Menjek el az abortuszra?

Figyelt kérdés

2 éve vagyunk lassan együtt, minden rendben van megbeszéltük, hogy majd szeretnénk babát. A baba hamarabb akart jönni és most 5 hetes terhes vagyok.

Az apuka aki amúgy a csillagokat lehozta eddig nekem, mégis azt mondogatja, hogy nem leszünk meg anyagilag. Menjek el az abortuszra majd jövőre lesz másik babánk.

Ez a sztori szép és jó lenne, de én nem tudom hogy ez nekem mekkora trauma lesz. Egyszerűen belegondolok és már elkezdek nagyon sírni.

Azt is mondta, hogy nem fog elhagyni, ha megtartom, de szerinte biztos megromlik a kapcsolat.

Ti mit tennétek? Azért teszem ki ide, mert senkinek nem merem a családban sem elmondani.

jan. 22. 00:14
 231/279 anonim ***** válasza:
61%

#228, és remélem többen megúszták közülük is az esetükben tök igazságtalan gyermektarhát...

#229, mgvigasztallak, ezekkel az ügyekkel SOHA SEM fordultam meg SEMMIFÉLE bíróságon... tudod, ahhoz kellett volna valaki aki beperel... de ehhez csak egy picit kellene tudnod gondolkodni, hogy magadtól rá gyere...

jan. 27. 15:12
 232/279 anonim ***** válasza:
23%

Ja, idő előtt elérted, hogy felforduljon, mielőtt megtette volna.

(Tán rá is segítettél.)

Sokan ismerjük itt a sztorit.

Apropó.... Szoktál régi kérdéseket olvasni.

Pont aktuális...

https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gy..

jan. 27. 15:34
 233/279 anonim ***** válasza:
65%

#232 logikus, ha nem hagytam ott az én hibám, ha otthagytam az is az én hibám... tipikus példa a zárt femifasiszta logikára ami szerint a férfinak mindiga nő érdekét kell szem előtt tartania...

Tényleg, nálad pont aktuális a kakukkfióka-neveltetős ősi kérdés? Hát fogadd részvétem!

(mondjuk IDE pont sehogy sem passzol, de megértem, ha téged most pont ez foglalkoztat...)

Egyébként, ah itt tartunk az én kedvenceim meg ezek:

https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ke..

https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhe..

https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ke..

EZEKNEK SINCS KAPCSOLÓDÁSA A JELEN KÉRDÉSHEZ, AHOGY AZ ÁLTALAD BELINKELTNEK SINCS...

jan. 27. 15:48
 234/279 anonim ***** válasza:
23%
Egy lóf@$zt a kérdés, hanem az a része, aminél ugyanígy magyarázod a bizonyítványod. Vállald fel azt is, hogy kinyírtad az exedet, nincs benne semmi extra a te nézeteid szerint, így nem nagy kunszt az sem...
jan. 27. 16:02
 235/279 anonim ***** válasza:
59%

#234, ja, hogy te a személyembe vagy szerelmes, akkor bocsika... azt hittem a kérdés témája releváns...

Az exemet kinyírni kicsit bonyolult lett volna, n.b. nem is egy városban laktunk akkor már...

Egyébként súgok neked egy valszeg számodra tök érthetetlen dolgot: az exemet soha sem utáltam, ahogy ma sem utálom, biztos hogy nem őt bántottam volna...

jan. 27. 16:09
 236/279 anonim ***** válasza:
33%

Tudjuk, a gyerekeIDET, akik elvették tőled, ismerjük a maszlagot.

Szarok a személyedre, csak sokaknak nem kerek még a sztorid, na így legalább nem kell találgatniuk bizonyos dolgokban.

jan. 27. 17:06
 237/279 anonim ***** válasza:
62%

#236, és ezzel voltaképp mi a defektes célod? Be akarod mutatni, hogy nem bukok olyan erkölcsileg erősen megkérdőjelezhető nőkre, akik képesek egy fejletlen embriót a párkapcsolatuk elé helyezni. Valamint az olyan kettős mércés selejt-nőkre se, akik számára természetes, hogy a nők a nő mellett állnak, de ugyanakkor agonizálni kezdenek, ha egy férfi meg a férfi-érdek mellett emel szót? Valamint, hogy voltaképp egyáltalán nem kedvelem a magzatvédő-ziziket?

Mert voltaképp a példám egyetlen dolog bemutatására tökéletes, arra, hogy mi történik akkor, ha egy nő ignorálja a párja önreprodukciós szabad akaratát, meg egyéb céljait... Bizony az, hogy "tök meglepő módon" se a nő, se a születendő gyerek nem fog jól járni, mert az illető is - természetesen - a saját érdekeit fogja védeni. Tudniillik a férfiak zöme sem balek hülye, hogy önzőkkel szemben legyen önzetlen... akiknek én fontos vagyok, azok nekem is fontosak - akiknek én nem vagyok fontos azok nekem sem azok... ezt hívják csúnya szóval reciprocitásnak.

Tehát az a nő, aki tisztelettel bánik a párjával, az visszafele is a tiszteletet várhatja. Aki meg nem, az meg így járt...

Ez kb ennyi...

jan. 27. 17:27
 238/279 anonim ***** válasza:
61%
Hahó, utolsó vitázók! Felhívnám a figyelmeteket arra, hogy ezt privátban is le lehet ám tárgyalni, nem kötelező teli spamelni a kérdést....
jan. 27. 17:46
 239/279 anonim ***** válasza:
75%
#238, alapvetően tökig igazad van... de ez az ucsó komment spec pont a Kérdező által felvetett problematikáról szól.
jan. 27. 18:09
 240/279 anonim ***** válasza:
0%

#230! Sorry, de egyik se vagyok. Tök átlagos nő vagyok, de hízelgő, hogy minden csoportot bennem látsz 😁Nagyon fontos lehetek neked.

2. Ezt szerintem még te se érted. Se füle, se farka.

3. Persze, prototípusa vagy. Téged kéne belerakni a pszichológiai tankönyvekbe.

4. Én lennék a legboldogabb, ha az ilyen férgek, mint te, nem kezdenének velem, de sajnos ezek is meg szoktak találni.

5. Ezt álmodtad, de mint tudjuk, az álmaid nem egyeznek a valósággal.

6. Nem.😁 Örülnék, ha szerencsétlen kérdező az abortusz előtt jönne rá, de sajnos nem tehetek semmit. Drága tanulópénz lesz ez neki.

7. Te hülyébb vagy, mint gondoltam. Az első terhességénél gondoltam.Szerinted elhiszi neked azt bárki is, hogy nem akartál gyereket, amikor az első "rád kényszerített" gyerek után még csináltál neki még egyet?😂 Esetleg arra is kényszerített, hogy dugd tovább? Komolyan, ilyen hülyét még én se láttam. Egyet se🤣🤣🤣

jan. 27. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!