Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Egy 7 hetes magzat ugye nem...

Egy 7 hetes magzat ugye nem érez semmit az abortuszból?

Figyelt kérdés
Csináltam 2 tesztet, mindkettő pozitív. ( megszokásból csinálok időnként, nem akarok gyereket, de hallottam már futcsaságokat, bár nem gondoltam h velem is megeshet... :(). A nőfaló nem lát még semmit ultrahangon. Még a kémiai terhesség szakadzában lehet, bár remélem nem tapad meg, de ha igen, akkor azt mondta a doki, h 7 hetesen lenne biztos az eltávolítás... Ugye akkor még nincs öntudata? Mielőtt bárki megkövezne, védekeztünk és nem is szakadt ki a gumi. Hogy a fenébe lehet egyébként?
2014. aug. 3. 20:45
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/133 A kérdező kommentje:

Ha gyilkosság lenne, nem lenne engedélyezve. Jogi szempontból nem minősül egyénnek. Az meg amit itt egyes emberek írtak nekem, egyszerűen felháborító. Bocsánat, hogy feltettem a kérdést.

Köszönöm szépen a hasznos válaszokat. Szeretném lezárni a kérdést.

2014. aug. 5. 14:34
 72/133 anonim ***** válasza:
15%

Kedves 78%-os, ne haragudj, de a stílusod hagy némi kívánnivalót maga után.... azt elemezgetni, hogy ki hány %-os (eleve milyen gagyi ez a pontozás, kit érdekel, ki hány %-os, mi ez, verseny?).... meg hogy unatkozik és szüljön negyedik gyereket... mert nem ért egyet azzal, amit Te szajkózol?

Kit érdekel, mekkora a vákumcső, ez egy elindult élet, akárhány centi is, akár van lába, akár nincs.

Meg azt írni, hogy inkább abortálni érdemes a gyerekeket, nem pedig megszülni és örökbe adni olyan családoknak, akiknek sajnos nem lehet. és ez az egy módja van, hogy legyen gyermekük. Ez milyen felfogás már?

Ismerek olyan családot, akiknek nem lehetett gyermeke, de örökbe fogadtak (igen, olyat, aki a szülő anyjának nem kellett), és tisztességesen, szeretetben nevelik, mindent megadnak neki. a Te írásod alapján azonban jobb lett volna, ha ez a most 7 éves, boldog gyermek nem születik meg, mert nem a szülőanyja neveli.... nevetséges.

Így mi van azokkal a jó emberekkel, akiknek szervi baj miatt nem adatik meg, hogy gyermekük legyen, és így lehet gyermekük. Persze, szavaiddal élve nem macska kölyök, hogy ide-oda adogassák, de balgaság azt gondolni, hogy aki az örökbe fogadási procedúrán átmegy, ami ne piskóta, annak csak úgy odadobják a gyermeket.

És lehet az 59%-os válaszadót lepontozni, de miért? Mert belinkelt olyan képeket, amiket a Kérdező kérdezett, hogy 7 hetes magzat? Mert máshogy gondolja, mint Te? Miért lennének azok a képek hamisítványok?

Amúgy igen, az orvost, de leginkább egy genetikust kéne megkérdezni, hogy milyen a 7 hetes magzat, mert itt mindenki írja a maga változatát, és pontozgatja le azt, aki nem úgy gondolkodik, mint ő.

Amúgy az eredeti kérdés: "Egy 7 hetes magzat ugye nem érez semmit az abortuszból?"

Szerintem de, mert neki már dobog a szíve. Azt biztosan érzi, hogy megszűnik létezni.

Ez a világ legfájdalmasabb dolga szerintem. A halál.

És akár gyilkosságnak nevezzük, akár nem, ebben az esetben egy élő, létező Valami meg fog halni mások keze által. Hogy érzi-e majd? Reméljük, nem, de ki tudja?

2014. aug. 5. 16:28
 73/133 anonim ***** válasza:
38%

Kedves Utolsó, én lennék az érintett fél. Köszönöm, hogy kiállsz mellettem, de a tárgyilagosság kedvéért el kell mondanom, hogy nem 78%-os fórumtársam kérte rajtam számon, miért nem szülök negyedszer is, hanem a "drága" 65%-os, akiről egyszerűen nem veszek tudomást. Tudod van az a szint, ami alá nem szívesen süllyed az ember...

