Első babátokra vágyakoztok, de mind hiába?
Hasonló helyzetben lévő csajok, jó lenne, ha leírnátok a történeteteket. Azokat a nőket, akiknek nehezen sikerül a teherbeesés, csak olyan érti, aki szintén hasonló cipőben jár. Beszéljük ki magunkból a gondjainkat, hátha könnyebb lesz utána. Bízva abban, hogy hamarosan mi is beállhatunk a "pozitívat tesztelők" sorába!!! :)
(kérlek titeket, hogy hozzászólásaitokat, valamilyen módon szignózzátok, hogy minél könnyeben tudjunk "beszélgetni") köszi :)
"K"
Ejj, lányok!
Mi van itt??? Nem szabad összetörni. Illetve szabad, de feladni SOHA!!!! Kell is sírni a wc deszka fölött, hogy az ember megszabaduljon az egész havi feszkótól, de aztán fel kell egyenesedni, bele kell nézni a tükörbe és megfogadni magatoknak, hogy mentek tovább, akármilyen rohadt nehéz és idegőrlő.
"Könnyen" beszélek, mert már volt egy terhességem, de az a baba mégsem akart világra jönni, inkább idő előtt elhagyott minket. Azóta ez még csak a 2. hónapnyi próbálkozásunk, DE!!!! én is sírtam már budiléc mellett (korábban, még a vetélés előtti időszak próbálkozásai során). Aztán megadatott, de mégsem. Nem szabad csüggedni! Most ismét várom a csodát és azt, hogy ez a hónap végre sikeres lesz megint. Ha mégsem lesz az, majd sírok egy hatalmasat, lehet, hogy még üvöltök is egyet, de megrázom magam, egy pillantást vetek a pozitív tesztjeimre, még egy kicsit bőgök és megint csak megfogadom, hogy előre-előre-előre, más különben tényleg soha sem lesz babám újra.
Láááányok! Tessék erőt venni magatokon! Ugyanolyan értékes és fantasztikus nők vagytok. Erősek, bátrak és kitartóak. Nem szabad lankadni és elveszíteni minden fényeteket!!!!!
Hajrá!!!
Sziasztok csajok!
Kedves "W", köszönöm, hogy Te is megosztottad velünk a történetedet. Nagyon nehéz lehet nektek, amin keresztül mentek,de soha ne adjátok fel, sikerülnie kell a kis "csodátoknak"! Nagyon drukkolok, ha bármit meg szeretnél velünk osztani, nyugodtan írd le ide, mert sokszor elég ha kibeszéljük magunkból a gondjainkat! Kívánom, hogy minél hamarabb a kezetekben tarthassátok a babátokat!:)
Kedves "A", nagyon jól estek a szavaid, hogy figyeled a hozzászólásaimat és, hogy szorítasz nekem, így ismeretlenül is....:) Én sajna nem ismerem a Ti részletes történeteteket, ha kedved lesz megoszthatnád velünk. Te jársz dokihoz, van valami gond nálad, vagy a párodnál? Nagyon hasonló lehet a sorsod az enyémmel, tudom milyen nehéz minden hónapban szembesülni a fájó igazsággal. Azok a negatív tesztek, áááá bele lehet tényleg dilizni!:( Kívánom, hogy az álmotok mihamarabb teljesüljön és legyen egy egészséges kisbabátok!!! :)
Kedves "H", ne legyél ennyire negatív, tudom nehéz, de ha a lombik lehet a megoldás, akkor abban kell, hogy higgy!!! sokaknak segít, bár elég tortúrás és anyagilag is megterhelő, de ha ez az egyetlen út a célhoz, akkor nem szabad letenni róla, úgy, hogy meg sem próbáljátok!!! Vannak párok akiknek éppen akkor sikerül a spontán várandóság, amikor a lombikra várakoznak.... :) Soha ne add fel!!! Nagyon szorítok nektek is!!! :)
Kedves utolsó válaszoló! Neked köszi a pozitív hozzáállást, a nehézségeid ellenére, ez becsülendő! Nagyon kívánom neked is, hogy a következő teszteléskor 2 csíkocska legyen a teszteden és kivételesen örömödben, a boldogságtól sírj a WC deszka felett!!! :))
Kívánok mindenkinek mielőbbi boldog egészséges babásodást!!! :)
"K"
Sziasztok Kedves Lányok,Asszonyok !
Elolvastam a történeteiteket és borzasztóan megható,hogy mi nők mennyire vágyunk arra a CSODÁRA.
Bár nekem van egy 21 éves 190 cm-es CSODÁM,mégis tökéletesen átérzem a helyzeteteket.Ez magyarázatra szorul,de igen egyszerű a válasz.Tavaly ismertem meg életem szerelmét,akire mindíg vártam,akivel teljes az életem,akivel a rossz is jó,aki elfogad szőröstől-bőröstül,gyerekestül.Viszont neki nincs CSODÁJA,én pedig már nem tudom neki megadni mert elmúltam 43 éves...Ő 46.Soha semmire nem vágytam ennyire(a fiamon kívül,de vele fél év alatt várandós lettem 21! évesen),mint a párommal együtt örülni a közös gyermekünknek.Az első együttléttől kezve nem védekezünk,ennek már egy éve.Reménykedtem,hátha.... De nem vagyok esztelen és felelőtlen sem... Mi már nem tudunk hosszú hónapokig,évekig tartó vizsgálatokba fogni,már nincs időnk.Ez a felismerés pedig iszonyúan fájdalmas.Egyszerűen öreg vagyok egy babához,pedig annyira szeretném,hogy elmondani sem tudom... De ezt nektek nem is kell,hiszen ti is ezt érzitek.
Lányok!!!!Fiatalok vagytok még mindnyájan,ne adjátok fel,vessetek be minden praktikát,tudományt,mindent a cél érdekében.Én már tizenévesen is úgy gondoltam,ha valamiért nem lehet gyermekem ,örökbefogadok.Tudom,vacakul hangzik,de ez is egy esély a boldogságra!!!!
Persze lehet ti is megbotránkoztok,hogy ennyi idősen babát szerettünk volna(ahogy a környezetünkben sokakanak kikerekedett a szeme,ezért titkoltuk is).Ne haragudjatoh,hogy traktáltalak benneteket,de jólesett nagyon... Rengeteg erőt,kitartást,és persze ami nagyon fontos! :))),kellemes,csodálatos babagyártós pillanatokat kívánok Nektek!
Zsu
Sziasztok csajok!
Kivel mi a helyzet? Van valakinek esetleg jó híre?
"K"
Nagyon szorítok neked kedves "X"!!! :)
Mindenképpen jelezz!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!