Egy 7 hetes magzat ugye nem érez semmit az abortuszból?
Mensi késett már? Más is okozhat pozitív tesztet!!!
Egyébként most készülj fel mert szerintem sokan bántani fognak majd itt....
Ja és ha tényleg baba van a dologban készülj fel lelkileg hogy rettenetes bűntudatod lesz utána!!! Anyukámnak 40 évesen csúszott be!! De beteges... :( így nem tarthatta meg!! Sokat bankódott miatta pedig van 3 felnőtt lánya!!
Nagyon sajnálom ha így kell majd lennie!!! :(
Nem lehet tudni. Őszintén szólva megoszlanak a vélemények. De azt senki nem tudja megmondani, milyen átmenni a halálba. És az a mód, ahogy az abortusz végez az áldozatával, borzasztó és embertelen.
Te viszont meg fogod érezni. Ha megteszed, akkor azzal a tudattal kell élned, hogy elvetted az életét. A gyerekedét. És ez a tudat elvehetetlenül a sajátod marad. Életfogytiglan.
Biztos, hogy nincs valódi megoldás?
Nem vitatkozni akarok, de nem lehet senkinek sem az az érdeke, hogy erőszakos halált haljon. Mert úgy fog meghalni. Darabjaiban. És megy a kórházi hulladéktárolóba. Mert senkinek sem kellett. Mert senki nem szerette.
A felnevelésen és az abortuszon kívül vannak még alternatívák, ha valóban az Ő érdekeit veszed, és nem a sajátodat.
Más. Tök higgadtan válaszoltam, a döntési jogodat, az öléshez való jogodat nem elvitatva. Megtisztelő, hogy 0-ra értékeled a véleményemet.
Ettől függetlenül tartom, amit mondtam.
És most itt a következő remek alkalom, hogy lenullázz.
Egészségedre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!