...
Szóval szerintem nem kellene a Kérdezőt ennyire zöldnek nézni...
2015. júl. 30. 09:38
142/148 anonim válasza:
Kep nelkul is fel lett jelentve
2015. júl. 30. 09:48
143/148 anonim válasza:
38%-os ugyan, hogy lenne már feljelentve..ne mondj ilyen blodséget. tudod, hány fogyaszto tabletta van, ami már régen tiltott (mert belehaltak, szivbetegséget okoz..hatoanyaguk, mint a speed..)..és jonnek-mennek a csomagok Europában...... és még senki se kerult emiatt bortonbe..de még csak biroság, rendorség elé sem...
2015. júl. 30. 09:57
144/148 anonim válasza:
#142, azzal ki is törölheted... viszont ha igaz, őszintén bízom benne, hogy adott esetben kiadják a Kérdezőnek a feljelentő vice-jellem adatait...
2015. júl. 30. 10:07
145/148 anonim válasza:
#143 - na ya... a forgalmazót lehetne büntetni illegális gyógyszer-forgalmazásért - csak hát az ugye nem áll magyar joghatóság alatt...
2015. júl. 30. 10:09
146/148 anonim válasza:
Én pont ennyire "zöldnek" nézem, ha képes egy illegális, ki tudja mit okozó, interneten rendelt tablettával megölni a saját gyermekét és esetleg még magát is.
2015. júl. 30. 11:37
147/148 anonim válasza:
Lehet, hogy elcsépeltnek tűnik, de a te testedről te döntesz. Lehet, hogy váratlanul érte a dolog és berezelt. Még nem is fogta fel igazán.. De ha tényleg szeretitek egymást, akkor ne vetesd el. ahogy elkezd nőni a pocakod, jobban átérzi majd. Ha pedig az sem hatja meg, akkor tényleg nem is vágyik gyerkőcre. Remélem, sikerül jó döntést hozni 😊
2015. júl. 30. 22:32
148/148 anonim válasza:
"De ha tényleg szeretitek egymást, akkor ne vetesd el. " - érdekes, nekem pon az ellenkezőjét mondja a dolog, ha NEM szeret a párom, akkor nem vesz komolyan, és hagyja figyelmen kívül az érzéseimet... két, egymást tényleg szerető ember csak akkor vállal gyereket, ha egyiküknek sincs ellenére a dolog - nemtől függetlenül.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!