Miért NEM gyilkosság az abortusz? Az válaszoljon, kérem, aki úgy gondolja, hogy nem az.

Figyelt kérdés
2014. aug. 7. 12:53
 181/208 A kérdező kommentje:

És tényleg visszakereshetnéd, hol írtam elírásról. Megköszönném.

Az emberi ostobaság természetesen sem nem stílus, sem nem elírás következménye. Ez csak úgy van...

2014. aug. 15. 17:29
 182/208 anonim ***** válasza:
Amiket leírtál, bizony mind a "felvilágosítás" alá tartozik.
2014. aug. 15. 17:36
 183/208 anonim ***** válasza:
95%

“Na de várjunk... Valahol mintha már olvastam volna, hogyha "elfogy a municio ", akkor következik a másik véletlen elírásainak és stílusának kritizalasa... Hmmmmm, hol is olvashattam? Hmmmm Hmmmmm... Olyan Janus-arcú vagy, hogy a pofám elszakad tőled...”

178-as, pont ugyanezt akartam írni. A kérdezőnek visszanyalt a fagyi. Fogy a muníciója és tovább fogyott, ha csak arra futotta, hogy a 179-es elírását említse (pofa el-le szakadás).

Ja igen, felvilágosítasz a suliban. Szép és jó, hogy elmondod ezeket a diákoknak. De ezen diákok egy része hétvégén a diszkóban, vagy bulikban, fesztiválokon, házibuliban, akárhol – merthogy oda járnak, bár tény, hogy nem mindenki - itallal és cigivel a kezükben (merthogy igencsak sokan isznak és cigiznek) pont nem fognak emlékezni arra, amit mondtál nekik. Hanem jókat fognak bulizni, táncolni, és igen, kedves tanárnő, még szexelni is fognak. És talán felhúzzák a gumit, talán nem is szakad ki. És ha felelőtlenek és mondjuk ha illumináltan nem húznak gumit? És a gimnazista lány terhes lesz? Akkor kedves tanárnő, leadtad a felvilágosítást nekik rávilágítva az élet dolgaira és pont nem értél el vele semmit, mert abortuszra fog menni.

2014. aug. 15. 18:07
 184/208 anonim ***** válasza:
90%
Ó bocsánat, mielőtt az én elírásomat is kikezdené, kijavítom magam. Szóval a 178-as hozzászóló pofa el-le szakadás elírására utaltam.
2014. aug. 15. 18:29
 185/208 anonim ***** válasza:
95%

Á, dehogy, az ő diákjai nem olyanok...

Azonkívül feltételezem, hogy valamilyen egyházi iskolában taníthat, különben nem beszélne nekik a végítéletről.

Kérdező, milyen százalékszámításról beszélsz?

Arról, amikor azt FELTÉTELEZED, hogy az abortusz tiltásával, az abortált magzatok 99 százaléka megszületett volna? És azt is FELTÉTELEZED, hogy csak 5 százalékukat bántalmazták volna?

Miközben teljesen figyelmen kívül hagyod a tényeket, pedig mennyire szereted ezt a szót, hogy fordult már elő hasonló nem is olyan rég, nem is olyan messze, ahol nem 94 százalék boldog gyerek volt az eredmény, de erről már írtam, csak elegánsan átsíklottál felette.

Aztán a Ratkó-korszakban is érdekes módon duplájára nőtt a regisztrált spontán vetélések száma.

Persze, ma már nem volna annyira katasztrófális a helyzet, mert az abortuszok többségét nem 16 éves csóró kislányokon végzik el, hanem felnőtt nőkön, sokszor 2-3-4 gyerekes anyákon, akik nem is tudom miért szexelnek, ha már nem akarnak több gyereket bevállalni, szóval ma már inkább az abortusz-turizmus lendülne fel.

Vagy a határokat is lezárnád?

2014. aug. 15. 18:44
 186/208 anonim ***** válasza:
95%

“Egy felelős ember csak akkor, olyan élethelyzetben él szexuális életet, ha vállalni tudja azt, aki a szerelméből fogan”. – Akkor a te elgondolásod szerint azok a házaspárok már soha ne szexeljenek, mert már van gyerekük és nem szeretnének többet? Ja, persze, a te megoldásod erre az önmegtartóztatás. Vagy oldják meg máshogy. Úristen!

“Megosztom velük, hogy a tiniszex felelőtlen és testi-lelki értelemben felesleges és veszélyes szórakozás” - A tinédzserek esetében sem feltétlenül felesleges a szexuális élet. A szexualitás megtapasztalása fontos az emberek normális, egészéges személyiség-fejlődéséhez, hiszen a szexualitás az életünk része. És a tinédzserek is így gondolják. Tény, hogy oda kell figyelni, a figyelemfelhívásra jó a felvilágosítás.

De ezen kívül – kérdezték itt tőled – mit teszel?

