Menjek el az abortuszra?
2 éve vagyunk lassan együtt, minden rendben van megbeszéltük, hogy majd szeretnénk babát. A baba hamarabb akart jönni és most 5 hetes terhes vagyok.
Az apuka aki amúgy a csillagokat lehozta eddig nekem, mégis azt mondogatja, hogy nem leszünk meg anyagilag. Menjek el az abortuszra majd jövőre lesz másik babánk.
Ez a sztori szép és jó lenne, de én nem tudom hogy ez nekem mekkora trauma lesz. Egyszerűen belegondolok és már elkezdek nagyon sírni.
Azt is mondta, hogy nem fog elhagyni, ha megtartom, de szerinte biztos megromlik a kapcsolat.
Ti mit tennétek? Azért teszem ki ide, mert senkinek nem merem a családban sem elmondani.
Nem 2 ember van itt, csak szólok...
#240! Nem tudom, feltűnt-e, hogy szemben az én véleményemet hitelteleníteni akarókkal én kultúrember vagyok, tehát a személyedre nem mondtam semmit - lévén nem ismerlek - kizárólag a leírt véleményeidet minősítettem.
2, Hidd el, akit érint, az érteni fogja:)
3, Ebben peched van, tudniillik visszajáró vendég vagyok a pszichiátrián F4100 (pánikbetegség) diagnózissal, úgyhogy 2023.12.15-én lett utoljára megállapítva, hogy:
"Tudata:éber, tiszta
Magatartás:rendezett
Gondolkodása:alakilag ép
tartalmilag pathológia nem észlelhető
Hangulat:euthym
Emotionalitás:kiegyensúlyozott
Pszichomotorium: átlagos tempójú
Mnesztiko-intellektuális teljesítmény: megtartott" - car ügy, mi? Kettőnk közül nekem van papírom is arról, hogy tök normális vagyok - ezek után én a helyedben gyanakodni kezdenék, hogy ha az adókészülék biztos, hogy jó, akkor talán a vevőkészülékben van a hiba... lehet, hogy neked is érdemes lenne felkeresned egy dilidokit, hidd el, nem fáj:)))
4, talán írd ki magadra, hogy neked egy embrió fontosabb, mint a párod, és akkor valszeg kellőleg nagy ívben kerülni fogunk:)
5, nem jellemző, mindenesetre a múltkor, amikor egy magzatvédővel vitáztam ezen, az fantáziadúsabb választ adott, szerinte az AB-on átesett párokat a közös bűntudat tartja össze (ezen legalább jót röhögtem...)
6, a drága tanulópénz valójában az abortusz elmaradása lenne, jó eséllyel pár hónapnyi párkapcsolati krízis után ott maradna egyedül egy gyerekkel...
7, látod, minek vartyogsz olyasmibe, amiről nem tudsz semmit... ki a jó fene mondta neked, hogy az első terhesség "rám kényszerített" lett volna? Ennek tükrében leszűrheted, hogy ki is a hülye....
Nem nekem szólt a válasz, de:
"Nem tudom, feltűnt-e, hogy szemben az én véleményemet hitelteleníteni akarókkal én kultúrember vagyok"
Hát.... Nekem nem tűnt fel.
De hátha akinek válaszoltál, mást mond.
Gondolom, hamarosan kiderül.
#243! Bocs, de nem. Nagyon nem tűnt fel☹️ Inkább az tűnt fel, ez még nem is látott kultúr embert.
#242! A személyemre a legkedvesebb jelző is a személyeskedő senki volt, de ne aggódj, nem sértődöm meg, férgek véleményét sose vettem magamra, szóval bátran írjál bármit😁Volt még magzatvédő, femináci, hagy ne soroljam, mondom, nem hat meg.
3. Nyugi, van nekem is. A különbség csak annyi, hogy nekem nem egy kóklertől.
4. Nem azt kell kiírni, ami természetes. Neked kellett volna kiírni, hogy olyan ostoba vagyok, hogy azt hiszem, van olyan nő a világon, akinek fontosabb lehetek, mint a saját gyereke🤣
6. Ezt már kifejtettem. Így van, és pár éve múlva boldogan élne a gyerekével egy NORMÁLIS férfi oldalán. Ezzel szemben így gyerek és pasi nélkül fog ott maradni depressziósan.
7. Bocs, de azt tényleg nem találtam ki magamtól, hogy ennyire sötét vagy, hogy úgy hisztizel itt 30 év után, hogy akartál gyereket, csak utóbb esett le, hogy nem játékbaba és ezt nem tudtad feldolgozni🤣 Azt hittem, hogy simán csak hülye vagy. Azt nem gondoltam, hogy ennyire.
#245... látom piszkosul el vagy telve önmagaddal... amikor még a pontos olvasás sem a sajátod... na mindegy...
3, nyilván csak kókler lehet, akinek nem egyezik meg a szakorvosi véleménye a te gyórcsók-távidagnózisaiddal... mesélj még ilyeneket...
4, " Nem azt kell kiírni, ami természetes. Neked kellett volna kiírni, hogy olyan ostoba vagyok, hogy azt hiszem, van olyan nő a világon, akinek fontosabb lehetek, mint a saját gyereke" - az az szerencséd, hogy ezt a fajta gondolkodást tökéletesen ismerem, az anyámról. A dolog alapja az a téveseszme, hogy az illető a saját értékrendjét "AZ értékrend"-nek, a saját gondolkodását "A gondolkodásnak" képzeli... na most, el kell, hogy keserítselek, személyesen is ismerek több embert is, aki soha sem helyezne egyetlen embriót sem egy megszületett ember fölé, nem hogy a saját párja fölé... igazándiból sajnállak, ha neked még nem volt ilyen kapcsolatod... de hogy tovább romboljam a téveszméidet, még itt a GYK-n is találsz több kérdést, ahol az a téma, hogy kinek fontosabb a párja, mint a már megszületett gyereke, és bizoyn ott is akadnak szép számmal, akik azt vallják, hogy nekik bizony a párjuk az első, nem hogy egy fejletlen embrióval, de még a megszületett gyerekükkel szemben is. Szóval ezt csak te akarod lehetetlennek vagy betegesnek láttatni, valójában tök köznapi vélemény. Valójában inkább ahhoz kell pech, hogy az ember egy olyan párt fogjon ki, akinek még egy abortálható koru embrió is előbbre való a párkapcsolatánál...
(mondjuk saját megfigyelésem, hogy ez a peches eset inkább akkor fordul elő, amikor két önálló egzisztencia kerül kapcsolatba, ott ugyanis tényleg a "baba-projekt" az egyetlen lényeges közös... ezzel szemben, ha két olyan ember kerül kapcsolatba, akik közösen akarják felépíteni az életüket, az egzisztenciájukat, akiknek az a természetes, hogy kölcsönösen függenek egymástól, szinte biztosan fontosabbá válnak egymásnak egy "baba-projektnél")
6, Persze, így is megeshet néha, hogy szakítani fognak, kb hasonló valószínűséggel, mint bármely más kapcsolatban. És akkor mindketten elkötelezettség nélkül foghatnak új kapcsolatba, tiszta lappal építhetik az életüket. Szóval ha mégis szétválnak, akkor hárman járnak jobban, ah ezt gyerek nélkül teszik...
7, neked tényleg nehéz kissé a felfogásod... adva van két gyerek az első sem tervezett de közösen vállalt, a második sem nem tervezett, sem nem közösen vállalt. Ebben is naív voltam, azt hittem, hogy ha elsőre én engedek, akkor másodikra az exemnek evidens lesz, hogy most neki kéne engednie...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!