Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Egy 7 hetes magzat ugye nem...

Egy 7 hetes magzat ugye nem érez semmit az abortuszból?

Figyelt kérdés
Csináltam 2 tesztet, mindkettő pozitív. ( megszokásból csinálok időnként, nem akarok gyereket, de hallottam már futcsaságokat, bár nem gondoltam h velem is megeshet... :(). A nőfaló nem lát még semmit ultrahangon. Még a kémiai terhesség szakadzában lehet, bár remélem nem tapad meg, de ha igen, akkor azt mondta a doki, h 7 hetesen lenne biztos az eltávolítás... Ugye akkor még nincs öntudata? Mielőtt bárki megkövezne, védekeztünk és nem is szakadt ki a gumi. Hogy a fenébe lehet egyébként?
2014. aug. 3. 20:45
 101/133 anonim ***** válasza:
11%
Abból a szempontból biztos neki lesz rosszabb, hogy attól a naptól minden percben együtt fog élni a tudattal, hogy megtette. Soha többé nem lesz ugyanaz az ember, aki előtte volt. És meg is érdemli. Most azt hiszi, pikk-pakk megoldja. De a neheze csak akkor jön, ha felébred...
2014. aug. 14. 14:22
 102/133 A kérdező kommentje:
Édes kicsi szívem, még egyszer elmondom, nem tudok rá gyerekként tekinteni. És attól hogy te elvakultan szajkózod az elavult nézeteidet, attól nem tudom kinek lesz jobb. Neked valószínűleg, hogy még jól belém tudtál rúgni egyet. Igen, lehet hogy rossz passzban leszek utána, de tudod mit? Akkor meg is írom neked, hogy boldog legyél. Mert látom téged az tesz azzá, ha más szenved, mert nem azonos a nézetetek. Hát egészségedre! És még rám mondod, hogy rossz ember vagyok. Van ismerősöm, akinek volt abortusza, és semmi gond nem volt utána. Van olyan is, akinek igen (de ő hezitált, hogy megtartja, azért). Szóval további szép napot, és ha depressziós leszek esetleg, majd írok, hogy örömtáncot lejts! Szerintem nézz tükörbe, hogy ki milyen ember...
2014. aug. 14. 14:33
 103/133 A kérdező kommentje:
Nem, szegénynek agyi problémai vannak. De egy pszichológus számát szívesen megadom. Egyébként nem értem. Ha elborzaszt egy kérdés, akkor továbbgörgetek és nem megyek bele mást bántani. A kérdés pedig nem a mocskos véleményed volt. Nem hiszem, hogy én bárkit bántottam volna. Egy kérdést tettem fel, a döntésem UTÁN. Nem fogom megváltoztatni. Egy ilyen döntést pedig racionálisan és nem emocionálisan kell meghozni. Szóval, észérvekkel nincs más döntés. De nem is ez volt a kérdés, ezért nem értem MI KÖZÖD HOZZÁ?
2014. aug. 14. 15:01
 104/133 anonim ***** válasza:
76%

99-es

Ügyes vagy. Én technikailag el sem tudom képzelni, hogyha a gumi nyilvánvalóan nem szakadt szét, az aktus után tűhegyni lyukakat keressünk rajta. Illetve most megpróbáltam elképzelni...:)

2014. aug. 14. 15:16
 105/133 anonim ***** válasza:
82%

"Frászt! Nem engem tesz boldoggá, ha más szenved!"

Pedig úgy tűnik...Különben miért akarnád mindenáron meggyőzni, hogy márpedig szenvedni fog?

"Kutyát nem érdekli, veled mi lesz."

Akkor meg mi a fennéért lógsz itt?

"Te nem számítasz."

Aha, mindjárt gondoltam. Csak addig számít az úgynevezett élet a hozzád hasonlóknak, ameddig nem születik meg. Fogózz meg, az emberek számítanak a szeretteiknek, akkor is ha már nem magzatok.

Amúgy sosem gondoltál arra, hogy kezeltetned kellene ezt a kényszeredet, hogy más ember magánéletébe belevájkálj?

2014. aug. 14. 15:36
 106/133 anonim ***** válasza:
0%
Hát egyrészt, teszel bele vizet, és akkor meglatod, hogy vannak e tuhegynyi lyukak, ha attól félsz, hogy így teherbe eshetsz. De a terhesseghez kell ám egy bizonyos koncentrációjú sperma, tuhegynyi lyukakon keresztül azért vajmi kevés gyerek fogant eddig meg. :)
2014. aug. 14. 15:59
 107/133 anonim ***** válasza:
84%

Ok, én is így gondoltam.

Szóval technikailag...

Aktus után nem alszom el...baromira elálmosít a szex...hanem félszemmel lesem a párom...ő is szokott alukálni egy cseppet...amikor kimegy az anyaggal a fürdőbe.

Felpattanok, utánaloholok...villany fel, kinyomjuk a trutyit a wc-be, megtöltjük a lufit vízzel, nyomogatjuk, ereszt-e? Mindezt éjfél és hajnali egy között....

Hát már megbocsáss, nekünk ez nem menne.

2014. aug. 14. 16:34
 108/133 anonim ***** válasza:
0%
Hát nekem megy. És nem is csúszott be 2x gumi mellett a terhesség...
2014. aug. 14. 16:45
 109/133 anonim ***** válasza:
83%
Én vagyok akinél kétszer becsúszott a terhesség. Mindkettőt megtartottam, mindkétszer ugyanolyan szünetet tartottam a gyógyszerszedésben mint a kérdező. Ne hidd el, nem kell. A óvszer akkor se véd teljesen, és ahogy a nőgyógyászom elmondta, hogy akár olyan mikrósérülések lehetnek amik szabad szemmel nem láthatóak, és onnantól nem véd. Nem védekezni akarok, de elég lüke vagy hogy tényekkel akarsz vitatkozni.
2014. aug. 14. 17:14
 110/133 anonim ***** válasza:
37%
De gondolom, te sem tettél bele vizet...látod-látod, kellett volna...:)
2014. aug. 14. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!