2014. aug. 15. 19:34
 187/208 A kérdező kommentje:

Milyen fagyi nyalt vissza? Hát már megint beállsz a gyávák sorába? Az nem lep meg, hogy az, aki fél óra leforgása alatt háromszor tette közröhej tárgyává magát, mert nem tud, vagy nem akar mondanivaló és stílus, tehát tartalom és forma között különbséget tenni, azt hazudja, hogy a saját tájékozatlansága és fájóan bántó együgyűsége: ELÍRÁS, ld. pl., hogy az édesanyja saját bevallása szerint e század szülötte, azaz tinimami..., de hogy te, akinek ennél nyilvánvalóan jóval több jutottészben , miért szolgálod ki ezt a kéretlen önleleplezést, azt én nem tudom... Tudod, madarat tolláról...

De ha már voltál szíves az én tevékenységemet így annulálni, engedd meg, hogy megkérdezzem, te mit tettél a kotonokkal? Odaadtál fejenként mondjuk 2 darabot? És aztán? Meggyőződtél róla, hogy rendeltetésszerűen használják? Netán élesben tartottál bemutatót a helyes alkalmazásról? Mert gondolom, azt neked is elmondták, hogy önmagában, a csomagolásban a koton semmitől nem véd meg! Ugye? Azt képzeled, hogy te morálisan tiszta vagy, ha miközben más pénzén vett óvszerekkel felfegyverkezve mész be diákokhoz úgymond megelőzni, teljes mellszélességgel állsz ki amellett, ami ellen prédikálsz? Nem gondolod, hogy nem ártana szinkronizálni a szavak a tettekkel?

Továbbá, ha ezzel a szerencsétlennel szellemi közösséget vállalva, akit a támogatásoddal kibélelsz, azt firtatod, én még mit teszek, akkor kész vagyok a privát fiókodba átküldeni mindazt a levelezés-mennyiséget, amiben vagy saját pénzen vett tárgyi segítséget küldök abortuszon gondolkodó nőknek, vagy abortusz után lévő nőknek segítek túlélni a történteket. Ha már ekkora a mellénye egy olyan embernek, aki közpénzen készül orvosi pályára (ha jól emlékszem, te osztottad ezt meg velem, de ha nem, majd kijavítasz), úgy, hogy hallgatólag, érdemi tettek hiányában részese és hangoztatott elveivel aktív úttörője az abortusz életellenes eljárásának, erősen át kellene gondolnia, mit jelent az emberi élet védelmére felesküdni.

2014. aug. 15. 21:15
 188/208 anonim ***** válasza:
95%

"Az üzenet küldője: Varga Hajnalka

Az üzenet címzettje: Ismeretlen válaszoló

Az elküldés időpontja: tegnap 15:57

Az üzenet oka: A kérdésre írt válasz: Miért NEM gyilkosság az abortusz? Az válaszoljon, kérem, aki úgy gondolja, hogy nem az.

"Mert egy önmagában életképtelen sejt halmazt pusztítanak el."

Az üzenet témája: abortusz

Az üzenet szövege: Csak az a baj,hogy te életképtelen sejtből születtél. Ilyen gondolkodással kár volt."

Kedves Hajnalka!

Látom, az értelmi színvonalad azonos az átlagos, szemellenzos abortuszellenes, gondolkodásra es elfogadásra, a masik megértésére képtelen emberevel. Gratulálok hozza. Edesanyad biztosan büszke ra, hogy ilyen ertelmes embert nevelt.

2014. aug. 16. 06:04
 189/208 anonim ***** válasza:
92%

"Remek. Akkor abban egyet tudunk érteni, hogy a genetikai rendellenességgel élő magzatokat, valamint az erőszakból fogantakat leszámítva tiltsuk be az abortuszt, ugye? "

Hoppa, de erdekes. Akkor mar nem lesz gyilkossag???

2014. aug. 16. 06:18
 190/208 Bébike23 ***** válasza:
6%

Leszel kedves nem összehasonlítani a gyermektelenséget a mell méreteddel. Úgy gondolom nem ugyan az a kettő.

"nekem szar,legyen másnak is szar" Nem!! Csak felelősséget kell vállalní. A szexből gyerek lehet. Mi olyan nehéz ezen??? Ha nem kell gyerek védekezzen... Plusz nem gondolja át. Tudod,addig ameddig nem kerül olyan helyzetbe, nem tudja értékelni azt amilye van.

Az pedig,hogy így jártam,fogadjak örökbe...Hát talán tájékozódj. Sokkal többet szenved egy nő azért,hogy legyen gyereke mint azért hogy ne.

Ha kicsi a melled,de kitömöd zoknival,akkor máris teljesnek érzed magad?? Nem is értem,hogy az egész témához hogy tudnak ilyen nyersen és embertelenül hozzá állni emberek....

2014. aug. 16. 09:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!