Menjek el az abortuszra?
2 éve vagyunk lassan együtt, minden rendben van megbeszéltük, hogy majd szeretnénk babát. A baba hamarabb akart jönni és most 5 hetes terhes vagyok.
Az apuka aki amúgy a csillagokat lehozta eddig nekem, mégis azt mondogatja, hogy nem leszünk meg anyagilag. Menjek el az abortuszra majd jövőre lesz másik babánk.
Ez a sztori szép és jó lenne, de én nem tudom hogy ez nekem mekkora trauma lesz. Egyszerűen belegondolok és már elkezdek nagyon sírni.
Azt is mondta, hogy nem fog elhagyni, ha megtartom, de szerinte biztos megromlik a kapcsolat.
Ti mit tennétek? Azért teszem ki ide, mert senkinek nem merem a családban sem elmondani.
#90 "Túl lesznek ezen és jönni fog,de más férfitól. :D" - ez megint csak ilyen magzatvédő-legendárium... valójában a legtöbb pár simán együtt amarad egy abortusz után, tudod az első válási csúcs valójában a gyermekszüléshez kapcsolódik, nem az abortuszhoz, az első közös gyermek megszületése utáni 3 éven belül válnak el a legtöbben.
"Te mint férfi eltudnál számolni a lelkiismereteddel?" - mármint hogy nem áldoztam fel a saját sorsomat azért, hogy egy nőnek gyereke születhessen? Természetesen igen, pont ahogy én is kitartanék egy nő mellett attól, mert nem lehet gyereke...
70
Ha úgy érzed, hogy te sem állsz még készen, akkor vetesd el, és ajánlom, hogy ha az abortusz megtörténik, akkor egy jó darabig került el a gyakori kérdéseket, mert itt annyi névtelen, arc nélküli abortuszellenes van, akik mindenféle ok nélkül dobálóznak nagyon durva dolgokkal....azt frissen műtötten nem valószínű, hogy tudnád kezelni, főleg ha te már egy mindenre képes emberi lénynek tartod az embriót, és érzelmesebb típus vagy.
#96, azért a legtöbb ember hallott róla, csak nem esett le a tantusz, hogy a Kérdező nem Magyarországon megy orvoshoz... ehhez képest én pár perce tettem be egy osztrák klinika linkjét egy másik kérdéshez:
91# Együtt marad a legtöbb pár, ahol egyikőjük sem akarta és közös döntés,igen. Itt azért nagyon nem így indult ez a történet. Az nálam nem közös döntés,ahol a férfi belém áll,hogy ha megtartjuk a kapcsolat tönkremegy, tehát ennyit jelentenék,plusz tudja,hogy én örülnék neki,de dobjam majd lesz másik. Nincs ezzel sem gond,mert valakinek beveszi a gyomrát ez, én nem tudnám lenyelni. Nem vagyunk egyformák, úgy ahogy tőle sem várnám el,hogy elfogadja azt,hogy én akarom. Nem erőltetném rá egyáltalán,de bennem megmaradna, így vele közös jövőt nem terveznék már. Nem lennénk egymashoz valóak. Ez nem magzatvédő gondolkozás vagy minek hívod, szimplán aki engem nem tisztel ennyire, én sem fogom ezentúl, úgy még nincs tovább értelme.
Kérdező,ez még jobb verzió. Akkor külföldön éltek, ezt nem olvastam,bocsi. Itt nem legális elvileg. Kitartást az egészhez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!