Menjek el az abortuszra?
2 éve vagyunk lassan együtt, minden rendben van megbeszéltük, hogy majd szeretnénk babát. A baba hamarabb akart jönni és most 5 hetes terhes vagyok.
Az apuka aki amúgy a csillagokat lehozta eddig nekem, mégis azt mondogatja, hogy nem leszünk meg anyagilag. Menjek el az abortuszra majd jövőre lesz másik babánk.
Ez a sztori szép és jó lenne, de én nem tudom hogy ez nekem mekkora trauma lesz. Egyszerűen belegondolok és már elkezdek nagyon sírni.
Azt is mondta, hogy nem fog elhagyni, ha megtartom, de szerinte biztos megromlik a kapcsolat.
Ti mit tennétek? Azért teszem ki ide, mert senkinek nem merem a családban sem elmondani.
#115 Parancsolj, pl tök hiteltelen:
- "Csak akkor akarta a picit, ha visszaköltözök és bocsánatot kérek mindenkitől a kellemetlenségek miatt."
- "Krisztián sokáig nem érdeklődött, persze ez mostanra megváltozott. Bevallása szerint elszakítottam tőle a fiát, ezért bíróságra járunk a láthatás miatt."
- "A családom vett egy nagyobb lakást, hogy bőven legyen hely egy babának és külön szoba a későbbiekben Daninak is, ha még velük maradnánk."
Tudod, a magyar családok 99,99% nem úgy működik, hogy adódik valami, benyú a szekrénybe, kivesz egy aktatáskányi pénzt, és gyorsan vesz egy új lakást
Aztán - tudod én is voltam hasonló helyzetben, mint itt a férfi, úgyhogy első kézből - a férfi ilyenkor első reflexből a gyereket fogja elutasítani, hisz úgy éli meg az egész szitut, hogy a gyerek lenyúlta tőle a nőt.? Úgyhogy nem fogja azt mondani, hogy milyen feltétellel fogadja el a gyereket, hanem NEM FOGADJA EL. Vágod?
Másfelől nyilván nem fog egy olyan nőhöz ragaszkodni, aki mellett semmilyen szinten nem tervezhető az élet, mert az érzelémei felülírják a józan eszet. Ha egy nővel már eljut idáig, hogy "Üres tekintettel nézett rám. Már nem a szerelme, hanem a legnagyobb problémája voltam." akkor pont semmit nem fog tenni azért, hogy visszaszerezze, inkább hálát ad, hogy megszabadult tőle... a bíróságra meg legfeljebb azért fog elmenni, hogy ezzel is a nőt vegzálja, és nem azért, mert kellene neki akár a gyerek, akár a nő...
"hetes magzat csak a magzatvíz miatt képes mozgásra, illetve később reflexből mozog anélkül, hogy arról tudna." - ez spec inkább IGAZ mint nem igaz, lévén az említett korú magzat (én egyébként a 12. hét után hívom magzatnak inkább...) idegsejt-rétegei között NINCS SZÁMOT TEVŐ KAPCSOLAT az agyban, ebből következőleg a mozgató-, meg az érzőpályák sem léteznek a kifejlett emberre jellemző módon. Ezek a kapcsolatok úgy a 18. terhességi hét környékére jönnek létre, ettől kezdve érezhet fájdalmat is a magzat.
#121! Biztos nagyon hihetetlen neked, de akár nulla forint plusszal is lehet nagyobb lakást venni, annyi, hogy eggyel rosszabb környéken, pl. messzebb a belvárostól.
"a bíróságra meg legfeljebb azért fog elmenni, hogy ezzel is a nőt vegzálja, és nem azért, mert kellene neki akár a gyerek, akár a nő..." Pontosan erről van szó. Azt is csak azért, mondja, hogy elszakította a gyerektől, hogy vegzálja a csajt. Ennél tovább is képesek vagytok elmenni a gyerekes agyatokkal, hogy tönkre tegyetek valakit, aki nem úgy ugrált, ahogy fütyültetek.
