Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Egy 7 hetes magzat ugye nem...

Egy 7 hetes magzat ugye nem érez semmit az abortuszból?

Figyelt kérdés
Csináltam 2 tesztet, mindkettő pozitív. ( megszokásból csinálok időnként, nem akarok gyereket, de hallottam már futcsaságokat, bár nem gondoltam h velem is megeshet... :(). A nőfaló nem lát még semmit ultrahangon. Még a kémiai terhesség szakadzában lehet, bár remélem nem tapad meg, de ha igen, akkor azt mondta a doki, h 7 hetesen lenne biztos az eltávolítás... Ugye akkor még nincs öntudata? Mielőtt bárki megkövezne, védekeztünk és nem is szakadt ki a gumi. Hogy a fenébe lehet egyébként?
2014. aug. 3. 20:45
 111/133 anonim ***** válasza:
56%

Lüke, ja... Nyilván... :D

Mindegy, mondj, amit akarsz, csodák akkor sincsenek. És nem, nem hiszek neked. :)

2014. aug. 14. 17:58
 112/133 anonim ***** válasza:
74%
Baromi szánalmas ez a vita, amit itt egyesek folytatnak, egyáltalán nem a kérdésre válaszoltok. Tök mindegy, ki hogyan esett teherbe, mint ahogy az is irreleváns, hogy a Kérdező hogyan jutott el a döntéséig és hogy vajon milyen ember lehet az ilyen?! A Kérdező teljesen racionális alapon hozott egy abszolút érthető és támogatandó döntést: nem akarja a gyereket, esze ágában sincs alternatívákon gondolkodni, mert most még nincs létjogosultsága egy ilyen kérdésnek az ő életében. Egyébként tényleg nem kell minden gyermeknek megszületnie. Nem azzal adod meg a lehetőséget egy jó életre, ha megszülöd a semmibe, aztán örökbe adod ki tudja kinek, hanem azzal, ha felelősen át tudod gondolni, hogy mit tudsz adni annak a gyermeknek. Ha semmit, akkor ne hívd őt életre. Egy 7 hetes embrió voltaképpen egy sejtcsomó, pulzál a szíve, mert teszi a természet a dolgát. De ő még nem kéri, hogy éljen. Tök felesleges a Kérdezőt azzal traktálni, hogy mekkora teherrel kell majd együtt élnie. Túl fog rajta lépni, mert tudja, hogy nem kell belebonyolOdnia érzelmileg. És jól teszi.
2014. aug. 14. 22:54
 113/133 anonim ***** válasza:
63%

Teljesen egyetértek utolsó, jól megfogalmaztad.

Kérdező, tudom, nem ez volt a kérdés, de megosztanám a történetem hátha segít,mert látom már itt riogattak, hogy így meg úgy nem leszel ugyanaz az ember.

Nekem pont tavaly nyáron volt egy abortuszom. 6 hetesen volt a műtét, hidd el, abszolút nem érez semmit, nincs tudata semmi sem.

Nem mondom, hogy engem nem viselt meg, mert azért pityeregtem sokat utána, de úgy gondolom, hogy az leginkább a hormonok miatt volt. Kiurultek a hormonok és minden újra a régi volt.

Nem, nem álmodóm ezzel, nem, nem sírok miatta minden nap, és igen, ugyanaz a boldog ember maradtam, mint előtte. Az akkori barátom azóta a volegenyem, jövőre esküvő. És egyszer lehet majd egy babánk, ha itt lesz az ideje. Kitartást kérdező! A műtét nem egy jutalomnyaralás,az tuti, de kibírhatatlan. Nem lesz semmi baj. :)

2014. aug. 15. 09:00
 114/133 anonim ***** válasza:
22%
legalább ne legyen már példakép, hogy milyen jól teszi a kérdező, amit tesz. És milyen szuper, hogy emberek még azt képesek leírni, hogy utána ők milyen boldogok voltak. Mellesleg ti is pont ugyanilyen sejtcsomók vagytok, az élethez ugyanannyi joggal.
2014. aug. 15. 09:06
 115/133 anonim ***** válasza:
65%
És tudod, hogy hányszor kívántam, bárcsak anyám hallgat a nagyanyámra,és elvetet? Nem mindenkinek van ám rózsaszín kis életkéje családi körben! Főleg nem a becsuszott gyerekeknek, akiket sosem akartak, csak nem volt merszük elvetetni. Hát ha tetszik neked utolsó, ha nem, én bizony nem rokkantam bele az abortuszba, mert tudom, hogy helyesen döntöttem. És két ember életét nem tettem így tönkre!
2014. aug. 15. 09:11
 116/133 anonim ***** válasza:
21%
Gratulálok, utolsó! Veregesd vállon magad! És reklámozd még sok helyen, mekkora boldogság a tiéd!
2014. aug. 15. 09:32
 117/133 anonim ***** válasza:
82%
Köszönöm a gratulációt! :)
2014. aug. 15. 09:39
 118/133 anonim ***** válasza:
0%
már értem, miért sajnálod, hogy anyád nem hallgatott nagyanyádra. Tényleg kár.
2014. aug. 15. 10:14
 119/133 anonim ***** válasza:
38%

Figyeljetek, én elhiszem, hogy nem értetek egyet az abortusszal, de attól még én egyet értek

És nem fogom megbanni a döntésem, mert helyes döntés volt, még akkor sem, ha sertegettek. Szóval nyugodtan mondjátok a magatoket, nekem tiszta a lelkiismeretem.

2014. aug. 15. 10:24
 120/133 anonim ***** válasza:
19%

Ez marha klassz, de akkor, ha neked ez az öröm, akkor mit kívánjunk? Sok boldogságot...?

Tudod, minden bántás nélkül, az életet NEM lehet megúszni anélkül, hogy el ne kelljen számolni mindazzal, amit tettünk. Nem feltétlenül adatik meg a szembenézés lehetősége, annak minden fájdalmával együtt akkor, amikor frissek még az események. Nekem szent meggyőződésem, hogy végső soron az jár jobban, aki megszenvedve, szinte belehalva a döntésébe, el tud határolódni az abortuszától, mert neki marad bőven ideje arra, hogy újra tisztává váljon. Meg arra is, hogy jóvátegye azt, amit elrontott.

Aki meg annyira önfejű, felfuvalkodott, hogy az orrába beesik az eső, és a lelkiismeretét az utolsó percig elnyomja, az ott fog állni a végelszámolásnál megfürödve, olyan helyzetben, amikor már idő híján sem, meg a lelke állapotánál fogva sem lesz sem képessége, sem lehetősége arra, hogy rendezze a kérdést.

Mindenhonnan, az abortuszból is van visszaút, de éppen az ellenkező irányban, mint amerre te elindultál.

2014. aug. 15. 10:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!