Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Ti mit tennétek? Megtartanátok?

Ti mit tennétek? Megtartanátok?

Figyelt kérdés

Hormonális problémáim vannak amire az endokrinológus azt mondta csak lombik bébim lehet. Beletörődtem, abba is, hogy párom 32 évesen sajnos még éretlen, hogy neki vágjunk. Most 5 hetes terhes vagyok úgy, hogy mindig védekeztünk és csak egyszer hibáztunk. De én nem aggódtam, hogy terhes leszek, hisz a doki szerint meddő vagyok. Én csodának fogtam fel a két csíkos tesztet. Remegtem, szomorú és boldog voltam egyszerre. Sajnos a párom nem örvendezett neki, azt mondta kell még legalább 1 év, mire összeszedi magát anyagilag. Mindenáron el akarja vetetni és nekem a szívem szakad meg. Olyan könnyen és gyorsan nemet mondott. Félek, ha megtartanám rámenne a kapcsolatunk, de attól is félek, ha elvetetem egy életre megbánom. Párom már megrendelte az abortusztablettát... Utolsó reményem az ultrahang, remélem ha meghallja a kicsi szívverését, felfogja mit akar tőlem kérni.

30N

2015. júl. 27. 20:22
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
 141/148 anonim ***** válasza:
33%

Kedves #139, hogy #137 miért kéri ezt, azt csak ő tudja... az viszont tény, hogy a Kérdező, ha elég zöld lenne ahhoz, hogy publikusan bizonyítékot szolgáltat, akkor valaki, aki olvassa ezt a kérdést, és elég viceházmesteri hozzá a lelke, tényleg rohanhatna feljelentést írni...

Szóval szerintem nem kellene a Kérdezőt ennyire zöldnek nézni...

2015. júl. 30. 09:38
 142/148 anonim ***** válasza:
0%
Kep nelkul is fel lett jelentve
2015. júl. 30. 09:48
 143/148 anonim ***** válasza:
29%
38%-os ugyan, hogy lenne már feljelentve..ne mondj ilyen blodséget. tudod, hány fogyaszto tabletta van, ami már régen tiltott (mert belehaltak, szivbetegséget okoz..hatoanyaguk, mint a speed..)..és jonnek-mennek a csomagok Europában...... és még senki se kerult emiatt bortonbe..de még csak biroság, rendorség elé sem...
2015. júl. 30. 09:57
 144/148 anonim ***** válasza:
11%
#142, azzal ki is törölheted... viszont ha igaz, őszintén bízom benne, hogy adott esetben kiadják a Kérdezőnek a feljelentő vice-jellem adatait...
2015. júl. 30. 10:07
 145/148 anonim ***** válasza:
16%
#143 - na ya... a forgalmazót lehetne büntetni illegális gyógyszer-forgalmazásért - csak hát az ugye nem áll magyar joghatóság alatt...
2015. júl. 30. 10:09
 146/148 anonim ***** válasza:
10%
Én pont ennyire "zöldnek" nézem, ha képes egy illegális, ki tudja mit okozó, interneten rendelt tablettával megölni a saját gyermekét és esetleg még magát is.
2015. júl. 30. 11:37
 147/148 anonim ***** válasza:
64%
Lehet, hogy elcsépeltnek tűnik, de a te testedről te döntesz. Lehet, hogy váratlanul érte a dolog és berezelt. Még nem is fogta fel igazán.. De ha tényleg szeretitek egymást, akkor ne vetesd el. ahogy elkezd nőni a pocakod, jobban átérzi majd. Ha pedig az sem hatja meg, akkor tényleg nem is vágyik gyerkőcre. Remélem, sikerül jó döntést hozni 😊
2015. júl. 30. 22:32
 148/148 anonim ***** válasza:
26%
"De ha tényleg szeretitek egymást, akkor ne vetesd el. " - érdekes, nekem pon az ellenkezőjét mondja a dolog, ha NEM szeret a párom, akkor nem vesz komolyan, és hagyja figyelmen kívül az érzéseimet... két, egymást tényleg szerető ember csak akkor vállal gyereket, ha egyiküknek sincs ellenére a dolog - nemtől függetlenül.
2015. júl. 31. 06:27
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!