Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Egy 7 hetes magzat ugye nem...

Egy 7 hetes magzat ugye nem érez semmit az abortuszból?

Figyelt kérdés
Csináltam 2 tesztet, mindkettő pozitív. ( megszokásból csinálok időnként, nem akarok gyereket, de hallottam már futcsaságokat, bár nem gondoltam h velem is megeshet... :(). A nőfaló nem lát még semmit ultrahangon. Még a kémiai terhesség szakadzában lehet, bár remélem nem tapad meg, de ha igen, akkor azt mondta a doki, h 7 hetesen lenne biztos az eltávolítás... Ugye akkor még nincs öntudata? Mielőtt bárki megkövezne, védekeztünk és nem is szakadt ki a gumi. Hogy a fenébe lehet egyébként?
2014. aug. 3. 20:45
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/133 A kérdező kommentje:
Nem hult le semmilyen lepel. Attól még a tény az tény, NEM AKAROM. Egy gyereknek akkor kell születnie a várják, anélkül borzalom neki is. Főleg, hogy az apától már egyenesen undorodom. Szerinted ezzel a tudattal hogy lehet valaki állapotos? Mellesleg én már most elvetetném,pedig de még nem is látják ultrahangon,de sajna ilyenkor nem lehet, mert nincs mit. Na erre kéne kitalálni valamit, hogy elkerüljük a beágyazódást. Tuti nem sajnálnám a pénzt havi egy tesztre... De sajnos ilyen nincs. Bár mindent elkövetek, hogy ne ágyazódjon be, ezt elhiheted nekem!
2014. aug. 5. 10:36
 62/133 anonim ***** válasza:
6%

41%! Én nem 59%-os vagyok, csak 51%-os! Összekevertél vele.

Egyébként irigykedsz? Én se vagyok valami népszerű, de te!!!!!!!!!! :)

2014. aug. 5. 10:39
 63/133 anonim ***** válasza:
89%
Bocs ha összekevertelek benneteket! És nem rád irigykedek, hanem pl 80% vagy 90% válaszolókra :D Az 59% nem:)
2014. aug. 5. 10:41
 64/133 anonim ***** válasza:
Hát a 51%-ra :)
2014. aug. 5. 10:41
 65/133 A kérdező kommentje:
Én nem pontoztam senkit, csak mondom, mielőtt ettől is nekem esik megint valaki...
2014. aug. 5. 10:42
 66/133 anonim ***** válasza:
15%

Kérdező, de lehullt. Mert láttad, hogy nem egyetlen sejt, mert láthatóan ember, mert ki fogják szívni a méhedből, darabjaiban vagy egyben, mert nem akarod őt.

Ez az igazság.

Jogod van ezt tenni vele és te meg is fogod tenni vele.

És így tisztább a kép hidd el. Ki vannak teregetve a kártyák és a teljes valóság tükrében fogod meghozni a döntésedet. Amihez minden jogod megvan.

Szerintem itt a történet vége.

2014. aug. 5. 10:43
 67/133 anonim ***** válasza:
6%

Na látod, 41%-os! Én meg senkire se irigykedek! Semmi a világon nem múlik azon, hogy egy ilyen fórumon ki hogy van értékelve!

Üdv.

2014. aug. 5. 10:58
 68/133 anonim ***** válasza:
94%

59%-os

Milyen nagyobb magzati részeket? Az egész embrió nincs egy centi hosszú, a súlya alig egy gramm! Vegyél már egy centit, és nézd meg mekkora.

2014. aug. 5. 12:17
 69/133 anonim ***** válasza:
4%

Nézd, belinkeltem a fényképeket. Ott van feketén-fehéren sok szerencsétlenül járt, szétcincált 7 hetes embrió. Külön fejek, mini talpak, karok, törzsek... Neked ennyi nem elég?

Egyébként pedig, van ennek a köztünk lévő nézetkülönbségen túl, a téma súlyát illetően bármi jelentősége?

De miért is nem tartod gyilkosságnak az abortuszt?

2014. aug. 5. 14:16
 70/133 anonim ***** válasza:
94%
Te még mindig nem fogad fel, hogy azok a képek nem valósak, ugye?
2014. aug. 5. 14:21
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!