Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Egy 7 hetes magzat ugye nem...

Egy 7 hetes magzat ugye nem érez semmit az abortuszból?

Figyelt kérdés
Csináltam 2 tesztet, mindkettő pozitív. ( megszokásból csinálok időnként, nem akarok gyereket, de hallottam már futcsaságokat, bár nem gondoltam h velem is megeshet... :(). A nőfaló nem lát még semmit ultrahangon. Még a kémiai terhesség szakadzában lehet, bár remélem nem tapad meg, de ha igen, akkor azt mondta a doki, h 7 hetesen lenne biztos az eltávolítás... Ugye akkor még nincs öntudata? Mielőtt bárki megkövezne, védekeztünk és nem is szakadt ki a gumi. Hogy a fenébe lehet egyébként?
2014. aug. 3. 20:45
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/133 anonim ***** válasza:
94%
Elnézést ha valaki ezzel megsértettem! De egész egyszerűen ez kikívánkozott belőlem. soha nem szoktam vitába folyni,pláne nem egy "ilyen" oldalon,de már sajnálom a kérdezőt:( Biztos vagyok benne hogy nem egyszerű neki. Ha valaki abortuszra szánja el magát az se hogysem egyszerű..
2014. aug. 5. 09:35
 52/133 anonim ***** válasza:
80%

Nem, a szívócső nem hajszálvékony, hanem pont akkora, hogy kiszívja egyben a magzatburkot, amiben benne van az embrió.

"A méhszáj kitágítása után egy 6-14 milliméter átmérőjű, enyhén hajlított csövet vezetnek a méhnyakba, és egy elektromos szívóberendezés segítségével kiszívják a méh tartalmát."

De ha neked örömet okoz a horrorképek keresgélése és posztolása, csak rajta.

Őszintén nem értem mi a célod vele.

2014. aug. 5. 09:59
 53/133 anonim ***** válasza:
26%

Én sem szóltam eddig hozzá, pedig végig figyeltem.

A magam részéről azt láttam, hogy állítások feszültek állításoknak, melyek egy része hazugsággal vádolta a másikat. És végül az derült ki, hogy a megvádolt állítások valóban igazak. Személy szerint köszönöm a teljes bizonyosságot. És az meg szégyellje magát, aki ezek után azzal törődik, ki hogy érzi magát, ha abortuszra megy, pláne úgy, hogy nagy mellénnyel azt mondja, hogy a gyerek a hasában egysejtű. És ebben orvos rokonra, meg közgazdászokra hivatkozik.

Lelki szegénységről árulkodik, ha valaki nem a szerencsétlen gyerekkel érez együtt, hanem azzal a nővel, aki ezt teszi vele. Ilyen horderejű kérdésekben csak minden információ birtokában szabad döntést hozni. És itt most valóban minden adott. A linket küldő válaszadó nem vitatta el az abortuszjogot, de tálalta a teljes igazságot.

Kérdező, nem tudlak sajnálni. Csak a gyerekedet amiatt, ami vár rá.

2014. aug. 5. 10:01
 54/133 anonim ***** válasza:
Meg sem lepődünk, hogy te az orvostudományon kívül még a politikához is értesz... De ez még mindig hagyján, hiszen grafikusi képességeid még lenyűgözőbbek :D kedves 59-es :D
2014. aug. 5. 10:06
 55/133 anonim ***** válasza:
14%

78%-osnak: Köszönöm az idézetet. Ha megengeded, mutatom a diszkréten elhallgatott mondatot is, hogy teljes legyen a kép: " Szívó nélkül, előbb egy fogóeszközzel kiveszik a nagyobb magzati részeket".

Abban viszont egyetértünk, hogy horror. Méghozzá nem fiktív, hanem valóságos. Tömeges méretekben, napi szinten, közpénzen részfinanszírozva végzett horror. Botrány.

Örömömre szolgálna, ha a kérdésemre is válaszolnál. Megtisztelnél vele.

