Miért NEM gyilkosság az abortusz? Az válaszoljon, kérem, aki úgy gondolja, hogy nem az.
És hogy mi volt a cél?
Például a mintavétel. Annak szemrevételezése, hányan hányféle indíttatásból tartózkodnak az őszinte szembenézéstől. Vagy ki milyen gyermekded hazugsággal áltatja magát és másokat. Vagy annak felfedése, miként fordul a köpönyeg akkor, amikor felfedődik a kérdés eredeti célja: itt volt olyan nő is, aki amíg azt hitte, most zárt körben lehet gyalázkodni, bátorkodott távozásra felszólítani azt a válaszadót, aki akkor még tökéletes ellenszélben védte a magzati érdekeket e virtuális térben. Vagy az, hogy milyen gondolati úton lehet eljutni kényszerűen annak beismeréséhez, hogy abortálni egyet jelent a tulajdon gyermekünk megöletésével.
És az sem utolsó tanulság, miként válik egyre gyűlöltebbé az a személy, aki semmi mást nem akar, mint hogy elhangozzék az igazság. Hogy miért és mennyire lesz unszimpatikus az, aki tükröt tart. Hogy annak ellenére, hogy a tükörkép a hibás, miért azt okoljuk a látottakért, aki ezt a tükröt elénk tárja. Meg hogy miféle lélektana van a projektációnak.
Szóval ezek és még egyéb dolog volt a cél.
Nem arról van szó, hogy tartózkodnak a szembenézéstől, sokkal inkább arról, hogy sok nő számára vannak elfogadható okok az abortuszra.
Ha - kérdező - beteg lenne a várt magzatod vagy egy nemi erőszakból terhes lennél, hogy döntenél?
"miként válik egyre gyűlöltebbé az a személy, aki semmi mást nem akar, mint hogy elhangozzék az igazság" Már elhangzott többek írásából, hogy a tett maga tényszerűen az. Mi változott ettől? Semmi.
"Hogy miért és mennyire lesz unszimpatikus az, aki tükröt tart."
Azért válsz unszipatikusá, mert bicskanyitogató a fennkölt stílusod.
Hagyni kellene az óhéber dumát! Ismerem ezt a műfajt is: amikor a tartalomba nem lehet belekötni, elkezdik kikezdeni a stílust! Ez a hazugságban utazók módszere; semmi újat nem mondtál vele!
De annyit elárulhatnál, ha semmi, de semmi nem változott azután, hogy beismertétek a nyilvánvalót, akkor miért folyt itt eszement küzdelem annak érdekében, hogy ki ne tudódjon az igazság? Akkor mire szolgált az infantilis sejtcsomózás, a kötődés boncolgatása, annak hajtogatása, hogy az embrió nem ember, meg nem is él? Mondd már el, mire volt ez jó?
Viszonossági alapon természetesen.
Attól, hogy kimondtátok az igazságot, a fejekben kényszerűen megváltozik minden. Minden. Aki mindent megtett azért, hogy azt mantrázza, amiről maga is tökéletesen tudta, hogy nem igaz, az innentől kezdve nem tudja áltatni sem magát, sem másokat. Ha meg mégis, akkor nyugodtan elkönyvelheti magáról, hogy elmebeteg. Ennél nagyobb változás nem létezik.
Most viszont te jössz: ha semmi nem változott, miért nyomattátok azt, ami most már mindannyiunk szerint valótlan?
Jézusom!! Emberek!!!
Nem értitek,hogy mi a gond az abortusszal? Mert,hogy jogod van elvetetni,megölni.... Nem b.meg!!!! Ha dugni van eszed,legyen eszed védekezni is... 2 esetben nem ítélem el az abortuszt. Ha erőszakból történt,vagy ha beteg a magzat. Egyébként persze,mondhatjátok,hogy nincs jogom ítélkezni. De mint mondtam,ha dugni tudsz, védekezni is tudj!!! Sok lány,nő,asszony bele sem gondol abba,hogy mit tesz.
Tudjátok,én évek óta nem tudok teherbe esni. Egy betegség miatt jelenleg meddőnek számítok. 1 hétig feküdtem a nőgyógyászaton. 6 ágyas szobában én voltam az egyetlen fix. Minden nap cserélődtek a nők, abortuszra jött mind. És úgy beszéltek róla mintha én mesélném,hogy vettem 1 kg kenyeret... "Hát nekem az volt furcsa,hogy betoltak a műtőbe és láttam a zsákban a véres maradványokat." És nektek hanyadik abortusz?" "jaj én most veszítettem el a szüzességem,nem gondoltam,hogy már elsőre is teherbe eshetek" stb stb... Aztán rámnézett az egyik,megkérdezte h nekem hanyadik abortuszom... Én csak annyit mondtam,hogy én azért vagyok itt,hogy lehessen gyermekem. Az értelmesebbje csendben maradt. A hülyébje meg neki állt faggatózni,hogy mi a bajom... hát nap mint nap szembesülni ezzel... nem könnyű... 1 hetet eltöltenétek ott,látnátok mikor az altatásból visszatért nőket beteszik az ágyukba,a lábuk között tiszta vér,te pedig tudatodnál vagy és minden vértócsában "látod" a gyereket... Nem vagytok tisztában vele,hogy mit tesztek :( És mint mondtam,tudom,hogy van kivétel. De 1 hét alatt minden nap 5 nő... és mind azért mert "besikerült és nem kell"...
A két, általad felsorolt esetben történt abortusz nem elítélendő.
De a „ha dugni tudsz, védekezni is tudj” esetén is van hiba. Sokan dugnak úgy, hogy védekeznek. Ennek ellenére előfordul, hogy nem kívánt gyermek lesz belőle. Ez esetben kötelezően meg kellene mindenkinek tartania?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!