Menjek el az abortuszra?
2 éve vagyunk lassan együtt, minden rendben van megbeszéltük, hogy majd szeretnénk babát. A baba hamarabb akart jönni és most 5 hetes terhes vagyok.
Az apuka aki amúgy a csillagokat lehozta eddig nekem, mégis azt mondogatja, hogy nem leszünk meg anyagilag. Menjek el az abortuszra majd jövőre lesz másik babánk.
Ez a sztori szép és jó lenne, de én nem tudom hogy ez nekem mekkora trauma lesz. Egyszerűen belegondolok és már elkezdek nagyon sírni.
Azt is mondta, hogy nem fog elhagyni, ha megtartom, de szerinte biztos megromlik a kapcsolat.
Ti mit tennétek? Azért teszem ki ide, mert senkinek nem merem a családban sem elmondani.
#200! Így van, mindenki feminyomi, aki nem akar idő előtt megpusztulni egy ócska f@sz miatt. 😁
Személyeskedésben inkább ne nyissunk versenyt, nem maradnál alul.
A kérdező rövid ideig, szabad akaratából szedett gyógyszert. Nem ugyanaz.
#197, nekem személy szerint nincs vele különösebb problémám... akiknek problémája van vele, az inkább a nők széles rétege, adott esetben jelentősen megnehezíti egy férfi párkeresését egy ilyen műtéti előzmény a megfelelő célcsoportokban, értsd főlega fiatal, gyermektelen nők körében.
#198, ez igen merész kijelentés, ennyire még itt sem elfogultak:
[link] , szerintem még kifejezetten súlyos mellékhatása tud lenni az, hogy meghiusítja a kielégítő szexuális aktust. Ne tessen már elfelejteni a WHO egészség-definicióját, ami úgy szól, hogy a fizikai-mentális és szociális jóllét állapota. Namost ebből a háromból csak az elsőre igaz, hogy nem érinti az óvszer-használat, ezzel szemben pszichés mellékhatásai jócskán bírnak lenni, szociálisan meg fajlagosan a LEGDRÁGÁBB védekezési mód.
Egyéb kérdés?
#202! "akiknek problémája van vele, az inkább a nők széles rétege, adott esetben jelentősen megnehezíti egy férfi párkeresését egy ilyen műtéti előzmény a megfelelő célcsoportokban, értsd főlega fiatal, gyermektelen nők körében."
Téged se az eszedért szeretnek. Azon már nem lepődöm meg, hogy megint a szegény "férfi" párkapcsolati nehézsége van a fókuszban. Mit is várjon az ember egy pszichopatától? De azért ahhoz 2 agysejt is elég lenne, hogy azok a nők, akiket a vazektómián átesett férfiakat kerülik, azért teszik, mert gyereket akarnak. Amit a vazektómián átesett férfi nem. Tehát semmit nem csökkent a "szegény férfi" pártalálasi esélyén, mivel azok a nők, akik ezáltal kiesnek, benne se voltak a célcsoportjában. Kivéve persze, ha pszichopata, mint te és csak hülyíteni akarja a nőt azzal, hogy persze drágám, én is akarok gyereket. Majd...
#203! Mindenki, aki érzelmi manipuláció hatására teszi, mert valamilyen szempontból függ az őt erre kényszerítő hímtől.
#205, azért te sem vagy a legélesebb kés a fiókban, azt remélem tudod magadról. Úgy csinálsz, mintha minden nő fixen tudná magáról 18 éves kortól, hogy akar-e gyereket, mikor és hányat... közben meg a nagy fenéket, max nyitva akarják hagyni ennek a lehetőségét is, ennyi. Másfelől, tudod, a fiatalok nem feltétlenül egy életre keresnek párt, amikor csajoznak/pasiznak.
"Mindenki, aki érzelmi manipuláció hatására teszi, mert valamilyen szempontból függ az őt erre kényszerítő hímtől." - ez meg iskolapáldája a gennyes elfogult feminista vartyogásnak... tudod mi EZZEL SZEMBEN a prózai igazság? Az, hogy az un. "szexuális forradalom" természetes hatásaként mára már - hála az égnek! - nem működnek a klasszikusnak nevezhető női stratégiák. Elmúlt már az az idő, amikor a férfiak akartak midig szexet, és ezért a nő tudta diktálni a feltételeket, ma mára nők is akarnak szexet, és ezért bizony nekik is oda kell tenni magukat, nekik is meg kell kötniük a kompromisszumokat. Ez van, ezt köll szeretni...
A kor emblematikus jelzője a mára már klasszikussá vált vicc, az "Azt mondod, érted küzdeni kell? Akkor d**jon meg téged a Szkander bég!"
Ezen túlmenően ma már egyetlen férfit sem lehet megfogni azzal, hogy "szülök neki egy kicsibabát", ma ez még a házasság kikényszerítésére sem működik.
Na, ezek mennek...
Itt a szép friss MAGYAR statisztika:
#206! Hú, te nagyon okos. De, a nők mindig egy életre keresnek párt. Szexpartnert nem keresnek egy életre, de arra meg édes mindegy nekik, hogy átesett-e a pasi vazektómián. Szóval rossz hírem van, nem azért voltak a párkeresési kudarcaid, mert messziről ordít rólad, hogy nem akarsz gyereket, hanem azért, mert az is ordít, hogy egy kupac sz@rt nem érsz.
"A kor emblematikus jelzője a mára már klasszikussá vált vicc, az "Azt mondod, érted küzdeni kell?..."
Bármikor találunk FÉRFIT dugásra is, kapcsolatra is.
"Ezen túlmenően ma már egyetlen férfit sem lehet megfogni azzal, hogy "szülök neki egy kicsibabát", ma ez még a házasság kikényszerítés"
Tudod, ki akarja az ilyet megtartani. A radai rossebb. Gyereket meg végképp nem akarunk tőle. Még az apjára ütne.
#207 "De, a nők mindig egy életre keresnek párt." - orvos látott már mostanában?
Egyébként nekem spec soha sem voltak komolyabb nehézségeim a párkeresésben... úgyhogy ehhez a tényhez kellene átírnod az elméletedet...:)
"#205, azért te sem vagy a legélesebb kés a fiókban, azt remélem tudod magadról. Úgy csinálsz, mintha minden nő fixen tudná magáról 18 éves kortól, hogy akar-e gyereket, mikor és hányat... közben meg a nagy fenéket, max nyitva akarják hagyni ennek a lehetőségét is, ennyi. Másfelől, tudod, a fiatalok nem feltétlenül egy életre keresnek párt, amikor csajoznak/pasiznak."
Hogy jön ide az, hogy a nők nem tudják, hogy akarnak-e gyereket?
Ha te tudod, hogy nem akarsz (és ezt nem is tagadod le ugye, hogy átb@szd az aktuális partnered), akkor semmivel sem vagy rosszabb helyzetben, mintha megcsináltatod a vazektómiát, max. aki épp nem akar, azt ugyanúgy nem fogja zavarni...
Raadásul ha a nő csak szexkapcsolatot keres, nem párt az életre, akkor még előnnyel is indulnál, ha tudná, hogy terhes biztos nem lehet tőled.
Szóval nem értem ezt a részt, kifejtenéd? Mert ennek továbbra is csak akkor van értelme, ha átvered a partnereidet, elhiteted, hogy majd egyszer szeretnél velük gyereket vállalni...
#209! Semmi értelme, de szerencsétlen pára magát se tudja követni.
#208! Mutasd már meg nekem azt a nőt, aki azt mondja, pár keresek a 2024-től 2027-ig tartó időszakra🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!