Miért NEM gyilkosság az abortusz? Az válaszoljon, kérem, aki úgy gondolja, hogy nem az.
Igen, az elirasokon lovagolsz, mert nem tudsz mást tenni. Meg egyébként ez a mesterkélt stílusod is azokra jellemző, akik okosabbnak, akarnak tudni, mint amilyenek. Nevetek rajtad, megmondanom őszintén,mert te vagy, kedves kérdező a begyoposodott ab ellenzők mintapeéldánya, aki hiteltelenné teszi mindazt, amit ez a tábor képvisel.
Pocskondiazol, leszetencsétlenezel (egyébként kikerem magamnak, hogy te engem ilyen jelzőkkel illess. Ki vagy te, hogy engem megitelj, és ilyen jelzőket aggass rám? Attól, hogy a munkád során egy csapat gyerek rá van kényszerítve, hogy csöndben hallgasson, miközben kieled rajta a kisebbségi komplexusaid, az egy dolog. Én erre nem vagyok köteles.)
És milyen érdekes a vallásosságod meg az élet-védelme felfogasod is. Szitkozódni (amit tudtommal elvileg nektek vallasosoknak nem szabadna), azt megesett nőkre lehet, és mint látjuk az élet is csak addig fontos, míg nem ment végig a szulicsatornan. Janus-arcú vagy!
És hidd el nekem, kettőnk közül nem én tettem magam nevetségessé azzal, hogy a teli autocortectje elir egy-két szót, hanem te, ezzel a mérhetetlen tosszindulatoddal, szuklatokorusegeddel és szemellenzossegeddel.
Egyébként csak hogy kapj egy sokkot, anyukám Köszöni, jól van. Nem timimami, házasságba születtem, 20as évei első harmadában, egedüli gyereke vagyok. De az, hogy látom, hogy mennyivel jobb életük lehetett volna, ha karrierjük elején nem az én seggem törlik, hanem megalapozzák egyetem után az életüket, és később gyerekeznek, amikor itt van az ideje, az az én nyilvánvaló unintelligenciambol, és szerencsetlensegembol fakad. Pffff...
Nevetséges és szánalmas vagy kérdező. Ezzel a nyomorult frocsogeseddel semmit sem értél el, és nem is fogsz. De, várj, egy dolgot igen. Már tudom, miért olyanok a mai fiatalok, amilyenek. Ha tényleg ilyen csökött értelmű oktatói gárda tanítja őket, mint te, akkor még azt is csodálom
csodáloennyi értelem szorult beléjük.
(ui.:toroltesd ki ezt a kommentem nyugodtan, attól, hogy nem lesz itt, még valós és megmasithatatlan marad.) ennyire
"Sokkal többet szenved egy nő azért,hogy legyen gyereke mint azért hogy ne."
Honnan tudod? Sosem voltál olyan helyzetben...
Én értem a keserűségedet, de azért te is átgondolhatnád. Attól, hogy valaki, neked tökidegen ember, megtartja a nemkívánt terhességét, attól még neked nem lesz több esélyed saját gyerekre. Nem is értem hogy függ össze egyik a másikkal.
"Nézd csak meg jól, mi minden van körülöttünk. A víz háborog, a föld rá sem hederít. Látod a magasba nyúló hegyeket?! A fákat, a fényt, amely a nap minden percében változtatja erejét és színét. A halakat, amelyek más halakat kergetnek, miközben azon vannak, hogy elkerüljék a sirályok csőrét. Hallod a zajokat, a hullámok moraját, a szél susogását, a homok neszezését, a sokféle zajt, amely harmóniává olvad? És az élet meg az anyagok e valószerűtlen hangversenyének kellős közepén itt vagyunk mi, te meg én és a körülöttünk lévő sok-sok ember. Vajon hányan látják meg közülünk azt, amit most leírtam? Hányan értik meg reggelenként, micsoda kiváltság, hogy fölébrednek, hogy láthatnak, szagolhatnak, tapinthatnak, hallhatnak, érezhetnek? Közülünk hányan képesek egy pillanatra megfeledkezni a nyűglődéseikről, hogy elámuljanak ezen a csodás látványon? Úgy tetszik: az ember éppen annak van a legkevésbé tudatában, hogy él."
Ez az idézet jutott eszembe most. Kedves Kérdező! Az emberek nagy része nem tudja, milyen hatalmas kincs birtokában van. Nem tudja, mennyire drága az ÉLET. Nem tudják értékelni. Egy kicsiny lélek életét, akkor szerinted mennyire becsülik? Felesleges ezért vitatkozni az olyan emberekkel, akik annyira becsülik csak az életet, hogy elfogadhatónak tartják az abortuszt és cseppet sem ébred fel bennük a lelkiismeret, hogy ez talán valami olyasmi, amit nem szabadna engedni, nem kellene megtenni. Szerintem minden tett, cselekedet amit az ÉLET ellen követünk el, bűn. Nem is lehet más. Te ezt tudod, én is tudom és még sokan mások is. Ne érdekeljen pár primitív ember véleménye.
Ez így nagyon szép, ahogy leírtad. Gratula...
Hogy az emberek többsége nem tudja mennyire drága az élet? Nem tudja. Sosem tudta. El kellene menned a Gháza övezetbe, Szíriába, Szudánba, Ruandába, vagy csak ide, Ukrajnába hogy felvilágosítsd az embereket az élet mindenekfelettségéről.
Persze, ezen helyeken nem a magzati élet pusztulásán van a hangsúly. Csak úgy szimplán az életén.
De az emberiség nem civilizált. Afrika - esélytelen. India - nem engedi a hinduizmus a fog.gátlást, sok sikert 1 milliárd hindu megtérítéséhez. Ázsia + szórvány - muszlimok, nem is kell, hogy kifejtsem.
Amúgy meg, mit magyarázok itt neked, látszik, hogy gőzöd sincs a témáról. Susan George - Luganoi tanulmány-ának elolvasása után majd beszélgethetünk. Addig nincs értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!