Egy 7 hetes magzat ugye nem érez semmit az abortuszból?
Ha gyilkosság lenne, nem lenne engedélyezve. Jogi szempontból nem minősül egyénnek. Az meg amit itt egyes emberek írtak nekem, egyszerűen felháborító. Bocsánat, hogy feltettem a kérdést.
Köszönöm szépen a hasznos válaszokat. Szeretném lezárni a kérdést.
Kedves 78%-os, ne haragudj, de a stílusod hagy némi kívánnivalót maga után.... azt elemezgetni, hogy ki hány %-os (eleve milyen gagyi ez a pontozás, kit érdekel, ki hány %-os, mi ez, verseny?).... meg hogy unatkozik és szüljön negyedik gyereket... mert nem ért egyet azzal, amit Te szajkózol?
Kit érdekel, mekkora a vákumcső, ez egy elindult élet, akárhány centi is, akár van lába, akár nincs.
Meg azt írni, hogy inkább abortálni érdemes a gyerekeket, nem pedig megszülni és örökbe adni olyan családoknak, akiknek sajnos nem lehet. és ez az egy módja van, hogy legyen gyermekük. Ez milyen felfogás már?
Ismerek olyan családot, akiknek nem lehetett gyermeke, de örökbe fogadtak (igen, olyat, aki a szülő anyjának nem kellett), és tisztességesen, szeretetben nevelik, mindent megadnak neki. a Te írásod alapján azonban jobb lett volna, ha ez a most 7 éves, boldog gyermek nem születik meg, mert nem a szülőanyja neveli.... nevetséges.
Így mi van azokkal a jó emberekkel, akiknek szervi baj miatt nem adatik meg, hogy gyermekük legyen, és így lehet gyermekük. Persze, szavaiddal élve nem macska kölyök, hogy ide-oda adogassák, de balgaság azt gondolni, hogy aki az örökbe fogadási procedúrán átmegy, ami ne piskóta, annak csak úgy odadobják a gyermeket.
És lehet az 59%-os válaszadót lepontozni, de miért? Mert belinkelt olyan képeket, amiket a Kérdező kérdezett, hogy 7 hetes magzat? Mert máshogy gondolja, mint Te? Miért lennének azok a képek hamisítványok?
Amúgy igen, az orvost, de leginkább egy genetikust kéne megkérdezni, hogy milyen a 7 hetes magzat, mert itt mindenki írja a maga változatát, és pontozgatja le azt, aki nem úgy gondolkodik, mint ő.
Amúgy az eredeti kérdés: "Egy 7 hetes magzat ugye nem érez semmit az abortuszból?"
Szerintem de, mert neki már dobog a szíve. Azt biztosan érzi, hogy megszűnik létezni.
Ez a világ legfájdalmasabb dolga szerintem. A halál.
És akár gyilkosságnak nevezzük, akár nem, ebben az esetben egy élő, létező Valami meg fog halni mások keze által. Hogy érzi-e majd? Reméljük, nem, de ki tudja?
Kedves Utolsó, én lennék az érintett fél. Köszönöm, hogy kiállsz mellettem, de a tárgyilagosság kedvéért el kell mondanom, hogy nem 78%-os fórumtársam kérte rajtam számon, miért nem szülök negyedszer is, hanem a "drága" 65%-os, akiről egyszerűen nem veszek tudomást. Tudod van az a szint, ami alá nem szívesen süllyed az ember...
78%-os társunk bár nem nézetazonos velünk, de legalább higgadtan próbált érvelni. Ő nem személyeskedett.
Hűha, most nagynak érzed magad. Mi? :D
Szerintem a kérdésem még mindig nem múlja felül azt, hogy egy szerencsétlen megesett lányt gyilkosozol, és baromságokat állítasz. Azért van különbség egy epés megjegyzés, és egy szerencsétlen emberben a kesforgatas közt.
Figyelj, ha az én melleimet megphotoshopolják, azok is nagyobbnak tűnnek, mint a valóságban. Valahogy így van az általad szajkozott képekkel is. :P
Ne is alacsonyodj le hozzám, tudod, ez is csak nézőpont kérdése. Ha te fölém helyezed magad, akkor nekem nagyon jó itt lent. A lényeg, hogy a hozzád hasonló népségtől jó távol legyek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!