"Aztán - tudod én is voltam hasonló helyzetben, mint itt a férfi, úgyhogy első kézből - a férfi ilyenkor első reflexből a gyereket fogja elutasítani, hisz úgy éli meg az egész szitut, hogy a gyerek lenyúlta tőle a nőt.?"
Ne magadból indulj már ki. Ott emberről van szó, amit te nyomokban se tartalmazol. Semmi emberi nincs benned. Annak is örültél, hogy anyád meghalt. A szexuális ösztönön kívül hiányzik belőled minden más ösztön, ami az emberekben megvan. Semmiféle kötődést nem érzel senki iránt. A képzelt párodat is úgy dobnád el, mint egy taknyos zsepit, ha nem szolgálná az érdekeidet. Klasszikus pszichopata vagy, semmi más. Egy ilyennek pont nem szabadna tanácsot adni ép embereknek.
"Másfelől nyilván nem fog egy olyan nőhöz ragaszkodni, aki mellett semmilyen szinten nem tervezhető az élet, mert az érzelémei felülírják a józan eszet."
Nyilván ezt se tudhatod, mert ez is emberekre jellemző tulajdonság, ami te sose leszel, de az emberek mindig ész és szív alapján működnek. Valamelyik domináns, de nem csak az határozza meg a döntéseit. Így szép számmal vannak olyanok, akiknek az érzelmek gyakran felülírják a józan észt. Érted. Nem egyszer. A legtöbb döntésnél. Aztán nahát, mégis párkapcsolatban élnek ők is 😂
Attól, hogy leírod, még nem lesz igaz. Akkor előtte miért nem mozog, nagyokos?😉
#127, már megint nem volt jobb dolgod, mint személyeskedni? Egy ritka aljadék vagy te.
"Ott emberről van szó, amit te nyomokban se tartalmazol. Semmi emberi nincs benned. " - ez valójában úgy igaz, hogy semmi keresztény-konzervatív-rendpárti nincs bennem... és erre momentán büszke is vagyok.
"Annak is örültél, hogy anyád meghalt." - igazán megható, amikor kideről, hogy egyesek hogyan követik minden szavam...:) Valójában nem örültem, hanem azt nehezményeztem, hogy ezt miért nem 30+ évvel ezelőtt tette...
"Egy ilyennek pont nem szabadna tanácsot adni ép embereknek." - ezt még jó, hogy nem a magadfajta erkölcsi defekt dönti el... ajánlom figyelmedbe a #110-be betett linket... nekem voltaképp semmi okom aggódni a jövő miatt, bármennyire is bosszantja ez a magad fajtákat... abból ugyanis egyenesen következik az is, hogy az egyoldalúan(!) gyereket vállaló nők sokkal rosszabb perspektívával fognak újabb társat találni, mint az őket lapátra tevő férfiak... tehát amiben nekem annó szerencsém volt, az lassacskán sztenderddé válik... azér roppant megnyugtató, hogy nem a hozzád hasonló bajerzsolti-klón paleokonzi beszólóemberek fogják dominálni a világot:)))
#128! Nincs hát. Alig várom, hogy lepontozzál a 4 profilodról. Pontozd le ezt is🤪
Ennek semmi köze a kereszténységhez, vagy a politikához. Egyszerűen vannak olyan jellemzők, amik minden homo sapiens-re igazak, de rád nem. Itt a kör bezárul🤷🏼♀️
"ezt még jó, hogy nem a magadfajta erkölcsi defekt dönti el..."
Tulajdonképpen mindegy, úgyse hallgat rád senki.
Aztán milyen az én "fajtám"?😂
Az én fajtám nem aggódik remegve, hogy jajj, mi lesz, ha nem találok magam mellé egy hülyét, mint te. Mi önállóan is életképesek vagyunk.
Pedig elég valószínű, hogy mi fogjuk dominálni a világot, ugyanis ti nem szaporodtok, csak nagy ritkán véletlenül. Így szerencsére ki fogtok dögleni😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!