Menjek el az abortuszra?

Figyelt kérdés

2 éve vagyunk lassan együtt, minden rendben van megbeszéltük, hogy majd szeretnénk babát. A baba hamarabb akart jönni és most 5 hetes terhes vagyok.

Az apuka aki amúgy a csillagokat lehozta eddig nekem, mégis azt mondogatja, hogy nem leszünk meg anyagilag. Menjek el az abortuszra majd jövőre lesz másik babánk.

Ez a sztori szép és jó lenne, de én nem tudom hogy ez nekem mekkora trauma lesz. Egyszerűen belegondolok és már elkezdek nagyon sírni.

Azt is mondta, hogy nem fog elhagyni, ha megtartom, de szerinte biztos megromlik a kapcsolat.

Ti mit tennétek? Azért teszem ki ide, mert senkinek nem merem a családban sem elmondani.

jan. 22. 00:14
❮❮ ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... ❯❯
 211/279 anonim ***** válasza:
71%
"Mutasd már meg nekem azt a nőt, aki azt mondja, pár keresek a 2024-től 2027-ig tartó időszakra" - most azt hiszed, hogy valami rettenetesen elméset mondtál - gondolom... nem, nem a naptár az életszakaszok paramétere, de mondjuk olyan simán van, hogy "az egyetemi éveimre" vagy "ugyis addig leszünk csak együtt, amíg a gimnáziumot ki nem járjuk, emrt moindketten máshol képzeljük el az életünket". Ha hiszed, ha nem, az az irodalmi kivétel, aki az első párjával éli le az életét... sőt még az sem túl gyakori, aki azt hiszi magáról, hogy az első párjával fogja leélni...
jan. 26. 19:17
 212/279 anonim ***** válasza:
17%

#211! Ugye, nem vagy ennyire hülye, csak csinálod?🤔 Attól, hogy nem maradnak együtt, még nem úgy kezdi a kapcsolatot, hogy úgyis vége lesz. Képzeld, a házasságok nagyrésze is felbomlik. Ebből a te logikád alapján az következik, a lánykérésnél a nő így válaszol: "igen, de 4 év múlva úgyis elválunk."🤦🏽‍♀️

Atyaég! Mennyire nem ismered te a nőket. Láttál te már nőt közelről egyáltalán, vagy csak egyszer a gyereked anyját, amikor összehoztátok a gyereket?

A gimis korosztály meg aztán végképp azt hiszi, a sírig, meg még azon túl is együtt lesznek.

jan. 26. 19:25
 213/279 anonim ***** válasza:
72%

"Hogy jön ide az, hogy a nők nem tudják, hogy akarnak-e gyereket?" - ha hiszed, ha nem, az emberek a gyerekvállalást általában STABIL kapcsolatban képzelik el... másfelől az, hogy a nők nem tudják az egy szimpla tény, csak össze kell hasonlítani hogy mondjuk 18 évesen mit mondanak, meg hogy mondjuk 38 évesen ebből mi valósul meg... tapasztalat szerint a gyerekvállalásról való képe a nők egy részének folyamatosan változik mondjuk 10 és 30 éves kora között, amit 30 évesen modanak, az már talán hasonlít a véglegeshez. Persze ezt nyilván te magad is tudod, hisz számtalanszor azzal intik le azt a nőt, aki mondjuk 20 évesen közli, hogy ő nem akar gyereket, hogy "majd pár év múlva meglátod, hogy..."

(egyébként nálunk is csak Rózsi néni hatalomra kerülésével vált fix dologgá, hogy "mi, gyereket IDE? SOHA", előtte ez nyitott kérdés volt, "ahogy alakul" jeligére - egyikünk se volt rákattanva a baba-témára, de egyikünk se zárkózott el előle)

"max. aki épp nem akar, azt ugyanúgy nem fogja zavarni." - ja, aki meg bizonytalan, azt meg döntéskényszerbe hozod, ami kb a legaljasabb emberi magatartások egyike.

jan. 26. 19:41
 214/279 anonim ***** válasza:
38%

"Ebből a te logikád alapján az következik, a lánykérésnél a nő így válaszol: "igen, de 4 év múlva úgyis elválunk." - ha hiszed, ha nem, enm én találtam ki a határozott időre kötött házasságot, de még nem is te... szépen van irodalma már ennek a témának...

