Menjek el az abortuszra?
2 éve vagyunk lassan együtt, minden rendben van megbeszéltük, hogy majd szeretnénk babát. A baba hamarabb akart jönni és most 5 hetes terhes vagyok.
Az apuka aki amúgy a csillagokat lehozta eddig nekem, mégis azt mondogatja, hogy nem leszünk meg anyagilag. Menjek el az abortuszra majd jövőre lesz másik babánk.
Ez a sztori szép és jó lenne, de én nem tudom hogy ez nekem mekkora trauma lesz. Egyszerűen belegondolok és már elkezdek nagyon sírni.
Azt is mondta, hogy nem fog elhagyni, ha megtartom, de szerinte biztos megromlik a kapcsolat.
Ti mit tennétek? Azért teszem ki ide, mert senkinek nem merem a családban sem elmondani.
#249! Nem tudom, honnan veszed, hogy el vagyok telve magamtól, miközben egy szót sem írok magamról, de lehet a hallucináció is belefér a kórképedbe.
Az olvasás neked nem megy, ezt már számtalanszor bizonyítottad, de majd segítek, hogy vedd is észre.
#3 Most ezen nincs kedvem vitázni, de a kérdéses alkalom, amikor az a bizonyos szakvélemény született, nem diagnosztizálás volt, hanem az épp aktuális állapotod leírása. Ránézésre nem is állapíthatná meg, hogy pszichopata vagy és nem is azért történt a látogatás. Szóval ez semmit nem bizonyít.
#4! Na, itt máris belefutunk az olvasási nehézségedbe. Emlékeztetnélek, hogy TE találtad ki ezt az önfeliratozást, mert SZERINTED, ha valaki nem úgy gondolkodik, mint te, nem egyezik az ő értékrendje a TE téveszmeddel, akkor azt NEKI kell külön jeleznie. Csak magadat hasonlíthatod anyádhoz, úgy látszik, nem esik messze az alma a fájától.
Nincs miért sajnálni, én nem képzelem magam a világ közepének és a potenciális társaim sem. Mind tudta, hogy a gyerekemnél soha nem lehetne fontosabb, mint ahogy én se neki, hisz neki is fontosabb lenne gyereke. De nem is volt egyik se olyan húgyagyú, hogy egy embrióval akarjon versenyezni, mert fel tudta fogni, hogy mindkettő másfajta szeretet, nem összehasonlítható. Az meg természetes, hogy egy csecsemő szükséglete elsőbbséget élvez egy felnőtt férfiéval szemben azon egyszerű oknál fogva, hogy a csecsemő önállátásra képtelen, egy felnőtt férfi meg képes. Téged leszámítva, de azt már tisztáztuk, hogy te nem vagy férfi.
6. Még mindig nem vagy elég figyelmes. Mondtam már, hogy nézd meg az eddigi kérdéseket. Nem azokat, ahol egyikük se akarta megtartani, hanem ahol a nő meg akarta, de a pasi nélkül nem tudta volna. Egyik sincs már együtt. Ja, de. Van egy lelkibeteg, aki sose tudta feldolgozni és fél év múlva már közösen próbálkoztak a pasival, és sír, mert még nem jött össze.
#7 Ja, nyilván nekem nehez a felfogásom, mert nem találom ki nulla információból, hogy a gyerekgyűlölő f@sz, aki 30 év után is itt sír, mert apa lett, tulajdonképpen vállalta a gyereket, csak ráfogta az asszonyra, mert az egyszerűbb.
"a szex nem egyelő azzal, hogy én gyereket is akarok. A kérdező például védekezett."
És úgy tudta, hogy van 100%-os módszer a szexmentes életen kívül? :DDDDD
"a potenciális társaim sem. Mind tudta, hogy a gyerekemnél soha nem lehetne fontosabb, mint ahogy én se neki, hisz neki is fontosabb lenne gyereke."
Több társról beszélsz, vagyis a mellékelt ábra is mutatja, hogy az ilyen kapcsolatok sosem tartósak, ahol másvalami vagy másvalaki van előtérbe helyezve, nem pedig a két ember kapcsolata az elsődleges.
#254! 🤦🏽♀️ Ne őrjíts már meg. Általánosságban beszéltem társakról. POTENCIÁLIS. Ha történetesen még szűz lennék, akkor is azt gondolnám, ha lenne pasim, csak ilyen lehetne, aki így gondolkodik. Amúgy, ha már ennyire érdekel, az egyiknek pont azért lett vége (én szakítottam), mert NEKEM fontosabb volt az Ő gyereke magamnál.
Egyébként, ha követted a vitát, pont ez a nagy tudású írta, hogy időszakokra választunk társat, nem örökre. Szóval, ja, nagyon életszerű, hogy a 2024 és 2027 közötti időszakra választott társam fontosabb lesz, mint a gyerekem🤣
"az egyiknek pont azért lett vége (én szakítottam), mert NEKEM fontosabb volt az Ő gyereke magamnál"
Majd ha lesz egy olyan kacsolatod, ahol mindketten úgy gondoljátok, hogy maga a kapcsolat a legfontosabb, ezért hajlandóak is lesztek magáért a kapcsolatért megtenni mindent, akkor lesz rá esély, hogy tartós is maradjon.
