Első babátokra vágyakoztok, de mind hiába?
Hasonló helyzetben lévő csajok, jó lenne, ha leírnátok a történeteteket. Azokat a nőket, akiknek nehezen sikerül a teherbeesés, csak olyan érti, aki szintén hasonló cipőben jár. Beszéljük ki magunkból a gondjainkat, hátha könnyebb lesz utána. Bízva abban, hogy hamarosan mi is beállhatunk a "pozitívat tesztelők" sorába!!! :)
(kérlek titeket, hogy hozzászólásaitokat, valamilyen módon szignózzátok, hogy minél könnyeben tudjunk "beszélgetni") köszi :)
"K"
Sziasztok csajok!
Nálunk sincs semmi újság, szedem a letrox50-et, a pajzsmirigy értékem a helyén, a ciklusom viszont továbbra is kesze-kusza maradt, hol van hol nincs. :(
A nagynéném tanácsára most utána jártam egy "csodaszernek" a neve: Barátcserje kapszula.
Elolvasgattam, mit írnak az okosok róla, mi a pozitív hatása a női szervezetre és úgy néz ki pont ott kell, hogy segítsen, ahol nekem szükségem lenne rá.
-alacsony progeszteron szint
-magas prolaktin szint
-rendszertelen menstruáció
Szóval sikerült is berendelnem belőle 2 dobozzal 100 db/doboz, remélem a jövőhéten meg is kapom, elkezdem szedni és majd 3 hónap múlva meglátjuk rendeződik-e valamit az állapotom.
LEhet ez lesz az utolsó "csodaszer", amit kipróbálok, utána tényleg nem tudom mihez fogok kezdeni.
Többiekkel mizujs, hogy vagytok csajok?
Sajna az idén sem lesz pozi tesztem a karácsonyfa alatt! :(
De majd jövőre....:)
Kellemes ünnepeket, jó egészséget és sikeres babásodást kívánok mindenkinek 2014-re!!! :)
Puszi mindenkinek!
Írjatok, ha van valami valakinél!
"K"
Sziasztok!
Én nagyon kilógok innen a sorból, de azért szeretném elmondani tapasztalataimat. 26 éves vagyok, 12 éves korom óta menstruálok, de még sosem volt rendszeres, 30-120 nap között jött meg mindig valahol. 22 évesen gondoltam, ez így nem állapot, és az sem, hogy a nőgyógyászoknak erre az a válasza, hogy szedjek fogamzásgátlót. Endokrinológusi kivizsgáláson vettem részt. Kiderült végül, hogy nincs hálistennek PCO-m, de az orvos szerint a koromhoz képest alacsony volt a pajzsmirigyszintem, pedig egyébként határértéken belül volt. (Sajnos mindig is túlsúllyal küzdöttem). Javasolt egy gyors, enyhe pajzsmirigy-hormon kúrát, ami "normál" szintre emelte az értékeket és még fogytam is. (közben szedtem valami homeopátiás bogyót is, de a ciklusom nem változott).Ezután pedig egy erős D-vitamin kúra következett. A menzeszem kezdett rendeződni (30-40 nap). Nem diétáztam (sajnos), de kicsit csökkent a súlyom. Még nem ért véget a kúra, amikor 2012. októberében terhes lettem. Most fél éves a kisfiam.
Nem tudom elképzelni sem, hogy min mentek keresztül a baba-várás kapcsán, gondolom, hogy a létező összes irodalmat elolvastátok már, és mindenkit kikérdeztetek a témában. Éppen ezért nem is akarok okoskodni, és remélem, nem veszitek annak. Csak azt szeretném mondani, hogy ne becsüljétek le a D-vitamin hatását. A csapból is ez folyik, tudom, de van benne valami. (A másik pedig, hogy akinek szükséges, próbáljon fogyni, mert azon is sok múlik, ha más nem, a közérzete és a kedve jobb lesz tőle.)
Nagyon boldog új évet és sikeres babásodást kívánok mindenkinek, aki olvas minket!!! :)
Kedves "M"!
Az, hogy szépen fogyogatsz és rendeződött a ciklusod, már nagy előrelépést jelent a helyzetedben! :)
Ne add fel, tudom milyen nehéz, de végig kell csinálnod! Mindig csak pozitívan és persze, hogy aki babát szeretne, nem tud nem gondolni rá minden hónapban, hátha most sikerült...
A neten van egy "csodaszer" olvass utána, én most egy hónapja már szedem, úgy néz ki már most vannak jelei annak, hogy használni fog. a neve Barátcserje kapszula, sok női problémára ad megoldást és nem GYÓGYSZER!
ezen a linken tudsz a legolcsóbban rendelni és nagy kiszerelésben:
2014 a Ló éve, olvass utána, nagyon sok pozitív dolgot tartogat az emberek számára, bízz és higgy benne, hogy neked is eljön a kis "csodád"! Nagyon drukkolok hozzá! :)
Írj, ha van valami változás!
Kedves #103-as!
Köszönjük, hogy megosztottad a történetedet velünk!
Gratulálok a kisfiadhoz, egészséges boldog életet kívánok az egész családnak! :)
Kedves Kiya!
Köszi, hogy írtál nekünk, sokaknak adnak reményt a soraid, mert jó olvasni, hogy nektek már sikerült! :)
Egészséges és boldog babavárást kívánok neked és ha időd és kedved tartja írj majd még nekünk. :)
"K"
Sziasztok! Utolsó neked boldog baba várást! Nálam mos diagnosztizálták a pco-t. Nagyon rosszul esett, de ez van, el kell fogadnom és harcolni ellene!
Kedves kérdező, a barátcserjét én is szedem, igaz én mastodynon csepp formájában nekem nagyon be vált, főleg pms tünetek ellen és újra 28-29 napos ciklusaim lettek a 26-32 helyett. Nagyon drukkolok mindenkinek! Mónika
Kedves "X"!
Nagyon örülök nektek!! Olyan jó érzés lehet látni fejlődni a pici babácskádat! Van már nevetek?
Ha nem akarsz inkognitóban maradni, tölthetnél fotókat magadról a pocidról ide, hogy csodálhassunk!!! :)
Kedves Móni!
Sajnállak, a Pco miatt, de ha szeded a gyógyszert és betartod a diétát + mozogsz, hamarosan biztosan beköszönt hozzátok a gólya! :)
Mióta próbálkoztok?
Én kapszula formájában szedem a B.cserjét, ahogy azt már leírtam. Most vagyok 1 hónapnál, mensi még sehol, de ez nem is nagyon lep meg....
Már teszteltem is 2-szer de persze mi lenne más, mint negatív. :(
Neked mikorra rendeződött a ciklusod, mennyi idő után állt be?
Az elején nem zavarta meg az egész ciklusodat, éreztél valami változást tőle, szokatlant, valamit?
"K"
Szaisztok mindenki és Kedves K!
"A" vagyok aki mindig nagyon drukkol, és már régóta szeretnénk mi is babát. Én most nem tudom mi van, mert 6 hete jött meg utoljára, de biztosan nem volt peteérésem mert ultrahangon nézték a 19 napon. Nem szokott ennyit késni, valakivel volt hasonló?
A babás kismamának gratulálok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!