Egy 7 hetes magzat ugye nem érez semmit az abortuszból?
Lüke, ja... Nyilván... :D
Mindegy, mondj, amit akarsz, csodák akkor sincsenek. És nem, nem hiszek neked. :)
Teljesen egyetértek utolsó, jól megfogalmaztad.
Kérdező, tudom, nem ez volt a kérdés, de megosztanám a történetem hátha segít,mert látom már itt riogattak, hogy így meg úgy nem leszel ugyanaz az ember.
Nekem pont tavaly nyáron volt egy abortuszom. 6 hetesen volt a műtét, hidd el, abszolút nem érez semmit, nincs tudata semmi sem.
Nem mondom, hogy engem nem viselt meg, mert azért pityeregtem sokat utána, de úgy gondolom, hogy az leginkább a hormonok miatt volt. Kiurultek a hormonok és minden újra a régi volt.
Nem, nem álmodóm ezzel, nem, nem sírok miatta minden nap, és igen, ugyanaz a boldog ember maradtam, mint előtte. Az akkori barátom azóta a volegenyem, jövőre esküvő. És egyszer lehet majd egy babánk, ha itt lesz az ideje. Kitartást kérdező! A műtét nem egy jutalomnyaralás,az tuti, de kibírhatatlan. Nem lesz semmi baj. :)
Figyeljetek, én elhiszem, hogy nem értetek egyet az abortusszal, de attól még én egyet értek
És nem fogom megbanni a döntésem, mert helyes döntés volt, még akkor sem, ha sertegettek. Szóval nyugodtan mondjátok a magatoket, nekem tiszta a lelkiismeretem.
Ez marha klassz, de akkor, ha neked ez az öröm, akkor mit kívánjunk? Sok boldogságot...?
Tudod, minden bántás nélkül, az életet NEM lehet megúszni anélkül, hogy el ne kelljen számolni mindazzal, amit tettünk. Nem feltétlenül adatik meg a szembenézés lehetősége, annak minden fájdalmával együtt akkor, amikor frissek még az események. Nekem szent meggyőződésem, hogy végső soron az jár jobban, aki megszenvedve, szinte belehalva a döntésébe, el tud határolódni az abortuszától, mert neki marad bőven ideje arra, hogy újra tisztává váljon. Meg arra is, hogy jóvátegye azt, amit elrontott.
Aki meg annyira önfejű, felfuvalkodott, hogy az orrába beesik az eső, és a lelkiismeretét az utolsó percig elnyomja, az ott fog állni a végelszámolásnál megfürödve, olyan helyzetben, amikor már idő híján sem, meg a lelke állapotánál fogva sem lesz sem képessége, sem lehetősége arra, hogy rendezze a kérdést.
Mindenhonnan, az abortuszból is van visszaút, de éppen az ellenkező irányban, mint amerre te elindultál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!