Menjek el az abortuszra?
2 éve vagyunk lassan együtt, minden rendben van megbeszéltük, hogy majd szeretnénk babát. A baba hamarabb akart jönni és most 5 hetes terhes vagyok.
Az apuka aki amúgy a csillagokat lehozta eddig nekem, mégis azt mondogatja, hogy nem leszünk meg anyagilag. Menjek el az abortuszra majd jövőre lesz másik babánk.
Ez a sztori szép és jó lenne, de én nem tudom hogy ez nekem mekkora trauma lesz. Egyszerűen belegondolok és már elkezdek nagyon sírni.
Azt is mondta, hogy nem fog elhagyni, ha megtartom, de szerinte biztos megromlik a kapcsolat.
Ti mit tennétek? Azért teszem ki ide, mert senkinek nem merem a családban sem elmondani.
#267 "Ki vagyok én, hogy megtiltsam? Évek óta okádod ide, ami fiatalokra nézve káros, de mivel nem ütközik a szabályzatba, nyugodtan leírhatod." - megtiltani valóban nem tudod, ezért teszel meg mindent, hogy hiteltelenítsd a vélemény leíróját... csak egy a baj, hogy én pontosan ismerem az amcsi jogrendszernek ezt az undorító bírósági trükkjét, amikor megpróbálnak lejáratni egy tanút, hogy aztán az esküdtek ne vegyék komolyan az állításait. Szóval velem szemben ez a görénytaktika nem szok bejönni... (figyelem, a taktikát minősítettem, nem a személyt!!!)
Ennek a propahantahadjáratnak a része természetesen az "Csak szokd meg végre, hogy senki nem ért veled egyet" állítás is, de elég sokan egyet szoktak érteni velem, csak rendszerint privikben, mert tartanak tőle, hogy őket is letámadnátok...:)))
"Ha annyira imádod, miért nevezed jelenleginek?"
"talán azért, mert nem az exemről beszélek?"
"imádom a jelenlegi páromat, imádom a macskánkat... Szeretem a barátaimat, a haverjaimat"
Akkor a többieket hogyhogy nem "jelenleginek" nevezed?. Haverokból is biztos vannak exek is, és nem azokról beszélsz...
Könyörgöm, hagyjátok már abba!
🙏
Ez egy teljesen meddő vita, úgysem tudjátok meggyőzni egymást (és valószínű másokat sem)!
#275 "Akkor a többieket hogyhogy nem "jelenleginek" nevezed?. Haverokból is biztos vannak exek is, és nem azokról beszélsz..." - komolyan ez érdekel?
Tán olvasd el az előzményt...(#262 "Nem szeretted anyád, párod, gyereked. Akkor mégis kit szeretnél magadon kívül?" - az "okos" (valójában provokátor) felvető nem az exemet, hanem a páromat említi az exem helyett, és ezt muszály volt helyre raknon, olyan módon, hogy ha ő nem exet említett, akkor én a párom mellé tettem a "jelenlegi" megkülönböztetést.
Akkor ettől most megnyugodtál? (mellesleg a jövőbeli páromról nem igazán tudok beszélni, mert sajnos én - veletek szemben - lemaradtam a kristálygömb akcióról a madaras tecsóban, így hát nekem max a szándékom lehet meg, hogy a jelenlegi párom lesz a jövőbeli is, de nem látom a jövőt:) Azért, hogy megnyugodj, a két jellemző válási maximumot már megúsztuk, tehát az átlagnál valszeg jobbak az esélyeink...)
"az átlagnál valszeg jobbak az esélyeink"
Nem tetted túl magasra a lécet... ami a "muszály"-ból is látszik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!