Egy 7 hetes magzat ugye nem érez semmit az abortuszból?
Figyelt kérdés
Csináltam 2 tesztet, mindkettő pozitív. ( megszokásból csinálok időnként, nem akarok gyereket, de hallottam már futcsaságokat, bár nem gondoltam h velem is megeshet... :(). A nőfaló nem lát még semmit ultrahangon. Még a kémiai terhesség szakadzában lehet, bár remélem nem tapad meg, de ha igen, akkor azt mondta a doki, h 7 hetesen lenne biztos az eltávolítás... Ugye akkor még nincs öntudata? Mielőtt bárki megkövezne, védekeztünk és nem is szakadt ki a gumi. Hogy a fenébe lehet egyébként?2014. aug. 3. 20:45
81/133 A kérdező kommentje:
De elszomorítottál. :( Akkor nődoki után irány a védőnő. Csak tudnám minek kell ezt 2x, 3 napos különbséggel, csak húzzák az ember idejét... Na mind1. Azért még reménykedem, mert semmi tünetet nem érzek, hogy terhes lennék (bár tudom ez is egyénfüggő). Szorítsatok!
2014. aug. 13. 12:46
83/133 A kérdező kommentje:
Hát sajnos van petezsák. :( Holnap családvédelmi... Pedig annyira reménykedtem :(
2014. aug. 14. 10:48
84/133 anonim válasza:
Sajnálom. Vagy nem is tudom. Most már x-elem a kérdést. Reménykedtem, hogy meggondolod magad. Nézd el nekem, én remegek érte, hogy megmaradjon.
Legjobbakat!
85/133 A kérdező kommentje:
Én meg drukkolok neked, hogy megmaradjon. A másik oldal még rosszabb lehet (mármint ha valaki akar, de nem lehet). Tudom, hogy annak nagyon rossz ilyet olvasni, de minden embernek meg van a saját problémája, és nem vagyunk egyforma élethelyzetben. Sok sikert neked!
2014. aug. 14. 10:53
86/133 anonim válasza:
Megint a "remegős". :) Hány éves vagy? Lehet, hogy írtad, de más nem bírom megkeresni.
87/133 A kérdező kommentje:
Miért fontos, hogy hány éves vagyok? Ha cseszegetni akarsz te is, mint pár jóindulatú néhány hozzászólásban, akkor menj máshova. Nincs más opció, ok? Nem az volt a kérdés, hogy mit tegyek és az se érdekel, hogy más nem ezt tenné!Így is elég nehéz! Köszönöm. Egyébként 25.
2014. aug. 14. 11:01
88/133 anonim válasza:
ok, nem cseszegetni akartalak. Csak elmélkeldtem, voltam-e már a helyedben. Voltam, csak én 20 voltam, csupasz s.ggel, egyedül.
Persze, hogy nehéz. Legyen is az, ne viccelj. De ne hazudj magadnak, szinte mindig van választás, most is van, csak nem mered. Ami nem baj, csak nézz vele szembe. Ez hozzá tartozik.
89/133 A kérdező kommentje:
Ha nem merném, az még a jobbik eset lenne. De nem akarom. Rosszul vagyok a gondolattól is, nem tudok úgy tekinteni rá mint egy gyerekre, az ultrahangot is csak egy pillanatra néztem meg. Ha visszatekersz a kérdésre, látod, hogy nem is volt olyan válaszom, hogy egy kicsit is hajlok másra. De az biztos hogy innentől minimum 2 fogamzásgátlót fogok egyszerre használni. Ha vége ennek újra elkezdem a gyógyszert, nem érdekel hogy egy év szünetet rendelt el a doki. Én ezt még egyszer végig nem csinálom. A gumi meg úgy tűnik önmagában egy kalap sz*rt se ér.
2014. aug. 14. 11:17
90/133 anonim válasza:
Már az elején felhúzta? egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy lehet. Tudom, hogy elvben, de a józan paraszti ész alapján nem találom a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!