Miért NEM gyilkosság az abortusz? Az válaszoljon, kérem, aki úgy gondolja, hogy nem az.
1. A nálad valamivel értelmesebb emberek szemében meg az a bűn, ha valaki a semmire szül. Míg nincs 100%-os fogamzásgátlási mód, addig a nem kívánt terhesség kivedhetetlen. Tehát, eddig a pontig mindig is lesz létjogosultsága az abortusznak. Ez is tény.
2. Le lehet szakadni a nőkről. A férfiaknak ugyanannyi részük volt az aktusban, mint a nőnek. A férfi leléphet, ha nem kíváncsi a becsuszott gyerekre, de a nőt kotelezned, hogy megtartsa, és kizárólag az ő élete menjen tönkre ugyanazért a közös tettert? Hát még szerencse, hogy naladnal kevésbé soviniszta és igazságtalan emberek döntenek ebben a kérdéskörben.
3. Mondtam: Luganoi tanulmány. Addig felesleges beszélni veled a tulnepesedesrol. A Biblia, amire te fujsz, ahogy látom, ilyen szempontból már elavultnak számít.
1. Aki nem akar gyereket, ne dugjon. De! Az abortuszon
átesettek 99%-a nem védekezik sehogy. Ez tény.
2. Az elsőből adódóan ki nem sz@rja le a nőt és a férfit, ha ennyire idióták voltak? Akinek van esze dugni, legyen annyira intelligens, hogy fogja fel ésszel, milyen következményei lehetnek. Szerinted, ha egy nő rendszeresen szedi a fogamzásgátlót a férfi meg gumit húz, mennyi az esélye a terhességnek? Annyira buta ne legyél már, hogy beveszed ezt a "de, hát én védekeztem" dumát. Tudod, az orvosok sem veszik be. Mikor kiderült, hogy terhes lettem, egy félreértés miatt a doki azt hitte, nem akarom a gyereket. Azt mondta, hogy kiakasztó ez a duma és elég szörnyű is. Évekig védekeztem, soha nem lettem terhes én sem. Szedtem a tablettát és használtunk gumit is, de nem olcsót, hanem megbízhatót és rendszeresen jártam nőgyógyászhoz is, nem is felejtettem el bevenni a gyógyszert sem. Szóval erről ennyit. Maradj annyira buta, hogy benyeled a "védekeztem" szöveget. Amúgy, ha jött volna a baba, akkor is megtartottuk volna, úgy beszéltük meg, pedig mindketten egyetemisták voltunk és csak diákmunkából éltünk.
3. Ne gyere legyél szíves a Bibliával, mert vallásos ember vagyok. Te viszont nem lehetsz az, mert az Egyház elítéli az abortuszt. Szent János (János Pál) is rengeteget harcolt az abortusz ellen. Olvastad egyáltalán egyik nyilatkozatát is ezzel kapcsolatban? Ugye, hogy nem! Én ugyanazt vallom amit Ő. A túlnépesedés probléma, mégpedig valós probléma, de a megoldás nem lehet ártalmatlan magzatok abortálása, mert az bűn. Azt hiszed, hogy olvastál egy könyvet és már mindent tudsz. Az intelligens ember, ha olvas valamit, akkor kételkedik, nem hisz el rögtön mindent.
Bármit írhatsz, már csak nevetségessé teheted magad. Vallásos ember vagy és abortusz párti...Ah, jó vicc, csak sajnos sírni tudok rajta.
"Az abortuszon átesettek 99%-a nem védekezik sehogy. Ez tény."
Honnan tudod? Ott voltál?
Primitív, buta emberrel nem szoktam folytatni a vitát.Támogasd csak a pusztítást, úgy sem érdemel az emberiség mást, mint önmaga kiírtását. Az érveim nem nevetségesek, hanem tiszták, érthetőek. A bizonyíték erre az, hogy nem tudtál normálisan és logikusan reagálni rájuk. Honnan tudom például, hogy nem védekeztek? Onnan, hogy aki védekezik, iszonyat kevés eséllyel lesz terhes! Ergo az abortuszok elenyésző százaléka történik amiatt mert gond volt a védekezési módszerrel. Gyógyszer és gumi mellett trillióból egyszer lesz valaki terhes. Nem kell elhinned, de a tény az tény marad ettől függetlenül. Csak szét kellene nézned egyszer egy kórházban, hogy mennyire nemtörődöm módon viselkednek a nők az abortusszal kapcsolatban. Úgy beszélnek a saját gyerekük megöléséről, mint ha teljesen hétköznapi dolog lenne. És, nézz körbe egy gyermekkórházban. Sajnos én ismerem ezeket. Ott mindenki a kis emberkék egészségéért, életéért küzd. Eszébe sem jut senkinek olyan baromság, hogy, ha meghal egy gyerek, nem nagy baj, legalább kevesebben vagyunk a Földön. Pedig a kis magzat, ugyanolyan emberke, mint a többi gyerek. Egy 8-9 hetes magzat már nem csak génjeiben ember, hanem a formája is. Egy parányi kisbaba, aki élni akar! Mit ártott Ő bárkinek is? Ő csak életet szeretne. Nem tehet semmiről, a túlnépesedésről, a szülei felelőtlenségéről sem. Ha nem ítélkezhetünk a nő felett, aki abortuszra megy, miért mondhatunk halálos ítéletet egy 100%-ban ember magzat felett? És, mint írtam, rengeteg alternatíva lenne az emberiség gondjainak megoldásara, de mindig a könnyebb útról hisszük, hogy a helyes út! Pedig nem az. Az egyetlen járható út, az ÉLET megbecsülésével kezdődik. Az ÉLETből ÉLET fakad, a pusztításból meg pusztulás. Mondhatom, fényes jövő elé néz az a civilizáció, amelyik legalizálja a gyilkolást. Minden életet értékes. A meg nem születehetett fiask, lányok, testvérek, anyák, apák, nagymamák és nagypapák élete is. Saját primitív, buta és önző mivoltunk áldozatai Ők. Ne aggódj! Ők mát biztosan nem fogják elszívni a levegőt előled és nem kérnek a kenyeredből. Nem fognak gondot okozni!
Ők
nem gyilkosság :) csak egy sejtcsomó.
meg amúgy ha levágunk valami állatot étkezés céljából / lecsapunk egy bogarat, ez ugyan olyan. Amig nincs emberi formája, és az anyja nem kezd el hozzá úgymond kötődni, addig nem gyilkosság szerintem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!