"Atyaég! Mennyire nem ismered te a nőket. Láttál te már nőt közelről egyáltalán, vagy csak egyszer a gyereked anyját, amikor összehoztátok a gyereket?" - mint említettem már párszor, évtizedek óta tartós kapcsolatban élek... de előzőleg is volt jónéhány partnerem... valszeg egyszerűen jelentősen különböznek az általam észrevett csajok, a te köreidbe tartozóktól - és ebben még túl nagy csoda sincs...

De jó, alkalom adtán megkérdem a páromat, hogy hitte-e valaha is, hogy a gimis korában megismert kapcsolatával marad hosszú távon...

jan. 26. 21:07
 215/279 anonim ***** válasza:
76%

Az előző állításomra példa:

[link]

jan. 26. 21:11
 216/279 anonim ***** válasza:
0%
#214! Jó, de azt senki se hiszi el rajtad kívül. Te is csak azért, mert már túl régóta mondogatod magadnak.
jan. 26. 21:36
 217/279 anonim ***** válasza:
45%

"De jó, alkalom adtán megkérdem a páromat, hogy hitte-e valaha is, hogy a gimis korában megismert kapcsolatával marad hosszú távon..."

Hmm... 2x-es apaként gimis csaj? Szűz is volt legalább?

És a befolyásolásoddal kedvedre formáltad, elvéve tőle minden személyiségjegyet, ami ki sem alakult még ennyi idősen?

Kirohasztottad a méhét, tekintve, hogy tizenéves kora óta szeméttel tömi magát a ráhatásodra?

Büszke vagy rá?

Ahogy arra is, hogy a gyerekeid anyja kinyírta magát?

Hatalmas taps neked, te férfiak gyöngye, te mintapéldány...

jan. 26. 22:10
 218/279 anonim ***** válasza:
63%
#217 Nézd, te személyeskedő senki, eddig semmi olyan nem akadt még az életemben, amit ne tudnék emelt fővel vállalni, ami már csak abból is látható, hogy nem csinálok titkot semmiből... hogy ezekből valami neked nem tetszik, az a te privát egyéni szocproblémád, nekem semmi közöm hozzá... semmiféle érdekem nem fűződik hozzá, hogy egy hozzád hasonló felfogású lénynek bármikor is, bármiben is meg akarjak felelni... láthatóan enélkül is teljes életet tudok élni... illetve valószínűleg pont ezért tudok teljes életet élni...
jan. 27. 00:40
 219/279 anonim ***** válasza:
28%
Azta, de szépen kikerülted.... Tehát a válasz igen 😁 Oké....
jan. 27. 09:26
 220/279 anonim ***** válasza:
60%

#218! Kérlek, ne keverj össze minket, a személyeskedő senki eddig én voltam, én pedig nem a 217-es válaszadó vagyok😁

Hagy gratuláljak, most tudtam meg például, hogy 2 gyereket is sikerült összeb@sznod, eddig én csak egyről tudtam. Ehhez már tényleg ész kell.

Az hogy te minden tetted emelt fővel vállalod, az semmi mást nem jelent, csak amit eddig is tudtuk, hogy pszichopata vagy. Fogalmad sincs a társadalmi minimumról. Ami nem azt jelenti, hogy másoknak kell megfelelned, hanem simán csak emberként élsz. Neked ezt se sikerült megugranod🤷🏼‍♀️

Örülök, hogy újra elővetted a másik 3 profilodat is. Eddig hol voltak? Ne felejts el visszamenőleg lepontozni azokról is.😉

jan. 27. 09:33
❮❮ ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!