Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Hogy éljem túl ezt a poklot?

Hogy éljem túl ezt a poklot?

Figyelt kérdés
Tegnap derült ki, agyhiányos az én drága egyetlen picikém!!! Azt mondták , ha jót szeretnék neki meg magamnak akkor szakítsam meg ezt a terhességet!! Nem bírom ezt felfogni első terhességem és 14 hetes vagyok!!! Nem szeretném elveszíteni , a párom mindenben mellettem áll ,támogat ,vigasztal ,együtt sírtunk..... Hétfőn kell visszamenni a kórházba , mert ehhez már hivatalos fordító kell ,hogy elbeszélgessünk és aláírjam a végítéletet!!! Utána meg kapok gyógyszert és...... istenem ezt nem fogom túlélni !!!!15 és fél hetes lesz akkor.......( orvos mondata : azért él , mert élni akar. De ha megszületik nagy az esélye hogy meghal) Ha élni akar akkor miért öljem meg?? MIÉRT????

2014. jún. 18. 19:18
1 2 3
 1/21 A kérdező kommentje:
Angliában élek :( itt van még a pocimban , nincs mozgása ,mert képtelen agy nélkül
2014. jún. 18. 19:23
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sajnálom, ez borzalmas. Gondolj arra, hogy milyen élete lehet/lesz a gyerekednek, ha megszületik. Csak vegetálni fog, hiszen semmire sem lesz képes. Szörnyű döntés előtt álltok a pároddal és én sem támogatom az abortuszt, de ebben a helyzetben - bármilyen borzalmasan hangzik is - ez a legjobb döntés. Sok erőt kívánok nektek!
2014. jún. 18. 19:29
 3/21 anonim ***** válasza:
100%

Csupán azért, mert több szenvedéssel járna, ha megszületne és egyáltalán élne! Hoztam világra gyermeket aki korábban jött a kelleténél, két hónapot élt, a karjaimban halt meg!

Talán még megrázóbb mint elvetetni.

Nagyon sajnálom, hogy ezen kell keresztül menned, de valahogy próbáld meg racionálisan látni. Sem neked, sem a babának nem lenne jó. Én csak arra tudtam gondolni, hogy legalább már nem fáj neki, és most ebben a percben fejezem be a témát, mert nem megy tovább...bocsánat!

2014. jún. 18. 19:30
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos akarmennyire faj, o nem elne tul a szulest sem (meg valoszinubb, hogy mar azelott elhalna). A sajat eletedet veded meg azzal, ha ezt a terhesseget most elengeded.
2014. jún. 18. 19:35
 5/21 A kérdező kommentje:
Elengedni..... de a tudat , hogy aláírjam azt a papírt és bevegyem azt a gyógyszert .... egy életre meg fog változni bennem valami. Köszönöm a válaszokat , és én is sajnálom akiknek eddig meg kellett szakítania a terhességét. Meg kell szülnöm igaz? vagy mit fognak csinálni?
2014. jún. 18. 19:53
 6/21 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sajnálom! Sok erőt és kitartást kívánok!

Bocsi, hogy érdemben nem tudtam hozzászólni.

2014. jún. 18. 20:05
 7/21 anonim ***** válasza:
30%
Egyáltalán nem kell beleegyezned az abortuszba, ha nem akarod. Agyhiánnyal a kicsi ígyis-úgyis meghal, de ha neked lelkileg úgy könnyebb, akkor hagyhatod akkor eltávozni, amikor a természet szerint itt az ideje. Biztosan megterhelő lenne úgy végigcsinálni a terhességet hogy tudod végig hogy nem tarthatsz utána egészséges kisbabát a karodban. De ez csak a te döntésed kell hogy legyen, ha te nem akarod akkor semmibe sem KELL beleegyezned.
2014. jún. 18. 20:19
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon nehéz ez, de szinte mindenkinek jobb lenne, ha ez a baba nem születne meg. Ez most nagyon nehéz, de túl leszel rajta és lesz majd egészséges babád. Az Ő érdeke is, hogy ne egy megfásult anyát kapjon.

Én találkoztam agyhiányos kisgyermekkel. 6-8 hónapot adtak neki születésekor, 5 éves múlt. Szülei elváltak, anyukája vegetál vele, teljesen tönkre ment a sok bánatban. A kislány 10 féle gyógyszert szed, epilepsziás, gyomorproblémás, nem tud mozogni, nem tud kommunikálni, nem tud enni, nem tud mosolyogni, nevetni. Rengeteget van kórházban. Kívánnál ilyen "életet" a gyermekednek? Én biztosan nem.

2014. jún. 18. 20:40
 9/21 anonim ***** válasza:
81%
Kérdező! A világon mindennél és mindenkinél jobban sajnállak most! Nem merek belegondolni milyen borzalmakon mentek most keresztül! Ha mégis aláírod a papírt, hidd el, a Babátok nem fog rád haragudni, hiszen neki csak szenvedés lenne az Élet! Teljes mértékben abortusz ellenes vagyok, DE!, ha velem történne ilyen (ne adj Isten!), tudom, hogy nem lenne más választásom! :( Kétszer volt vetélésem, tervezett Babákkal, még nincs Babánk, egyik sem ilyen tragikus végkifejlettel, de nem volt mit tenni! Elsőnek sajnos leállt a szívecskéje, tavaly a 9. héten, másodiknak pedig "környezete volt bibis", őt megszültem a 20. héten! Azt nem tudom külföldön altatással veszik-e el, vagy pedig szülnöd kell!? Mélységesen nagy fájdalmat érzek, legyél ERŐS! Muszáj annak lenned, bárhogy is döntesz!!!
2014. jún. 19. 12:03
 10/21 anonim ***** válasza:
100%

Sajnallom kerdezo :(

A babad igysem ugysem elne tul. Akkor miert hosszabitanad meg a sajat magad meg az o szenvedeset is? Engedd el ot.

Erot es kitatrast kivanok neked ezekre a nehez napokra. :(

2014. jún. 19. 12:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!