Menjek el az abortuszra?

Figyelt kérdés

2 éve vagyunk lassan együtt, minden rendben van megbeszéltük, hogy majd szeretnénk babát. A baba hamarabb akart jönni és most 5 hetes terhes vagyok.

Az apuka aki amúgy a csillagokat lehozta eddig nekem, mégis azt mondogatja, hogy nem leszünk meg anyagilag. Menjek el az abortuszra majd jövőre lesz másik babánk.

Ez a sztori szép és jó lenne, de én nem tudom hogy ez nekem mekkora trauma lesz. Egyszerűen belegondolok és már elkezdek nagyon sírni.

Azt is mondta, hogy nem fog elhagyni, ha megtartom, de szerinte biztos megromlik a kapcsolat.

Ti mit tennétek? Azért teszem ki ide, mert senkinek nem merem a családban sem elmondani.

jan. 22. 00:14
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯
 131/279 anonim ***** válasza:
61%

#130 "Nincs hát. Alig várom, hogy lepontozzál a 4 profilodról." - úgy rémlik, ezt már tisztáztuk úgy párezerszer... csinálj több másik profilt, és pontozzál le róla... szólj, ha sikerült... vagy annyira jelentős véleményformálónak tartod magad, hogy bárki is fenntart x db eltérő mobilelőfizetést internettel, és külön SIM-kártyákkal, hogy téged pontozgasson? Ennyire nehéz tudomásul venned, hogy vannak, akik nem veled értenek egyet? xar ügy...

"Tulajdonképpen mindegy, úgyse hallgat rád senki." - rám nem is kell, nem vagyok én egy próféta, sem egy influenszer... nekem untig elég, ha mindenki a SAJÁT JÓZAN ESZÉRE kezd hallgatni...

"Az én fajtám nem aggódik remegve, hogy jajj, mi lesz, ha nem találok magam mellé egy hülyét, mint te. Mi önállóan is életképesek vagyunk." - akkor kellemes magányos létet! Én jobb szeretem, ha van egy jól működő párkapcsolatom...

"Így szerencsére ki fogtok dögleni" - ismered a NIRVÁNA kifejezést? Nem, ez nem csak egy együttes neve... a világ mai állapotát elnézve ez kb a legnagyobb jutalom... lehet, hogy a hozzád hasonlók szaporodnak el a Földön, de ehhez nekünk már nem lesz semmi közünk, nem fogtok tudni leuralni minket:)))

jan. 24. 17:44
 132/279 anonim ***** válasza:
31%

#131! Bárki nem. De aki évektizedeken át képes azon hisztizni, hogy 30 éve nem tudott a p@csére gumit húzni és annak következménye lett, abból simán kinézem, sőt, ennél keményebb dolgokat is🤣 Amúgy azért is egyértelmű, hogy kamu a sztorid, mert enyhén szólva életszerűtlen, hogy valaki boldog kapcsolatban él és még mindig a 30 évvel ezelőtti exén siránkozik, hogy hogy ment tönkre a kapcsolat a GYEREK miatt. Boldog ember inkább hálás lenne, hogy ezáltal találkozhatott az "új" párjával. Ugyan, sose lett neked párod. 30 éve sírsz egyedül a sarokban.

Látom, a matekhoz is annyira értesz, mint a bioszhoz.🤣 Tudod, mennyi a valószínűsége annak, hogy amikor te megjelensz egy abortuszos kérdésnél, legyen az a kérdés megjelenése után 1 órával vagy 3 nappal, mindig pont ugyanakkor jelenik meg 3 ugyanannyi százalékkal rendelkező válaszoló, aki addig sehol se volt és mindig egymás után pontozzák fel a te, és mindenki más válaszát le? Nulla. És annak, hogy mindig ugyanakkor tűnnek el és jelennek meg újra? Mondanám, hogy mínusz, de még elhinnéd, hogy létezik ez a fogalom a valószínűségszámításban, úgyhogy nem zavarlak össze 😉

jan. 24. 18:49
 133/279 anonim ***** válasza:
54%

#132, nézd, ha neked ettől jobb, ebben leled mega lelki békédet, akkor nyugodtan higyj abban, hogy én irányítom valójában az orosz, az ukrán meg a kínai trollhadsereget is egyszerre, ezért azután korlátlan erőforrást tudok pillanatszerűen mobilizálni a lepontozásodra:)

Egyebekben meg a jelen nem tesz nem megtörténtté egyetlen múlt béli igazságtalanságot sem, úgyhogy bizony az van, hogy ha múlt héten én nyertem volna az Eurojackpoton a harmincakárhánymilliárd forintot, akkor is pont ugyanaz lenne a véleményem a nő által a férfira erőszakolt apaságról, mint így. Legfeljebb onnantól fogva több eszközöm lenne küzdeni ez ellen az igazságtalanság ellen is, mondjuk finanszírozhatnák plakátkampányokat, csinálhatnák politikai pártot amelyik küzd a jogi abortusz lehetőségéért, akármi...

