Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Egy 7 hetes magzat ugye nem...

Egy 7 hetes magzat ugye nem érez semmit az abortuszból?

Figyelt kérdés
Csináltam 2 tesztet, mindkettő pozitív. ( megszokásból csinálok időnként, nem akarok gyereket, de hallottam már futcsaságokat, bár nem gondoltam h velem is megeshet... :(). A nőfaló nem lát még semmit ultrahangon. Még a kémiai terhesség szakadzában lehet, bár remélem nem tapad meg, de ha igen, akkor azt mondta a doki, h 7 hetesen lenne biztos az eltávolítás... Ugye akkor még nincs öntudata? Mielőtt bárki megkövezne, védekeztünk és nem is szakadt ki a gumi. Hogy a fenébe lehet egyébként?
2014. aug. 3. 20:45
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
 131/133 anonim ***** válasza:
0%
Legalább ne vágj már fel egy ilyen undorító tettre...
2014. aug. 24. 21:31
 132/133 anonim ***** válasza:
100%

Ja, mert azt kívánni neki, hogy ne lehessen többé gyereke, az sokkal kevésbé undorító...

Ennyi erőből, aki már valaha rágyújtott egy szál cigire, vagy megivott egy korty alkoholt, annak már ne lehessen tűdőszűrést meg májgyógyszert adni, ha kell neki. Mert szeirntme meg ezek a szokások undorítóak. Na most akkor, mivan? :O

2014. aug. 24. 21:53
 133/133 Bíborszél válasza:

Kedves kérdező!

Mi volt a szakember válasza az itt feltett kérdésedre? Túl vagy rajta? Hogy vagy? Mi van veled?

2014. aug. 27. 10:36
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!