Menjek el az abortuszra?

Figyelt kérdés

2 éve vagyunk lassan együtt, minden rendben van megbeszéltük, hogy majd szeretnénk babát. A baba hamarabb akart jönni és most 5 hetes terhes vagyok.

Az apuka aki amúgy a csillagokat lehozta eddig nekem, mégis azt mondogatja, hogy nem leszünk meg anyagilag. Menjek el az abortuszra majd jövőre lesz másik babánk.

Ez a sztori szép és jó lenne, de én nem tudom hogy ez nekem mekkora trauma lesz. Egyszerűen belegondolok és már elkezdek nagyon sírni.

Azt is mondta, hogy nem fog elhagyni, ha megtartom, de szerinte biztos megromlik a kapcsolat.

Ti mit tennétek? Azért teszem ki ide, mert senkinek nem merem a családban sem elmondani.

jan. 22. 00:14
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/279 anonim ***** válasza:
0%

Én nem vagyok abortusz-ellenes.

Kár, hogy anyád az volt...

jan. 23. 14:48
 52/279 anonim ***** válasza:
29%
De kényelmesek a mai férfiak..! 😵‍💫 A tested nem egy gépezet, egy cafat hús! Hogy gondolja? Vártátok, terveztétek. Szerintem ne vetesd el. Persze ez a te döntésed. De egy élet, egy kisbaba növekszik benned! Felé köteződj el, ne egy ilyen pasas felé!
jan. 23. 14:55
 53/279 anonim ***** válasza:
55%
#50, olvasd már vissza a kérdést.... akik itt fröcsögnek, azok az átkozott magzatvédők, elhordva mindennek a kérdező párját, pusztán azért mert nem akar úgy gyereket vállalni, hogy azért plusz áldozatokat kelljen hoznia az optimálison kívül, nem akarja, hogy a gyerekvállalást "A baba hamarabb akart jönni" döntse el. Azért normáliséknál - lássuk be - a gyerekvállalás a jövendő SZÜLŐK döntése, ée nem magzaté, meg pláne nem valami vallás istenéé... senkitől sem elvárható egy percig se, hogy a véletlennek adjon bármiféle esélyt a saját életében olyan dologban, aminek létezik más megoldása is.
jan. 23. 14:55
 54/279 anonim ***** válasza:
0%

Nem tudok róla, hogy anyumnak problémája lenne az abortusszal, hiszen sosem került ilyen helyzetbe, ő csak akkor esett teherbe, mikor szeretett volna.

Téged viszont gondolom apád tanított a gumihasználatra, kár, hogy ő sem értett hozzá ezek szerint :)

jan. 23. 14:58
 55/279 anonim ***** válasza:
50%
#52 "Felé köteződj el, ne egy ilyen pasas felé!" - hahahaha... ebben ugye szerencsére a férfinak is van 50%-nyi döntése, ugyan már miért köteleződne el egy ilyen beteg felfogású nő felé, még ha egyébként szupermodell-kinézettel bír is... épeszű ember csak olyan ember felé köteleződik el, ahol ez KÖLCSÖNÖS...
jan. 23. 15:00
 56/279 anonim ***** válasza:
32%

A véletlennek akkor adtak esélyt, mikor az a magzat megfogant, amihez mindketten kellettek.

És itt nem az abortusz ellen van a többség, csak arra próbálnak rávilágítani, hogy ez a pasi sosem akar majd tőle gyereket, ha ilyeneket mond, hogy majd egy év múlva lesz másik.

Ennek fényében döntsön a kérdező, ez lenne a lényeg, semmi több.

jan. 23. 15:02
 57/279 anonim ***** válasza:
29%
53# De azért valljuk be, az sem normális dolog, hogy az apa, csak azért mert úgy gondolja, joga van hozzá az anya testét tönkre tenni. Most nem jó neki? És ha egy év múlva újra össze jön a baba, mert tegyük fel most elvetetik : akkor ha ugyanúgy meggondolja majd magát apuka 12 hét előtt, akkor az is rendben lesz? Mert ha nem akarja biztosan, csak kb 80% akkor még ő az áldozat? Én megtartanám a babát és, ha "megromlik a kapcsolat" ebből kifolyólag, akkor úgy kipi@cs@áznám mint a huzat. Utána meg fizesse a külföldi vezető fizujából a gyerektartàst.
jan. 23. 15:07
 58/279 anonim ***** válasza:
41%

"csak arra próbálnak rávilágítani, hogy ez a pasi sosem akar majd tőle gyereket, ha ilyeneket mond, hogy majd egy év múlva lesz másik." - akciós a tecsóban a kristálygömb? Vagy a Kérdező párjára is ráerőszakolt már egy nő egy "terven felüli" babát?

Mert én úgy látom, hogy a kérdző párja szimplán racionális, akkor akar gyereket vállalni, amikor az a legoptimálisabban, a legkevesebb áldozattal megtehető... na és ez az, amit az itteni válaszadók zöme megbocsájthatatlan főbűnnek vél...

jan. 23. 15:08
 59/279 anonim ***** válasza:
60%
#58 Csak az a kérdés, hogy "Őfelsége" mikor tartja majd a legoptimálisabbnak a gyerekvállalàst. 😏 Várjunk türelemmel mi nők, tudom. Ja, nem.
jan. 23. 15:15
 60/279 anonim ***** válasza:
39%
#59, ha hiszed, ha nem, az életnek teljesen természetes jelensége a türelemmel várás... az ember türelemmer vár, hogy megtalálja a számára megfelelő társat, türelemmel vár, hogy lakást tudjon szerezni, türelemmel vár, hogy optimális munkát találjon, türelemmel vár, hogy fogadják az orvosnál, stb, stb... a "most nekem azonnal" az abnormális és végtelenül önző...
jan. 23. 15:25
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!