Menjek el az abortuszra?

Figyelt kérdés

2 éve vagyunk lassan együtt, minden rendben van megbeszéltük, hogy majd szeretnénk babát. A baba hamarabb akart jönni és most 5 hetes terhes vagyok.

Az apuka aki amúgy a csillagokat lehozta eddig nekem, mégis azt mondogatja, hogy nem leszünk meg anyagilag. Menjek el az abortuszra majd jövőre lesz másik babánk.

Ez a sztori szép és jó lenne, de én nem tudom hogy ez nekem mekkora trauma lesz. Egyszerűen belegondolok és már elkezdek nagyon sírni.

Azt is mondta, hogy nem fog elhagyni, ha megtartom, de szerinte biztos megromlik a kapcsolat.

Ti mit tennétek? Azért teszem ki ide, mert senkinek nem merem a családban sem elmondani.

2024. jan. 22. 00:14
❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯
 161/279 anonim ***** válasza:
59%

169 a tulipán leszakítása sme gyilkosság, ahogy az embrió méhből való eltávolítása sem.

Nem általánosítok.

Igen, a féregnek mondjuk nincs gerince, de érzékelni képes, ahogy a lélegzésre és a táplálkozásra is.

2024. jan. 25. 13:20
 162/279 anonim ***** válasza:
13%
A baba hamarabb akart jönni - nem. Ti nem védekeztetek, azért lett gyerek. Bocs.
2024. jan. 25. 15:10
 163/279 anonim ***** válasza:
86%
#162, Kérdező fogamzásgátlót szedett - szóval miről is beszélsz???
2024. jan. 25. 15:21
 164/279 anonim ***** válasza:
72%
#156 " A sejtcsomó se létező kifejezés a magzatra, mégis használják az abortuszpártiak, ettől nem fogják lecsukni őket." - azért van egy nem is olyan apró különbség, a gyilkosozást simán lehet (hamis) vádként értelmezni, a sejtcsomózást meg nem... annak, ha valaki gyilkos, van jócskán mindenféle erkölcsi következményye, annak viszont, hogy valaMi sejtcsomó, semmiféle erkölcsi következménye sincs...
2024. jan. 25. 15:27
 165/279 anonim ***** válasza:
0%
#164! Mint látod, nem lehet hamis vádként értelmezni, hisz nem csuktak le még ezért senkit. Az, hogy te minek értelmezed, a te dolgod. Mint ahogy a magzatvédő is úgy értelmezi a sejtcsomózást, ahogy akarja. Semmi különbség.
2024. jan. 25. 16:03
 166/279 anonim ***** válasza:
86%
#165, ez azért messze nem ilyen szinten relatív, n.b. a gyilkosság a szándékos emberölés teljesen közhasznú szinonímája a sajtótól az értelmező szótárig. Ezzel szemben a sejtcsomó kifejezésnek nincs semmiféle átvitt értelme, az szimplán egy sejtekből álló csomót jelent. Illetve az embrió egy létező állapotát, a morula (másképp szedercsíra) illetve a blasztociszta állapotot is jelenti, ami a megtermékenyülés után az első hét második fele... magyarán hki azt mondja az ebbena kérdésben szereplő embrióra, hogy sejtcsomó, az szimplán téved vagy 2 hetet a fejlődésben, ennyike...
2024. jan. 25. 16:19
 167/279 anonim ***** válasza:
71%
165 olvastam már cikket arról, hogy börtönt kapott az abortusz klinika előtt picsogó és gyilkost kiáltó abortuszellenes.
2024. jan. 25. 16:26
 168/279 anonim ***** válasza:
73%
#167, csak SAJNOS nem Magyarországon történt, lévén itt nincs külön abortuszklinika se, szimpla nőgyógyászati osztályokon végzik a terhességmegszakításokat is.... pl Angliában idegesebbek a rendőrök, ott tényleg hamar rabomobilban végezhetik a nőket szekáló imakommandók...
2024. jan. 25. 16:33
 169/279 anonim ***** válasza:
19%

#167! Én még nem.

#168! Na, mondjuk egy abortusz klinikát nagyon tudnék támogatni. Gusztustalan, hogy a gyermekét épp elveszítő nőket vagy gyermekre vágyókat képesek egy szobába rakni ezekkel.

2024. jan. 25. 16:45
 170/279 anonim ***** válasza:
13%

"Rohadt ritka az, hogy ilyen nagy szerencse legyen, hogy megállapítják a betegséget és egészséges gyerek születik... Sajnos gyakoribb a fordítottja. Egészségesnek tűnik a magzat, aztán születés után derül ki, hogy szinte élettel összeegyeztethetetlen betegséggel jött a világra, de legalábbis súlyos betegen...."

honnan veszed az adatokat ahhoz, hogy kijelentsd, a fordítottja gyakoribb?

2024. jan. 25. 17:00
❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!