78%-os társunk bár nem nézetazonos velünk, de legalább higgadtan próbált érvelni. Ő nem személyeskedett.

2014. aug. 5. 16:32
 74/133 anonim ***** válasza:
63%

Hűha, most nagynak érzed magad. Mi? :D

Szerintem a kérdésem még mindig nem múlja felül azt, hogy egy szerencsétlen megesett lányt gyilkosozol, és baromságokat állítasz. Azért van különbség egy epés megjegyzés, és egy szerencsétlen emberben a kesforgatas közt.

Figyelj, ha az én melleimet megphotoshopolják, azok is nagyobbnak tűnnek, mint a valóságban. Valahogy így van az általad szajkozott képekkel is. :P

Ne is alacsonyodj le hozzám, tudod, ez is csak nézőpont kérdése. Ha te fölém helyezed magad, akkor nekem nagyon jó itt lent. A lényeg, hogy a hozzád hasonló népségtől jó távol legyek. :)

2014. aug. 5. 16:42
 75/133 anonim ***** válasza:
95%
En eddig figyeltelek titeket..ez mindig egy nagy harc lesz ősanyak es a többi halandó között..én nem ítélem el az abortuszt és nem is támogatom!!viszont igenis van az az élethelyzet amikor nem tarthatsz meg egy gyermeket ha elfogadjátok ha nem!!ha túl fiatal vagy ha nem teheted meg,h felneveld,ha megerőszakolnak stb..és nem jobb megszülni és örökbe adni..miért is?azért mert sokkal rosszabb 9 hónap után megvalni egy igazi csecsemőtől mint mondjuk 7 hetes embriotól!!a masik meg van sajnos mar elég kisgyerek akit örökbe lehet fogadni..akiknek nagy része lelkinyomorék és senkinek nem kellenek!!aki pedig annyira vagyik egy gyerekre majdnem mindenki kisbabát szeretne ott vannak az 5 eves kisgyerekek az árvahazban akik senkinek nem kellenek,és ha kellenek is valakinek akkor se biztos,h ők lesznek a világ legbodogabb emberei mikor megtudják,h anyának meg apának rohadtul nem kellettek!!!az abortusz nem gyilkosság..nem jo megoldás..szükség meoldás..de megoldás!!
2014. aug. 6. 02:10
 76/133 anonim ***** válasza:
100%

[link]

[link]

Amiket belinkelt egy válaszoló a tenyérnyi méretű embriókról, az valahol a 12. héten túl lehet.

Nem jó dolog. Nem szép dolog. Nem lehet azt mondani, hogy jól döntöttél. De megértem a döntésed.

2014. aug. 13. 08:31
 77/133 anonim válasza:
90%
Egyesek nagyon az abortusz ellen vannak, én személy szerint inkább támogatom. Amúgy tényleg van elég gyerek, aki nevelőszülőkre vár, úgyhogy ez nevetséges érvelés. Azt nem tudom, hogy fizikailag fáj-e a magzatnak, lelkileg biztos nem. Ha megszületik, ugyanúgy meg fog halni egyszer. Csak akkor már lelkileg is nehezebb lesz. Itt kell hagynia azokat az embereket, akik szeretik, de az is lehet, hogy beteg lesz és sokat fog szenvedni. Így viszont nem szenved, és azt sem tudja, hogy mi történik vele.
2014. aug. 13. 08:38
 78/133 anonim ***** válasza:
Mi lett veled, kérdező?
2014. aug. 13. 12:22
 79/133 A kérdező kommentje:
Még semmi. Nem tudom, hogy egyáltalán megtapadt-e, ma megyek dokihoz. Remélem biztatót mond. Múlt héten véreztem, de csak egy kicsit, meg görcsöl a hasam időnként. Apu szerint ez jó jel, és erőlködik a menzeszem. Csak legyen igaza!!!
2014. aug. 13. 12:32
 80/133 anonim ***** válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, de ez mezei várandós tünet is többnyire.
2014. aug. 13. 12:40
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!