#256! Oszt' honnan tudod, hogy nincs, te kis kaocsolatszakértő?🤣
Először jussunk el odáig, hogy nem átmenetire tervezitek azt a mindennél fontosabb kapcsolatot, aztán beszélhetünk a minőségéről, mert így kicsit nevetséges 😉
A másik, hogy a párom, ha én vagyok neki a legfontosabb, soha a büdös életben nem kényszerítene abortuszra, mivel tudja, hogy nekem ez nem fér bele. Azért vagyunk együtt, mert ebben IS egyetértünk. Tudod, egy kapcsolatban szoktak beszélgetni is, nem csak b@szni. Ez a hímpéldány, addig nem jutott el, hogy miután becsődölt a védekezési mód, felfogja, hogy ez máskor is megtörténhet. Esetleg húzhatna gumit a f@szára, vagy esetleg megbeszéljék a húúú, de fontos párjával, hogy mi a terv, ha újra becsődöl, mert olyan sötétek vagyunk, hogy egy esetből nem tanulunk. Érted, ő azt HITTE, hogy majd legközelebb az asszony enged. Nem tudom, honnan vette ezt a baromságot, ha valaki nem képes elvetetni a gyerekét, majd egy másikat képes lesz. Mintha nem ugyanannyira lenne a gyereke. De mint a példa is mutatja, hinni a templomban kell.
Szóval gyertek vissza akkor okoskodni, ha odáig sikerült eljutni, hogy beszelgettek us a párotokkal, nem csak b@sztok.
#251, talán onnan, hogy a saját gondolkodásodat, értékrendedet valamiféle normaként próbálod beállítani, és azt, ami szemben áll vele, azt a "nem normális"-ként próbálod feltüntetni...
3, " Most ezen nincs kedvem vitázni" - de piszkálni tudtál vele... pedig csak egy hangyányit kellett volna gondolkoznod, ugye a pszichopata ""nem szeret, NEM SZORONG, nem tanul" - tehát nyilván nem sütöm el egy olyan emberre, aki évtizedek óta szorongásos problémával küzd (és él antidepresszánsokon - mondjuk ezt nem kell tudnod, bár a diagnózisból következik), ugye a "nem szeret" si erősen hadilábon áll egy olyan emberre aki ma negyed százada él tartós kapcsolatban, a "nem tanul" meg nyilván nem alkalmazható arra, aki tökéletesen felismerte, hogy mi zavarja egy párkapcsolatban, ezért aztán a következő tartós kapcsolatát egy valóban hozzá illő emberrel köti - szemben azokkal a tényleg nem tanuló drágaságokkal, akik először is, másodszor is, meg harmadszor is kifogják mondjuk az alkeszt vagy a törtetőt, szépen hozva a Szondi teszt "ösztöngénes" alaptézisét...
Aztán végül ha valaki kicsit is konyít a témához, az tudja, hogy az említett "pszichopátia" a DSM-V-ben nem is létezik, ilyen diagnózis NINCS, ez mára szimpla köznapi sértegetéssé vált...a mai orvosi kategória az érintettekre az "antiszociális személyiségzavar"... na erről ennyit, ezek a tények.
"Mind tudta, hogy a gyerekemnél soha nem lehetne fontosabb, mint ahogy én se neki, hisz neki is fontosabb lenne gyereke." - egészségetekre, bár ugye itt nem gyerekről van szó, hanem egy fejletlen, abortálható korú embrióról... már az is roppant árulkodó, ha valaki összekeveri ezt a kettőt, kizárólag a szemellenzős magzatvédők azok, akik szerint egyenlőségjel van gyerekgyilkosság, meg az első trimeszteres abortusz között... nem kérlek, az embrió az nem gyerek, nem baba, hanem embrió.
Szóval szerintem egy ép lelkű ember, ha választania kell egy kifejlett, teljes értékű emberi lény, és egy embrió között, mindenképpen az elsőt választaná, még akkor is, ha azzal semmiféle kapcsolata sincs.
"Téged leszámítva, de azt már tisztáztuk, hogy te nem vagy férfi." - most őszintén, miért törődjek egy olyan 2-essel kezdődő személyi számú ember véleményével, akinek egy embrió előrébb való még a potenciális párjánál is? Gondolod, hogy én nőnek tudom tartani az ilyent?
#6 "Ja, de. Van egy lelkibeteg, aki sose tudta feldolgozni és fél év múlva már közösen próbálkoztak a pasival, és sír, mert még nem jött össze." - és ettől nekem - akik évtizedekig élt antidepresszánson - miért is kellene hanyatt esnem? Az ismerettségem zömét meg nem az URL hanem az IRL teszi ki...
#7, ha valakiről nem tudok - nem értek valamit, akkor KÉRDEZEK, és nem sértegetni, meg hülyézni kezdem... tudod, szimpla emberi viselkedés
"Csak magadat hasonlíthatod anyádhoz, úgy látszik, nem esik messze az alma a fájától." - na aznap kötném fel magam, még tiszta szerencse, hogy semmiféle genetikai kapcsolat sincs köztem meg anyám közt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!