Egy 7 hetes magzat ugye nem érez semmit az abortuszból?
41%! Én nem 59%-os vagyok, csak 51%-os! Összekevertél vele.
Egyébként irigykedsz? Én se vagyok valami népszerű, de te!!!!!!!!!! :)
Kérdező, de lehullt. Mert láttad, hogy nem egyetlen sejt, mert láthatóan ember, mert ki fogják szívni a méhedből, darabjaiban vagy egyben, mert nem akarod őt.
Ez az igazság.
Jogod van ezt tenni vele és te meg is fogod tenni vele.
És így tisztább a kép hidd el. Ki vannak teregetve a kártyák és a teljes valóság tükrében fogod meghozni a döntésedet. Amihez minden jogod megvan.
Szerintem itt a történet vége.
Na látod, 41%-os! Én meg senkire se irigykedek! Semmi a világon nem múlik azon, hogy egy ilyen fórumon ki hogy van értékelve!
Üdv.
59%-os
Milyen nagyobb magzati részeket? Az egész embrió nincs egy centi hosszú, a súlya alig egy gramm! Vegyél már egy centit, és nézd meg mekkora.
Nézd, belinkeltem a fényképeket. Ott van feketén-fehéren sok szerencsétlenül járt, szétcincált 7 hetes embrió. Külön fejek, mini talpak, karok, törzsek... Neked ennyi nem elég?
Egyébként pedig, van ennek a köztünk lévő nézetkülönbségen túl, a téma súlyát illetően bármi jelentősége?
De miért is nem tartod gyilkosságnak az abortuszt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!