Ti mit tennétek? Megtartanátok?
Hormonális problémáim vannak amire az endokrinológus azt mondta csak lombik bébim lehet. Beletörődtem, abba is, hogy párom 32 évesen sajnos még éretlen, hogy neki vágjunk. Most 5 hetes terhes vagyok úgy, hogy mindig védekeztünk és csak egyszer hibáztunk. De én nem aggódtam, hogy terhes leszek, hisz a doki szerint meddő vagyok. Én csodának fogtam fel a két csíkos tesztet. Remegtem, szomorú és boldog voltam egyszerre. Sajnos a párom nem örvendezett neki, azt mondta kell még legalább 1 év, mire összeszedi magát anyagilag. Mindenáron el akarja vetetni és nekem a szívem szakad meg. Olyan könnyen és gyorsan nemet mondott. Félek, ha megtartanám rámenne a kapcsolatunk, de attól is félek, ha elvetetem egy életre megbánom. Párom már megrendelte az abortusztablettát... Utolsó reményem az ultrahang, remélem ha meghallja a kicsi szívverését, felfogja mit akar tőlem kérni.
30N
Nem fogom leírni, hogy döntöttem. Így hát további jó gyűlölködést kívánok nektek más fórumkérdésekben is, és köszönöm a sok rossz kívánságot ami (bocs),de nem érintett meg engem!
DE LEGINKÁBB AZOKNAK KÖSZÖNÖM, AKIK A KÉRDÉSEMRE VÁLASZOLTAK NORMÁLIS HANGVÉTELBEN!
a kedves pasid így is ott fog hagyni, hiába ölöd meg a gyereket.
és egy két öt év múlva se akar majd.
de remélem hogy ezek után nem is lehet majd!
Kedves #122, ez idáig rendben is van, én se mondtam vagy írtam le eddig se semmit, amiért ne vállalnám a felelősséget. Ettől még ugyanolyan röhejes marad az ugye, ha valakik a saját ülepük alatt fűrészelik a fát nagyban a cselekedeteikkel... érted, ha én valamivel nem értek egyet, annak pont nem fogok ingyenreklámot csinálni...:)
Ez az "elfogadhatónak tartás" ez meg ugye egy kétélű dolog, ugye mondjuk én teljességgel nem tartom elfogadhatónak, hogy bárkit is leüssek - de ettől még, ha valaki nagykéssel hadonászik az orrom előtt, azt le fogom csapni. Az "ultima ratio"-k soha nem az elfogadható/nem elfogadható dimenzióban mozognak. Nem, egyáltalán nem tartom elfogadhatónak, hogy valaki erőszakot tegyen a másik ember önreprodukciós jogán, de ha a kérdés oda csupaszodik, hogy "vagy nekem tesznek, vagy én teszek" - akkor most már az utóbbira szavaznék.
(és nem, ez sokadlagosan szól a pénzről, csak épp azt lehet 2 mondattal, mindenki számára érthetően levezetni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!