Menjek el az abortuszra?
2 éve vagyunk lassan együtt, minden rendben van megbeszéltük, hogy majd szeretnénk babát. A baba hamarabb akart jönni és most 5 hetes terhes vagyok.
Az apuka aki amúgy a csillagokat lehozta eddig nekem, mégis azt mondogatja, hogy nem leszünk meg anyagilag. Menjek el az abortuszra majd jövőre lesz másik babánk.
Ez a sztori szép és jó lenne, de én nem tudom hogy ez nekem mekkora trauma lesz. Egyszerűen belegondolok és már elkezdek nagyon sírni.
Azt is mondta, hogy nem fog elhagyni, ha megtartom, de szerinte biztos megromlik a kapcsolat.
Ti mit tennétek? Azért teszem ki ide, mert senkinek nem merem a családban sem elmondani.
"Szerinte biztos megromlik a kapcsolat."
Ennyire lehet számítani erre a fajankóra?
"Jövőre lesz másik babánk."
Ha jövőre megengedhetitek magatoknak akkor most is. Rengeteg mindent lehet fillérekért másod kézből vásárolni a babának.
Ha úgy is szeretnétek közös gyereket, meg ne öld a gyermekdet! Örökké kísérteni fog a bűntudat.
Ilyet is csak egy pasi mondhat, hogy "majd lesz másik"...
Szerintem sem lehet olyan vészes a helyzet, ha egy év múlva már terveztétek, én nem venném magamra az abortusz minden lelki terhét plusz egy évért, az biztos.
Azt a részt pedig nem értem, hogy mitől romlana meg a kapcsolat? Mert egy évvel korábban lennétek szülők? Miért? Egy év múlva mi változna akkorát a kapcsolatotokban, hogy akkor már minden hepi lenne?
Vagy mert nem azt csináltad, amit ő szeretne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!