Hogy éljem túl ezt a poklot?
Kedves Utolsó, a belinkelt oldalon egy agyi rendellenességgel született kislány csodájáról olvashatunk, nem egy agyHIÁNYos magzatról, akinek a csodáját sajnos senki nem tudja garantálni. Kedves Kérdező! Végtelenül sajnálom a történteket, és elhiszem, hogy borzasztó nehéz lehet aláírni azt papírt.., de Neked kell tudnod, mit bírsz ki jobban: most elengedni, vagy kitenni magatokat (és vele együtt az egész családot) egy bizonytalan ideig tartó szenvedésnek, mert sajnos, soha nem lenne belőle ép ember.:(( Szerintem mindenhol más a protokoll, úgyhogy ott kell érdeklődj, meg kell-e szülnöd, vagy mi a menete... Kislány vagy kisfiú a kicsi angyalka?
Kívánom a "legjobb" döntést, minél kevesebb szenvedést, és nagyon sok erőt, sok szerencsét, egészséget, boldogságot a jövőben!
Nagyon sajnállak, részvétem a baba miatt. Mielőbbi testi és lelki gyógyulást kívánok. Minden tiszteletem a Tiéd, hogy megengedted, hogy kiderítsék, mi okozhatta.
Nem tudom mit írhatnék, ami ebben a helyzetben ne számítson tapintatlanságnak. Egészséget kívánok a későbbiekben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!