Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Egy 7 hetes magzat ugye nem...

Egy 7 hetes magzat ugye nem érez semmit az abortuszból?

Figyelt kérdés
Csináltam 2 tesztet, mindkettő pozitív. ( megszokásból csinálok időnként, nem akarok gyereket, de hallottam már futcsaságokat, bár nem gondoltam h velem is megeshet... :(). A nőfaló nem lát még semmit ultrahangon. Még a kémiai terhesség szakadzában lehet, bár remélem nem tapad meg, de ha igen, akkor azt mondta a doki, h 7 hetesen lenne biztos az eltávolítás... Ugye akkor még nincs öntudata? Mielőtt bárki megkövezne, védekeztünk és nem is szakadt ki a gumi. Hogy a fenébe lehet egyébként?
2014. aug. 3. 20:45
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/133 A kérdező kommentje:
Bocsánat nőfaló, az nődoki lenne, hülye iPhone...
2014. aug. 3. 20:47
 2/133 anonim ***** válasza:
82%
Ilyen korban még nem érez semmit, mert még csak egy képződmény. Nincsenek érző idegei.
2014. aug. 3. 20:49
 3/133 anonim ***** válasza:
28%

Mensi késett már? Más is okozhat pozitív tesztet!!!

Egyébként most készülj fel mert szerintem sokan bántani fognak majd itt....

Ja és ha tényleg baba van a dologban készülj fel lelkileg hogy rettenetes bűntudatod lesz utána!!! Anyukámnak 40 évesen csúszott be!! De beteges... :( így nem tarthatta meg!! Sokat bankódott miatta pedig van 3 felnőtt lánya!!

Nagyon sajnálom ha így kell majd lennie!!! :(

2014. aug. 3. 20:53
 4/133 A kérdező kommentje:
Nem késett, bár elvileg ma kellett volna megjönnie,de 2 különböző teszt is pozitívat mutatott tegnap. Tudom, hogy bántani fognak, de pont ezért vagyok ilyen elővigyázatos, és tessék ez se ér semmit.De imádkozom, h csak kémiai legyen. A doki szerint a kémiai 80 százaléka nem fejlődik tovább és a nők nagy százalékának volt már ilyen, csak nem vette észre...
2014. aug. 3. 21:01
 5/133 anonim ***** válasza:
95%
Igen,nagyon sok kémiai megszakad,nekem pl.2 is egymás után.Pedig mi akartunk tudatosan babát.A baba nem fog belőle érezni semmit,neked lesz valószínűleg rosszabb érzelmileg.
2014. aug. 3. 21:18
 6/133 anonim ***** válasza:
37%

Nem lehet tudni. Őszintén szólva megoszlanak a vélemények. De azt senki nem tudja megmondani, milyen átmenni a halálba. És az a mód, ahogy az abortusz végez az áldozatával, borzasztó és embertelen.

Te viszont meg fogod érezni. Ha megteszed, akkor azzal a tudattal kell élned, hogy elvetted az életét. A gyerekedét. És ez a tudat elvehetetlenül a sajátod marad. Életfogytiglan.

Biztos, hogy nincs valódi megoldás?

2014. aug. 3. 21:29
 7/133 A kérdező kommentje:
Nézd, én mindig is úgy gondoltam, hogy gyereket vállalni felelőség. Kell lenni egy biztos anyagi háttérnek, plusz apának és anyának. Az exemmel egy hete mentünk szét, nagyon csúnyán, én csak most építem a karrieremet, nincs biztos anyagi hátterem, azt meg nem várom el h szüleim neveljék fel. Ez az Ő érdeke is, főleg h még nincs is tudata.
2014. aug. 3. 21:49
 8/133 anonim ***** válasza:
35%

Nem vitatkozni akarok, de nem lehet senkinek sem az az érdeke, hogy erőszakos halált haljon. Mert úgy fog meghalni. Darabjaiban. És megy a kórházi hulladéktárolóba. Mert senkinek sem kellett. Mert senki nem szerette.

A felnevelésen és az abortuszon kívül vannak még alternatívák, ha valóban az Ő érdekeit veszed, és nem a sajátodat.

Más. Tök higgadtan válaszoltam, a döntési jogodat, az öléshez való jogodat nem elvitatva. Megtisztelő, hogy 0-ra értékeled a véleményemet.

Ettől függetlenül tartom, amit mondtam.

És most itt a következő remek alkalom, hogy lenullázz.

Egészségedre!

2014. aug. 3. 21:58
 9/133 A kérdező kommentje:
Én nem pontoztalak, ahogy senkit sem.És azért írtam ide, mert véleményekre vagyok kíváncsi.
2014. aug. 3. 22:02
 10/133 anonim ***** válasza:
37%
az, hogy így döntesz, egy dolog. De hogy az az "Ő érdeke" nagyon meredek... Gyakorlatilag most ölöd meg, ez max. a te érdeked, nem a gyerekedé.
2014. aug. 3. 22:04
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!