Menjek el az abortuszra?
2 éve vagyunk lassan együtt, minden rendben van megbeszéltük, hogy majd szeretnénk babát. A baba hamarabb akart jönni és most 5 hetes terhes vagyok.
Az apuka aki amúgy a csillagokat lehozta eddig nekem, mégis azt mondogatja, hogy nem leszünk meg anyagilag. Menjek el az abortuszra majd jövőre lesz másik babánk.
Ez a sztori szép és jó lenne, de én nem tudom hogy ez nekem mekkora trauma lesz. Egyszerűen belegondolok és már elkezdek nagyon sírni.
Azt is mondta, hogy nem fog elhagyni, ha megtartom, de szerinte biztos megromlik a kapcsolat.
Ti mit tennétek? Azért teszem ki ide, mert senkinek nem merem a családban sem elmondani.
Hiába éred el, hogy megváltozzon a véleménye, nincs rá semmi garancia, hogy nem lép le, miután megszületik a baba.
Szerintem tudatosítsd magadban, higy erre az emberre nem számíthatsz most (és később sem ezen a téren).
De egy ilyen emberrel később sem kellene gyereket vállalni, főleg amíg egyedül nem tudnál boldogulni.
Először is, ne a pasit sirasd és ne feltétlen úgy dönts, ahogy akarsz. Én is a vártnál előbb estem teherbe, de eszembe se jutott ilyen, hogy majd jövőre másikat, mert úgy terveztük.
Kerestem annyit, hogy tudtam, nem kiskirályként fog felnőni, ha egyedül maradok, de éhezni nem fogunk. Ne kifogásokat keress, hogy miért nem, gondolt át, hogy hogy igen, főleg, ha ennyire szeretnéd.
Végül mellőlem sem lépett le apuka, belerázódtunk, azóta kistesó is van
Hülyeséget írtam.
*Először is, ne a pasit sirasd és ne feltétlen úgy dönts, ahogy ő akarja..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!