Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Egy 7 hetes magzat ugye nem...

Egy 7 hetes magzat ugye nem érez semmit az abortuszból?

Figyelt kérdés
Csináltam 2 tesztet, mindkettő pozitív. ( megszokásból csinálok időnként, nem akarok gyereket, de hallottam már futcsaságokat, bár nem gondoltam h velem is megeshet... :(). A nőfaló nem lát még semmit ultrahangon. Még a kémiai terhesség szakadzában lehet, bár remélem nem tapad meg, de ha igen, akkor azt mondta a doki, h 7 hetesen lenne biztos az eltávolítás... Ugye akkor még nincs öntudata? Mielőtt bárki megkövezne, védekeztünk és nem is szakadt ki a gumi. Hogy a fenébe lehet egyébként?
2014. aug. 3. 20:45
 91/133 anonim ***** válasza:
48%

De ezt én nagyon furcsálom. Mi is óvszerezünk. Mi a működési mechanizmusa? Az, hogy fizikai gátat teremt a spermiumok és a hüvely fala közt. Na most, amennyiben ez a gát ép, akkor képtelenség teherbe esni, ugyanis a spermiumok nem jutnak a petesejtnek még a közelébe sem. Ugye ott a hatásfok, valami 92% vagy mennyi, ez arra vonatkozik, hogy 100 db -bol 8 elszakad. Oké, ez rizikofaktor, de egy ép gumival akkor sem lehet teherbe esni.

Szóval én a helyedben megkérdezném az apukat, hogy nem szakadt e el a gumi...

2014. aug. 14. 11:25
 92/133 A kérdező kommentje:
Igen, nyilván már az elején. Én se akartam elhinni, de a doki azt mondta, hogy 80%-ban megbízható csak, ellenben a tabletta 98-ával. Azért nem mindegy. De mondtam neki, hogy nagyon örülök, hogy ő javasolta hogy szüneteltessem. Erre meg csak annyit mondott, hogy dehát azt kell 7-8 évente, mert különben nagy az esély rá, hogy meddő leszek. Na szuper, az tuti nem vagyok.Úgyhogy szerintem ha valaki nem akar gyereket, használjon mellette mást is. Jó lecke, köszi.
2014. aug. 14. 11:27
 93/133 A kérdező kommentje:
Annyit még hozzáteszek, hogy külföldi gumi volt, nem Durex és társai. Ez is lehet, hogy azért nem volt olyan megbízható...
2014. aug. 14. 11:28
 94/133 anonim ***** válasza:
3%

Tök mindegy, jó volt-e a gumi, vagy egyáltalán használták-e.

A kőkemény valóság elhangzott: nem akarod a gyerekedet. Ezért azt teszed vele, amit.

Ilyenkor már kár remegni, hogy ez a baba megszülessen, kedves fórumtárs, mert nem fog. Pár nap van már csak hátra az életéből. Harangoztak neki. Ne áltasd magad!

2014. aug. 14. 12:24
 95/133 A kérdező kommentje:
A saját dolgoddal foglalkozz utolsó! NEM volt ilyen kérdés, hogy mi a véleményed. Van elég sok más kategória, írogass ott.Nem én vagyok az első sem az utolsó, aki abortuszra megy. Köszönöm.
2014. aug. 14. 12:37
 96/133 anonim ***** válasza:
48%
Oké, hogy 80%. De az akkor is lyukas kell, hogy legyen, máskülönben fizikai képtelenség. Megnezted a kérdéses eset után jól a gumit?
2014. aug. 14. 13:03
 97/133 anonim ***** válasza:
96%
Jézusom... Én kétszer is gumi mellett estem teherbe. Őszintén ki az aki szex után átvizsgálja az óvszert, hogy nem lyukas-e...Amúgy nem mindegy hogy lyukas volt vagy nem? Teljesen mindegy, hogy védekezett/nem védekezett bárki is. Ez van. Amúgy nem hiszem, hogy érez bármit is.
2014. aug. 14. 13:15
 98/133 anonim ***** válasza:
0%

Ja, gumi mellett.

Az éjjeliszekrényen felejtetted, vagy az ágyon, hogy mellette lettél terhes?

2014. aug. 14. 13:32
 99/133 anonim ***** válasza:
30%
Én. Én pl minden egyes aktus után ellenőrzöm a gumit a párommal együtt. Ez alap. És ha lyukas, akkor esemény utáni, volt rá példa, bevettem, nem is lettem terhes. (ez nem ellened irányul kérdező, nem itellek el, Előfordul az életben sok szar dolog)
2014. aug. 14. 13:46
 100/133 anonim válasza:
94%
Nem értem azt, aki itt drámázik, hogy elítélendő az abortusz, meg hogy szegény meg sem született embernek annyi. Én ebben a sztoriban inkább a kérdezőt sajnálom. Neki biztos rosszabb lesz, mint a magzatnak. Sajnos az élet a nőket sokszor állítja hasonló megpróbáltatások elé. Én nőként teljesen át tudom érezni, és megértem, hogy így döntöttél.
2014. aug. 14. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!