És ugyan már miért és főleg KINEK kellene hálásnak lennem bármiért is, amiért én magam tettem meg dolgokat? Ezért pusztán két embernek jár a hála, a páromnak, meg nekem, mert csak rajtunk múlt, csak mi tettünk bele energiát, nem a múltam kártevői...

jan. 24. 19:38
 134/279 anonim ***** válasza:
29%

"nem kéne abortuszellenes oldalakat megosztani"

A szólásszabadság jegyében? Vagy miért is nem?

jan. 24. 20:04
 135/279 anonim ***** válasza:
59%

"nő által a férfira erőszakolt apaságról"

=>

Ez a jelenség NEM létezik.

Az efölötti rendelkezési jogàról a kedves férfi abban a minutumban mond le, mikor péniszét védekezés nélkül az adott nő hüvelyébe helyezi, és annak tartalmát beleengedi.

Tudatában kell legyen annak, hogy onnantól arról a tartalomról a nő rendelkezik, ha esetleg a célbalövősdi a közepébe talál.

Ezzel mindenkinek tisztában kell legyen.

jan. 24. 20:17
 136/279 anonim ***** válasza:
35%
#135 "Az efölötti rendelkezési jogàról a kedves férfi abban a minutumban mond le, mikor péniszét védekezés nélkül az adott nő hüvelyébe helyezi, és annak tartalmát beleengedi." - tudod, ez az a fajta nézet, amit én egy másodpercig sem osztok... főleg annak tükrében, hogy a tudomány mai állása szerint rendelkezésre álló fogamzásgátló eszközök többsége a nők számára van kitalálva.
jan. 24. 20:24
 137/279 anonim ***** válasza:
47%

A lőtéri kutyát nem érekli, mivel mérgezheti a nő a szervezetét.

Nem kell osztani.

Tény.

Aki nem akar gyereket, védekezzen.

Aki meg erre nem képes, annak bizony, hogy 1000%-ig számolnia kell nem kívánatos következményekkel.

Kényelmesen dögölve másra tolni minden felelősséget nem fair. Az ilyen meg is érdemli, hogy a nyakába varrják azt, amit előidézett...

jan. 24. 20:37
 138/279 anonim ***** válasza:
16%

134 azért, mert qrvára ártalmas nézet. Igen, szólásszabadság van, de amit kimondasz/ leírsz, annak következménye van, ebben a témában pl az, hogy az ab. ellenes, magzat f3tisiszta szentfazekak papolása miatt rosszul érzi magát az abortuszon átesett nő. Így sem könnyű feldolgozni az ilyet, az abortusz ellenes humbukok meg csak rátesznek még jópár lapáttal.

136 igen, a nők számára többféle fogamzásgátló eszköz lett kitalálva, amelyek legnagyobb része súlyos mellékhatásokat okoz vagy használat során, vagy az adott eszköz használata után, pl a tabletta lerakása után jönnek elő súlyosabb dolgok a nők sajnos nem kis részénél. A gumióvszer használata viszont nem jár mellékhatásokkal, ráadásul a nemi úton terjedő betegségek jó részétől is megvéd.

jan. 24. 21:43
 139/279 anonim ***** válasza:
13%

#138! Amit teszel, annak is következménye van. Ha valaki felelőtlen volt és hibázott, miért kéne jól éreznie magát? Ha az óvodás gyerek kicseni a csokit a konyhaszekrényből és megeszi ebéd előtt, rosszul fogja érezni magát.

Nem védekeztem, felelőtlen voltam, ezért a saját gyerekem büntetem azzal, hogy elveszem a lehetőséget az életre tőle, ne érezzem már olyan jól magam! Miért is kéne? Az meg hogy egy magazatvédő esetleg emlékezteti arra, hogy mit tesz, nem bűn. Nem hazudik. Legyen tisztában azzal, hogy mit tesz és az alapján döntsön.

jan. 24. 22:01
 140/279 anonim ***** válasza:
58%

"ártalmas nézet"

Szerinted. Mások szerint meg más nézet ártalmas.

Pont az a szólásszabadság lényege, hogy mindenki elmondhatja, hogy ő mit hogyan lát, hogyan gondol.

"amit kimondasz/ leírsz, annak következménye van, ebben a témában pl az, hogy az ab. ellenes, magzat f3tisiszta szentfazekak papolása miatt rosszul érzi magát az abortuszon átesett nő"

Ha te annyira tekintettel vagy mások érzéseire, miért fogalmazol így? Nyilván tudod, hogy ez is sértő.

"humbukok"

Azok meg mik? Vagy kik?...

jan. 24. 22:28
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!