Miért NEM gyilkosság az abortusz? Az válaszoljon, kérem, aki úgy gondolja, hogy nem az.

Figyelt kérdés
2014. aug. 7. 12:53
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯
 121/208 anonim ***** válasza:
95%

"Sajnos fogalomzavarba kerültél: az, hogy az abortusz gyilkosság, nem ítélkezés, hanem ténykérdés. "

Ha tény, akkor mi értelme a kérdésnek? Az is tény, hogy a kutya állat, ezért nem is tesz fel senki olyan kérdést, hogy "Miért nem állat a kutya?"

Ha te magadban eldöntötted, hogy márpedig amit te mondasz, az tény, akkor mit is vársz? Mi értelme is van a kérdésnek?

Ha téged ez boldoggá tesz, akkor legyen igazad. Legyen az abortusz gyilkosság. Most már jobb? Mivel is?

Most, hogy kimondtam, mi változott? Jaaaa, hogy semmi?

Azt mondod, nem vennéd el a jogot a nőktől, hogy elvetessék a gyermekük, tehát igazi érdemi változást amúgy nem akarsz, csak egy szót megváltoztatni.

Azt állítod, cinkosok vagyunk, mert "elhallgatjuk az igazságot". Hát legyen. De én legalább teszek valamit azért, hogy az általad gyilkosságnak nevezett dolognak a száma minél kevesebb legyen. Tehát teszek ellene.

Te mit csinálsz? Semmit. Szerinted te nem vagy cinkos? Annyit akarsz hallani, hogy az abortusz gyilkosság, de változtatni rajta nem akarsz. Tenni nem akarsz semmit.

Tudod mennyi értelme van ennek az egésznek, amit csinálsz? Annyi, mint mikor a repülőteret átnevezték Liszt Ferenc reptérnek. SEMMI.

Veregesd meg a saját vállad, amiért ilyen hülye vagy.

2014. aug. 14. 15:27
 122/208 anonim ***** válasza:
90%

Ha mindegy, kimondjuk-e, hogy gyilkosság, akkor miért akarod eltagadni? Ha olyan mindegy?

S hogy én mit teszek, vagy tettem? Többet, mint gondolnád. Jóval többet. És nem a más pénzén vett ingyen kotonokat osztogatom, hanem a sajátomat áldozom/áldoztam be. És képzeld, volt, aki örömmel fogadta el. És a baba maradt.

Barátilag javasolnám egyébként, hogy egy papírzsebkendővel töröld le a szájad szélére kifröcsögő nyálat! Mert így ott lóg...

2014. aug. 14. 15:47
 123/208 anonim ***** válasza:
97%

"Miért kéne nekem azzal együttéreznem, aki pénzért szétszaggattatja a gyerekét? És te miért nem tudsz azzal, aki belehal az anyja árulásába?"

Nem kell! Azzal érzel együtt, akivel akarsz. És én is azzal, és ő is azzal. Neked nem mindegy, hogy egy neked tök idegen ember kivel érez együtt?

De most elárulnád, mi célod is volt ezzel a kérdéssel?

Úgy látom, hogy az abortuszt semmilyen körülmények nem tartod elfogadhatónak. Egész jól éreznéd magad Lengyelországban, vagy Írországban... Oda kellene költöznöd...de igyekezz, mert már ott is lázadoznak a nők.

Tudod, én egy olyan országban nőttem fel, ahol 21 évig totális abortusztilalom volt. Ott és akkor voltam fiatal. És első kézből szembesültem a következményeivel.

A születések száma emelkedett ugyan, de meredekebben emelkedett a csecsemőhalandóság és az anyák halandósága is. Ami nem emelkedett, az a családban felnevelt gyerekek száma volt.

Amikor szültem, azalatt az öt nap alatt, hét újszülöttet hagytak a kórházban. Akik árvaházba kötöttek ki, aztán ezen gyerekek sorsán szörnyűlködött egész Európa a rendszerváltás után.

Mert rá lehetett ugyan kényszeríteni a nőket (nem mindenkit, mert sokan haltak meg illegális magzatelhajtók mocskos konyhaasztalain), hogy megszüljék a nemkívánt csecsemőiket, de nincs az a diktatúra, amelyik rákényszeríthetné őket, hogy szeressék is a rájuk kényszerített gyereket.

Elcsépelt szöveg, de igaz. Egy nő két dologért képes bármire: hogy legyen gyereke, vagy hogy ne legyen gyereke.

