Menjek el az abortuszra?
2 éve vagyunk lassan együtt, minden rendben van megbeszéltük, hogy majd szeretnénk babát. A baba hamarabb akart jönni és most 5 hetes terhes vagyok.
Az apuka aki amúgy a csillagokat lehozta eddig nekem, mégis azt mondogatja, hogy nem leszünk meg anyagilag. Menjek el az abortuszra majd jövőre lesz másik babánk.
Ez a sztori szép és jó lenne, de én nem tudom hogy ez nekem mekkora trauma lesz. Egyszerűen belegondolok és már elkezdek nagyon sírni.
Azt is mondta, hogy nem fog elhagyni, ha megtartom, de szerinte biztos megromlik a kapcsolat.
Ti mit tennétek? Azért teszem ki ide, mert senkinek nem merem a családban sem elmondani.
#181! Ha meg nem próbál meg kiküszöbölni, mint pl.te, az azt jelenti, hogy gyereknemzés céljából szexel. Ennyi.🤷🏼♀️
Van egyébként 100%védekezés. Ha valaki annyira nem akar használjon kétfélét. Eleve mindenkinek védekezni kéne, aki nem akar gyereket, nem másra hárítani. Ez egy pár esetében már eleve kettő.
#184! Kit érdekel, hogy te mit rühelsz? Meg is lett a gyümölcse a te rühellésednek.😁Aki nem rühelli, az meg nem fog 30 évig hisztizni, mert ráfaragott. Valamit valamiért 🤷🏼♀️
Az abortusz akkor se lesz védekezési mód soha, ha a fejed tetejére állsz.
#185, most őszintén, ÉS AZ KIT ÉRDEKEL, hogy SZERINTED mi védekezési mód, és mi nem az?
"Aki nem rühelli, az meg nem fog 30 évig hisztizni, mert ráfaragott. Valamit valamiért " - nem, az szenved 30+ évig a rossz szexel... valamit valamiért, pontosan, ahogy írtad...
"amit én javaslok, az az adott pár választása szerinti EGY DARAB korszerűnek mondható módszer" => Lemaradt, hogy amit kizárólag a nő használjon, különben kihatással van rád, te szegény...
(A másik fél meg kit érdekel.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!