Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Ti mit tennétek? Megtartanátok?

Ti mit tennétek? Megtartanátok?

Figyelt kérdés

Hormonális problémáim vannak amire az endokrinológus azt mondta csak lombik bébim lehet. Beletörődtem, abba is, hogy párom 32 évesen sajnos még éretlen, hogy neki vágjunk. Most 5 hetes terhes vagyok úgy, hogy mindig védekeztünk és csak egyszer hibáztunk. De én nem aggódtam, hogy terhes leszek, hisz a doki szerint meddő vagyok. Én csodának fogtam fel a két csíkos tesztet. Remegtem, szomorú és boldog voltam egyszerre. Sajnos a párom nem örvendezett neki, azt mondta kell még legalább 1 év, mire összeszedi magát anyagilag. Mindenáron el akarja vetetni és nekem a szívem szakad meg. Olyan könnyen és gyorsan nemet mondott. Félek, ha megtartanám rámenne a kapcsolatunk, de attól is félek, ha elvetetem egy életre megbánom. Párom már megrendelte az abortusztablettát... Utolsó reményem az ultrahang, remélem ha meghallja a kicsi szívverését, felfogja mit akar tőlem kérni.

30N

2015. júl. 27. 20:22
 131/148 anonim ***** válasza:
0%
Kerdezo, beperelve már be vagy! :).Minden jot a tablettaddal.
2015. júl. 29. 14:37
 132/148 anonim ***** válasza:
20%

[link]

Hogy lehet valaki ennyire sötét és buta, hogy interneten ilyesmit rendel?

2015. júl. 29. 15:28
 133/148 A kérdező kommentje:

Nem fogom leírni, hogy döntöttem. Így hát további jó gyűlölködést kívánok nektek más fórumkérdésekben is, és köszönöm a sok rossz kívánságot ami (bocs),de nem érintett meg engem!

DE LEGINKÁBB AZOKNAK KÖSZÖNÖM, AKIK A KÉRDÉSEMRE VÁLASZOLTAK NORMÁLIS HANGVÉTELBEN!

2015. júl. 29. 20:18
 134/148 anonim ***** válasza:
12%
Ne aggódj, mindenkinek egyértelmű hogy megölöd a gyereked.
2015. júl. 29. 20:22
 135/148 anonim ***** válasza:
8%

a kedves pasid így is ott fog hagyni, hiába ölöd meg a gyereket.

és egy két öt év múlva se akar majd.

de remélem hogy ezek után nem is lehet majd!

2015. júl. 29. 20:26
 136/148 anonim ***** válasza:
21%
Ha biztos a hátterem(dolgozok pl) akkor igen megtartanám.Mire megszületik a baba,egy év majdnem letelik..
2015. júl. 29. 21:40
 137/148 anonim ***** válasza:
0%
Szóval nem mutatsz képet a tablettáról, tehát beismerted, hogy egy nagy kamu a történeted. Jól szórakoztam, de tényleg...
2015. júl. 29. 23:03
 138/148 anonim ***** válasza:
15%

Kedves #122, ez idáig rendben is van, én se mondtam vagy írtam le eddig se semmit, amiért ne vállalnám a felelősséget. Ettől még ugyanolyan röhejes marad az ugye, ha valakik a saját ülepük alatt fűrészelik a fát nagyban a cselekedeteikkel... érted, ha én valamivel nem értek egyet, annak pont nem fogok ingyenreklámot csinálni...:)

Ez az "elfogadhatónak tartás" ez meg ugye egy kétélű dolog, ugye mondjuk én teljességgel nem tartom elfogadhatónak, hogy bárkit is leüssek - de ettől még, ha valaki nagykéssel hadonászik az orrom előtt, azt le fogom csapni. Az "ultima ratio"-k soha nem az elfogadható/nem elfogadható dimenzióban mozognak. Nem, egyáltalán nem tartom elfogadhatónak, hogy valaki erőszakot tegyen a másik ember önreprodukciós jogán, de ha a kérdés oda csupaszodik, hogy "vagy nekem tesznek, vagy én teszek" - akkor most már az utóbbira szavaznék.

(és nem, ez sokadlagosan szól a pénzről, csak épp azt lehet 2 mondattal, mindenki számára érthetően levezetni)

2015. júl. 30. 00:24
 139/148 anonim ***** válasza:
15%
137, miért kéne neki képet mutatni a tablettárol...? nem értem...
2015. júl. 30. 08:41
 140/148 anonim ***** válasza:
0%
Azért, mert írni bármit lehet. Majd akkor elhiszem, hogy tényleg sikerült illegális szert becsempésznie az országba, ha mutat róla fényképet. Addig Móricka is mondhat bármit...EZÉRT. PONT.
2015. júl. 30. 09:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!