2014. aug. 14. 16:22
 124/208 anonim ***** válasza:
96%
Akkor nekem nincs magasabb érzelmi inteklligenciám, a magzatát a megszületett gyerekével egyként kezelő nő meg általánosítsa csak saját magát ki az egész emberiségre, és szörnyülködjön értetlenül, az okot fel sem fogva, miért végzi annyi magzat a veszélyeshulladéktárolóban, és jóval kevesebb újszülött a kukában, és miért könnyebb sokaknak az abortusz, mint az örökbeadás. A kiváltó jelenség tagadásával nem lehet eljutni a probléma megoldásáig. Maximum addig, hogy piedesztálról nézze le a szerinte csökkent érzelmi intelligenciájú embereket, akik felismerik, hogy valami oknál fogva a nők TÖBBSÉGE, tehát NEM MINDEN nő az embrióhoz, magzathoz még nem kötődik annyira, mint egy már megszületett gyerekhez. Aki egy kéthónapos embriót pontosan ugyanúgy kezel, mint egy 10 éves gyereket, és egy korai vetélést annyira gyászol, mint egy halálos betegségben meghalt, éveken át ápolt gyermeket, az meg nekem hangzik szokatlanul, de én nem tagadom, hogy ilyen is létezik, és nem próbálom meggyőzni arról, hogy de ő nem is létezik és abnormális.
2014. aug. 14. 22:14
 125/208 anonim ***** válasza:
4%
Kedves Kérdező! Tudod, ez egy ilyen sötét kor. Nem csak hogy legalizálták azt, hogy egy anya megölethesse a saját vérét, de még díszoklevelet is osztanak ezért lassan, mint az emberiség jótevőjènek. Amíg az emberek (néhány kivételével) úgy gondolkodnak, mint például az utolsó két hozzászóló, hogy a túlnépesedés egyetlen megoldása az abortusz, addig sajnos sok minden nem fog változni. Nem értik meg (vagy azért mert buták, vagy azért, mert ennyire szűklátókörűek), hogy igen is, lenne más alternatíva. Az emberiségre azt mondjuk, hogy intelligens, pedig ha az lenne, nem lennének háborúk, èhínség és abortusz sem. Örülök, hogy egyre többen vagyunk, akik kimerik mondani, hogy milyen bűnei vannak ennek a korcs világnak. Hidd el, egy olyan civilizáció, amelyik legalizálja a gyilkosságot, magát is halálra ítéli. Én remélem hogy nem utópia egy jobb, értelmesebb kor eljövetelét várni. Addig viszont mèg az emberek felesleges dolgokra, egymas kiírtására hasznàlják el az erőforrásaikat, lesz abortusz is. A buta ember meg elhiszi a túlnépesedés maszlagot, hogy ártatlan lelkek életét elvéve lehet csak a gondokat orvosolni. Normális civilizacióban nem így lenne. Jah és mindenkinek aki az életet fintosabbnak tartja a gyilkossagnal joga van piedesztálról nézni a sok idétlen majmot, akik benyalnak mindent, amit mondanak nekik.
2014. aug. 15. 07:46
 126/208 anonim ***** válasza:
*fontosabbnak*
2014. aug. 15. 07:47
 127/208 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó Előtti!

Hiába írod le százszor, a kötődésnek milyen folyamata, az eltelt idővel arányos fokozatai vannak, mert mondtam már, hogy ezt értem.

Azt viszont nem, hogy e kötődés megléte, vagy hiánya milyen összefüggésben áll azzal a nőinek mondott joggal, hogy egy magzatot megfoszthassunk az élettől.

Hogy szemléletesebb legyek: baromira nem kötődöm egy hangyához, de eszem ágában sem áll szántszándékkal eltaposni. Hogyan lehetséges akkor az, hogy annyi nő könyörtelenül marcangoltatja szét a saját gyerekét úgy, hogy a létezéséről ő tehet, nem az, aki ártatlanul, létében is vétlenül fogant?!? Vagy azt akarod mondani, nem hogy akihez nem kötődünk, akit nem szeretünk, azt nyugodtan eltehetjük láb alól? Ugye, nem?

2014. aug. 15. 08:27
 128/208 anonim ***** válasza:
95%
Költözz Írországba kerdezo es máris nem kell az abortusszal gpfiglalkoznod. Itt meg hagyd, hogy mindenki maga dönthessen a sajat életéről, amibe bizony beletartozik az is, hogy meg akar e tartani egy nem tervezett terhességet vagy sem.
2014. aug. 15. 08:29
 129/208 A kérdező kommentje:

Pechedre megírtam, hogy nem tervem korlátozni a jogodat, hogy abortálhass. Nem is tehetném.

Az én célom nem az volt, hogy arról elmélkedjek, lehessen-e ölni az anyaméhben, vagy sem. Amit én akartam, azt elértem.

Evvan.

2014. aug. 15. 08:34
 130/208 anonim ***** válasza:
95%
Mit értél el? Hogy bebizonyitottad a nagyközönségnek, hogy mennyire bigott vagy. Meg ez a nincs tulnepesedes, anyám borogass :D
2014. aug. 15. 08:48
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!