Menjek el az abortuszra?
2 éve vagyunk lassan együtt, minden rendben van megbeszéltük, hogy majd szeretnénk babát. A baba hamarabb akart jönni és most 5 hetes terhes vagyok.
Az apuka aki amúgy a csillagokat lehozta eddig nekem, mégis azt mondogatja, hogy nem leszünk meg anyagilag. Menjek el az abortuszra majd jövőre lesz másik babánk.
Ez a sztori szép és jó lenne, de én nem tudom hogy ez nekem mekkora trauma lesz. Egyszerűen belegondolok és már elkezdek nagyon sírni.
Azt is mondta, hogy nem fog elhagyni, ha megtartom, de szerinte biztos megromlik a kapcsolat.
Ti mit tennétek? Azért teszem ki ide, mert senkinek nem merem a családban sem elmondani.
Kérlek segits, melyik az az összesen EGY?
A vazektómia vagy az óvszer?
Vagy ezek közül mégis melyiket érzed kizárólagosan női módszernek?
Természetesen az óvszer... az nem tekinthető fogamzásgátló módszernek, ami végleges terméketlenséget okozHAT... természetesen a nők oldalán sem sorolnám fel a két oldali petefészek-eltávolítást, se a méh-eltávolítást mint választható fogamzásgátló módszert... mindegyik hangyányit durvább, mint egy első trimeszteres AB.
(mondjuk ebben is szerencsém van, a párom kb sk nyuvvasztana meg, ha vazektómiában hajtanék, került már szóba, és kategórikus NEM volt a véleménye...)
"Aki nem rühelli, az meg nem fog 30 évig hisztizni, mert ráfaragott. Valamit valamiért " - nem, az szenved 30+ évig a rossz szexel.-írtad te.
Igen, bőven elég helyette a vazektómia, ami "férfi számára a legbiztosabb fogamzásgátló módszer" (internetről idézve).
Neked is megérte volna, sosem akartál gyereket, és így nem is lett volna.
"Neked is megérte volna, sosem akartál gyereket, és így nem is lett volna." - te honnan veszed, hogy jobban el tudod dönteni, hogy nekem mi éri meg, mint én magam??? A vazektómiának - mint minden egyéb módszernek is - megvannak a saját előnyes, és a saját hátrányai is...
Mellesleg nem tudo, hogy a beszélgetés ezen szála hogy jön a Kérdező problematikájához, róla tudjuk, hogy tablettával védekezett, és a védekezés sikertelensége után gyógyszeres AB-ra készül...
Egyrészt te is el akarod dönteni más helyett, hogy hogy legyen jó neki (például a gyermek megszülését vállaló nőnek valószínűleg úgy érte meg, ahogy döntött), másrészt onnantól, hogy a kerdező döntött, innentől a te nőhibáztató, önfényező valaszaid sem rekevánsak egyáltalán...
(Nem velem vitatkozol már egy napja, gondolom rájöttél, hogy én csak ehhez szóltam hozzá, és most ki is szállok ebből.)
A vazektómiával amúgy kifejted a problémád?
(Azon kívűl, hogy azt ugye rajtad végeznék, és neked nyilván kényelmesebb, ha más ba$zakodik magával...)
#196! Bocs, de az ilyen "férfiakat", nevezzük inkább csak hímeknek, senki nem szokta sajnálni. Hogy szemétnek hívja, az igaz, mert egy tény.
Az egy dolog, hogy te szereztél egy szerencsétlen, szolgalelkű nőt, aki tűri, hogy te évtizedekig hormonokkal tömöd, attól a férfiak még mindig védekeznek, ha nem akarnak gyereket. Valószínűleg buta is szegény, fogalma sincs, mit okoz ezzel a szervezetének.
#199, valóban nem egy feminyomi "egészégtudatos" kretén, hanem egy normális ember... de hol van nekem bármiféle közöm is ahhoz, hogy más pár mit kezd ezzel a problémával... leginkábbis amit akar... szerencsére ebbe a kérdésbe harmadik félnek nem igazán van beleugatása, leszámítva az adott nő nőgyógyászát... de te most voltaképp a Kérdezőt akarod piszkálni, mert ők szintén fogamzásgátlóval védekeztek? Mert másképp nem igazán jön a témához a párom és én fogamzásgátlási szokásai...
A személyeskedéseid meg továbbra is csak téged minősítenek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!