Menjek el az abortuszra?

Figyelt kérdés

2 éve vagyunk lassan együtt, minden rendben van megbeszéltük, hogy majd szeretnénk babát. A baba hamarabb akart jönni és most 5 hetes terhes vagyok.

Az apuka aki amúgy a csillagokat lehozta eddig nekem, mégis azt mondogatja, hogy nem leszünk meg anyagilag. Menjek el az abortuszra majd jövőre lesz másik babánk.

Ez a sztori szép és jó lenne, de én nem tudom hogy ez nekem mekkora trauma lesz. Egyszerűen belegondolok és már elkezdek nagyon sírni.

Azt is mondta, hogy nem fog elhagyni, ha megtartom, de szerinte biztos megromlik a kapcsolat.

Ti mit tennétek? Azért teszem ki ide, mert senkinek nem merem a családban sem elmondani.

2024. jan. 22. 00:14
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/279 anonim ***** válasza:
85%

Mi is egy évvel később terveztük, de amikor + lett a teszt, senkiben sem merült fel az abortusz.

Megromlik a kapcsolat hidd el ha elveteted akkor is csak akkor te nem tudsz ránézni arra a görényre, mert ő miatta nincs veled a gyereked.

2024. jan. 22. 08:00
 12/279 anonim ***** válasza:
69%
Egyetértek a többiekkel plusz hozzátenném nen tudhatod hogy később sikerülne-e természetes módon. Aztán ha mégsem és évekig lombikozni kell az sem egy leanyálom. És há igen ilyet csak egy pasi mondhat, hogy lesz masik mintha egy plüs maciról lenne szó. Persze nagy részt tiéd a döntés. Hogy megtartod, vagy abortusz. De ne azért vetesd el, mert ő mondja. Ha nem akarod megtartani az a te döntésed legyen ne másé. Ha más miatt tennéd késöbb baromira megbánod. Ha szeretned a gyereket tartsd meg. Ahol jövőre jó lenne a gyerek ott idén is jó lesz.
2024. jan. 22. 08:02
 13/279 anonim ***** válasza:
77%

Én se nagyon értem mi változna 1 év alatt. Van vm nagyobb projektetek, amire félretesztek, vagy mi?

Ha amúgy semmi extra kiadásra nem készültök, akkor ne menj el. Az abortusz veszélyes, lehet a következő gyerek már nehezen vagy sehogyse jönne össze.

Ha semmiképpen nem mennek az anyagiak (bár nagyon nem vagyok híve az ilyennek), akkor ott a babaváró, ami szabadfelhasználású. Havi 45.000 a törlesztő 20 éven át, simán kiköhöghető. Olvasd el a feltételeket, ha belepasszoltok, éljetek vele, aztán anyagiak letudva.

2024. jan. 22. 08:08
 14/279 anonim ***** válasza:
83%
Hű,hát nálam ezzel elvágta volna magát,hogy majd lesz másik...Nem egy plüss. Arról meg hogy tönkreteszi a kapcsolatot,akkor egy év múlva is tönkre. Hogy mondhat valaki ilyet. Szerintem se akar jövőre sem. Nálunk pár hónappal korábban jött a második,mint terveztük,férjem kb ugrált örömében és nem érdekelte,hogy hamarabb,sőt.
2024. jan. 22. 08:23
 15/279 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként, hogy álltok anyagilag, ha egyedül maradnak, fel tudnád nevelni?
2024. jan. 22. 08:27
 16/279 anonim ***** válasza:
71%

Ez az ember se most sem 1 év múlva nem akar gyereket.

Én 2 opciót látnék magam előtt ebben a helyzetben.

1. Ha fel tudom egyedül nevelni akkor nem vetetem el de az embert kidobom

2. Elvetetem ha nincs meg a megfelelő körülmény semmilyen módon és kidobom az embert

2024. jan. 22. 08:42
 17/279 anonim ***** válasza:
10%
Egy emberi életről így döntesz? A gyk segítségével? Az szép.... 😞 😞
2024. jan. 22. 08:52
 18/279 anonim ***** válasza:
56%

Ne vetesd el.

Nagyon jól írta valaki, hogy utána attól romlana meg a kapcsolat, hogy amikor csak ránézel a párodra, mindig az jutna eszedbe, hogy emiatt a görény miatt vetetted el a kisbabádat.

2024. jan. 22. 09:15
 19/279 anonim ***** válasza:
79%
Bárhogy is döntenék a helyedben, 1 biztos, hogy a drága apuka mehetne amerre szeretne. Ha megtartod, készülj fel előre az egyedülálló anyaságra, mert ha nem te, akkor valószínűleg ő hagy el.
2024. jan. 22. 09:16
 20/279 anonim ***** válasza:
50%
Nehogy elvetesd!!!!! Nagyon megfogjátok bánni,hidd el.Meglehet oldani mindent ahogy mindig meglett oldva eztán is meglesz.Ha a készen állásra vártok nem lehet felkészülni,közben fogtok szépen felkészülni.A pasik amúgy is meg ilyednek ilyenkor ez csak átmeneti ahogy nő a pocak változik a gondolkodásuk is.Fel kell dolgozzák ilyenkor ezt :)
2024. jan. 22. 09:23
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!