Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Hogy éljem túl ezt a poklot?

Hogy éljem túl ezt a poklot?

Figyelt kérdés
Tegnap derült ki, agyhiányos az én drága egyetlen picikém!!! Azt mondták , ha jót szeretnék neki meg magamnak akkor szakítsam meg ezt a terhességet!! Nem bírom ezt felfogni első terhességem és 14 hetes vagyok!!! Nem szeretném elveszíteni , a párom mindenben mellettem áll ,támogat ,vigasztal ,együtt sírtunk..... Hétfőn kell visszamenni a kórházba , mert ehhez már hivatalos fordító kell ,hogy elbeszélgessünk és aláírjam a végítéletet!!! Utána meg kapok gyógyszert és...... istenem ezt nem fogom túlélni !!!!15 és fél hetes lesz akkor.......( orvos mondata : azért él , mert élni akar. De ha megszületik nagy az esélye hogy meghal) Ha élni akar akkor miért öljem meg?? MIÉRT????

2014. jún. 18. 19:18
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
56%
A fogantatás nem egy csoda. Egy biológiai folyamat. A magzatnak nincs akarata. De ha lenne, a gyógyszert kérné, nem a szörnyű életet.
2014. jún. 19. 13:39
 12/21 anonim ***** válasza:
6%
2014. jún. 23. 12:45
 13/21 anonim ***** válasza:
86%

Kedves Utolsó, a belinkelt oldalon egy agyi rendellenességgel született kislány csodájáról olvashatunk, nem egy agyHIÁNYos magzatról, akinek a csodáját sajnos senki nem tudja garantálni. Kedves Kérdező! Végtelenül sajnálom a történteket, és elhiszem, hogy borzasztó nehéz lehet aláírni azt papírt.., de Neked kell tudnod, mit bírsz ki jobban: most elengedni, vagy kitenni magatokat (és vele együtt az egész családot) egy bizonytalan ideig tartó szenvedésnek, mert sajnos, soha nem lenne belőle ép ember.:(( Szerintem mindenhol más a protokoll, úgyhogy ott kell érdeklődj, meg kell-e szülnöd, vagy mi a menete... Kislány vagy kisfiú a kicsi angyalka?

Kívánom a "legjobb" döntést, minél kevesebb szenvedést, és nagyon sok erőt, sok szerencsét, egészséget, boldogságot a jövőben!

2014. jún. 23. 16:00
 14/21 anonim ***** válasza:
Hogy vagy Kedves Kérdező? mi van Veled ?
2014. jún. 27. 14:53
 15/21 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Szerda este 11 óra vajúdás utàn megszültem az én kisbabàmat...... Ölbe vehettem , fenykèpet kaptam róla , eljött a pap megàldotta a kisbabàmat és tisztességes temetèse lesz. De előtte beleegyezésemet adtam , hogy derítsèk ki mi történthetett és miért , hogy a következőnèl ne forduljon elő. A nemèt még nem tudják. Nagyon fáj és olyan üresnek érzem a hasamat. Nagyon hiányzik.... Köszönöm mindenkinek az együtt èrzèst!
2014. jún. 27. 15:58
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sajnállak, részvétem a baba miatt. Mielőbbi testi és lelki gyógyulást kívánok. Minden tiszteletem a Tiéd, hogy megengedted, hogy kiderítsék, mi okozhatta.

Nem tudom mit írhatnék, ami ebben a helyzetben ne számítson tapintatlanságnak. Egészséget kívánok a későbbiekben

2014. jún. 27. 16:13
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Őszinte részvétem, Nektek! Mint korábban írtam, nem ugyanúgy, mint te, de tudom mit érzel! Nekünk is volt utána vizsgálódás, mi sajnos nem hozhattuk haza a 20 hetes lánykánkat! Nem is láthattam Őt! :( Próbálj meg pihenni, tudom, hogy nagyon nehéz ilyenkor bármit is csinálni a síráson kívül, de hidd el, a pihenés testileg hasznos dolog ilyenkor! Sírj amennyit csak tudsz, óriásit segít a lelkednek! Beszélgessetek a családdal sokat! Remélem viszonylag hamar rendbe jössz, és enyhülnek a fájdalmaid! Sok-sok bátorító puszit küldök Neked!!!!
2014. jún. 27. 16:21
 18/21 anonim ***** válasza:
Gondolj arra, hogy 2 nagyon rossz közül kell választanod. Elveszíted most, vagy végigcsinálsz egy terhességet, megszülöd, és ott lesz egy halott kisbaba a karjaidban. Szerinted melyik töri össze jobban a szívedet?
2014. júl. 3. 13:14
 19/21 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Hogy vagy?
2014. aug. 18. 21:53
 20/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm kérdésed , azóta már dolgozok. Vannak nehéz pillanatok , néha rám tör az elviselhetetlen fájdalom , az emlékek ....... máskor meg probálok boldog lenni , de azt sem sikerül mindig :( Hiányzik nagyon...... és még mindig az eredményre várok. :(
2014. aug. 30. 13:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!