2014. aug. 5. 10:11
 56/133 A kérdező kommentje:
Pedig megfogadtam, hogy többet nem szólok hozzá, de nyilván most e körül forog az agyam. Kedves utolsó előtti! Milyen gyerekról beszélsz? Ilyenkor még nem gyerek. És igen, bocsáss meg, hogy inkább az orvostudományra adok, mint egy vadidegen szubjektív véleményére. Csak azt nem értem, hogy miért kell támadni? Bántottalak? A te embriódról van szó? Mellesleg, ha mindig mindenki megszülné a véletlenül (mert igen nincs 100 %-os védelem, ezt is mindenki tudja) megfogant gyerekét, akkor tudod mi lenne? Olyanok lennénk, mint "brazilék", segélyeken és az állám pénzén tengődve. Szerinted hova jutna így az országunk?Ez lenne jó nekünk, és a gyerekeknek? Szerinted náluk miért ilyen aggresszívek már kiskorba? Mert a legtöbbet nem akarták, és ezt megérzi a gyerek! Mellesleg nem tudom milyen nemű vagy, de nőként hogy hordanál ki egy gyereket, amit 100 %-osan NEM AKARSZ???
2014. aug. 5. 10:18
 57/133 anonim ***** válasza:
94%

Hát én kérdező egyetértek veled! Egyébként aki eddig 59%-os volt ha jól látom már csak 51%-os:D Ha így folytatja még a végén teljesen eltűnik az oldalról:D

Neki van gy elfogult cső látású gondolata,nézete. Nincs ezzel baj,azzal van a gond, hogy Ő nem képes elfogadni egy esetleg ellen nézetet:)Gondolhatod milyen lehet egy-egy napja..:) Azt tedd ami számodra a legjobb, ne azt ami az 51%osnak a legjobb.. Ő a szét csonkított embriókkal él, hogy "csakazértis" bebizonyítsa, hogy az a helyes ha mindig mindenki mindenhol szüli a gyermekeit, akár 13 éves akár 63 éves, neki tök mindegy.. Nem gond ha a gyerek érzelmileg,testileg sérült. Vagy nincs mit enni vagy nincs mit hordania!! Ez aztán az önzetlen anyai gondolkodás és felfogás!! :)

2014. aug. 5. 10:26
 58/133 anonim ***** válasza:
0%

Kedves kérdező, én sosem tudnám vele megtenni, amit az abortusz jelent számára. Azért nem, mert embertelennek, tisztességtelennek, kíméletlennek, önzőnek és alapvetően lehetetlennek tartom.

Hogy mit léptem én anno, mikor ilyen helyzet állt elő, és mit lépnék a helyedben, szívesen megosztom veled privátban. Ha érdekel és ha megkeresel.

De percig nem vitatom el a jogodat ahhoz, hogy elabortáld a magzatodat. Ezt nem is tehetném. Hazugságnak és veszélyesnek tartom viszont azokat a minden tudományos alapot nélkülöző véleményeket, melyek szerint az embrió nem ember, csak sejt, vagy sejthalmaz, ami nem formálhat jogot arra az életre, amit kéretlenül kapott.

És ha megfigyelted, én nem a véleményemet írtam le vadidegenként, hanem a valós tényeket mutattam meg, dokumentumokkal igazolva azokat. Éppen ez verte ki a biztosítékot. Hogy egy pillanatra lehullt a lepel.

2014. aug. 5. 10:26
 59/133 anonim ***** válasza:
bocs ha a %-ot elírtam
2014. aug. 5. 10:27
 60/133 anonim ***** válasza:
Egyébként még annyit, hogy az egy dolog hogy én megértem a kérdezőt mert nem egyszerű neki, egy másik dolog, hogy én nem tudnám elvetetni, de ezt már le is írtam (már nem tudom hányadik hozzászóló voltam legelőször.)
2014. aug. 5. 10:34
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!