Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Első babátokra vágyakoztok,...

Első babátokra vágyakoztok, de mind hiába?

Figyelt kérdés

Hasonló helyzetben lévő csajok, jó lenne, ha leírnátok a történeteteket. Azokat a nőket, akiknek nehezen sikerül a teherbeesés, csak olyan érti, aki szintén hasonló cipőben jár. Beszéljük ki magunkból a gondjainkat, hátha könnyebb lesz utána. Bízva abban, hogy hamarosan mi is beállhatunk a "pozitívat tesztelők" sorába!!! :)

(kérlek titeket, hogy hozzászólásaitokat, valamilyen módon szignózzátok, hogy minél könnyeben tudjunk "beszélgetni") köszi :)

"K"

2013. júl. 15. 19:16
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/118 anonim ***** válasza:
Sziasztok, "X" vagyok. :) Nos, az én történetem szépen alakult. A ciszta után "gyorsan" regenerálódtam, tudtam, hogy minden rendben lesz. És így is lett, másfél évvel később megszületett a lányom. Szeretnénk tesót, sajnos rég várat magára. Tavaly május-június óta próbálkozunk, eleinte nem foglalkoztam semmivel, majd jön, ha akar alapon. Aztán januárban bevetettem az ovu tesztet, hőmérőzést, majd jöttek a cickafark-palástfű teák, most apukának megrendeltem a fer14et... Mindeddig semmi. Még adok egy kis időt magunknak, mert tudom, hogy jönni fog! Egyik éjjel láttam Őt álmomban, kis lány lesz :) Békés, csendes, apró kicsi lány. Hiszem és várom :)
2013. júl. 21. 20:59
 42/118 anonim ***** válasza:

Kedves "X"!

Nagyon jó olvasni pozitív történetet és az is nagyon jó hogy ennyire pozitívan állsz hozzá!Szerintem az ilyen hozzáállás fél siker.Én egészségügyben dolgozom és látom a betegeken is hogy aki elhagyja magát nehezebben gyógyul,aki nem az viszont gyorsabban!:)

Remélem hamar összejön a Babátok és Mindenkinek!"N"

2013. júl. 22. 14:23
 43/118 anonim válasza:

"T"

Látom már nem nagyon írtok ide, de muszály kiírnom magamból a szomorúságomat, mert a páromnak nem mondhatom előtte erősnek kell lennem. Ma teszteltünk reggel és sajnos megint negatív lett, de nem szabad szomorúnak mutatkoznom pedig majd megszakad a szívem. Annyira hittem, annyira bíztunk benne, hogy most sikerült, de nem....megint nem....

2013. aug. 2. 08:31
 44/118 A kérdező kommentje:

Kedves "T".

Nagyon sajnállak, tudom milyen érzések kavarognak most benned. Elviselhetetlen a kudarc, ilyenkor mindig azt érzem, semmire sem vagyok jó, nincs értelme az életemnek! De nem szabad elkeseredni, mert a negatív dolgok, negatívat szülnek. Csak arra szabad gondolni, hogy nekünk is lesz kisbabánk, csak még kicsit várni kell rá. Együtt érzek veled. Fel a fejjel és csak a jóra gondolj....:)

"K"

2013. aug. 2. 16:54
 45/118 anonim válasza:

"K"

Köszönöm szavaidat most nagyon jól esnek.

2013. aug. 2. 18:44
 46/118 anonim ***** válasza:
Én teljesen egészséges vagyok, mégse lehet gyerekünk. A férjem eredményei rosszak, bár nagyon igyekszik vitaminokkal, hókuszpókuszokkal, sajnos megmondta a doki, h mindenképp lombik lesz belőle. Én erre még valahogy nem bírok gondolni. Valahogy olyan nehéz elhinni, hogy mások 1 db szexből képesek gyereket szülni, nekünk meg egy laboratórium kell hozzá orvosokkal, biológusokkal és még lehet, h ez se lesz elég. Ezalatt a 15 hónap alatt én teljesen kikészültem, mert abban a korban vagyok, amikor már annak is gyerek van, aki soha nem is akart, mindenki szül, senkivel se tudok, nem is akarok beszélni a problémáimról, mert ugye normális nő csak annyit tud a ciklusáról, mikor kell megjönnie, vagy még azt sem, nemhogy még ovuláció, meg THS, meg petevezeték-átfúvás. Nem is akarom terhelni őket ilyenekkel, hiszen olyan boldogok.
2013. aug. 3. 19:34
 47/118 anonim válasza:
Kedves utolsó hozzászóló kérlek ne add fel a reményt sohasem. Mi is lassan 16 hóünapja próbálkozunk és van mikor annyira elkeseredek, hogy legszívesebben üvöltenék és a világot okolnám mikor látom, hogy ismerőseim 2-3 hónap után már újságolják, hogy jön a baba. Nem kell félni és "szégyelni" a lombikot sem sőt valamilyen színten azt hiszem hálásnak kell/kellenne lennünk azért, hogy a mai tudomány már számunkra is kínál esélyt arra, hogy édesanyák lehessünk. Kedves hozzászóló SOHA NE ADD FEL! és tudod itt mindig kiöntheted a szívedet másoknak, én is a minap panaszkodtam el bánatom, mert a páromra zúdítani már nem merem és kaptam pár kedves és bíztató szót mik új erővel ruháztak fel. "T"
2013. aug. 4. 08:52
 48/118 anonim ***** válasza:

Sziasztok!!

Nagyon aranyos ez a felajánlás..Hogy beszéljük ki..Nagyon sokat jelent..3 év sikertelenség, és kudarc után belevágtunk a vizsgálatokba..Azért vártunk eddig mert volt még hitel, albiban laktunk, gondoltuk ráér, míg kész a szép ház, gyerekszobával..Aztán jött a hideg zuhany..A férjem azoospermiás..Nincs spermium az ondójába tehát gyakorlatilag semmi esélyünk a közös biológiai gyermekre..Soha ilyet nem éreztem még..Egyszerűen felfoghatatlan volt, mikor úgy érzem jó szülők lennénk, és ezt dobta nekünk az élet..Ma már kezdünk felocsúdni, és donorspermás megtermékenyítés mellett döntöttünk..Az orvosok folyamatosan küzdenek értünk, hogy ne veszítsük el a reményt..Félek mindentől, félek az egésztől, de alig várom már hogy család legyünk..Nem beszélünk róla máshogy csak úgy hogy ez a mienk, és eljutottunk odáig hogy örülünk, hogy van remény, és hogy itt tart az orvos tudomány..Köszönöm hogy leírhattam..Mindenkinek kitartást, sok erőt, és egészséges babókat kívánok!!:-)

"W"

2013. aug. 4. 21:56
 49/118 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Mindig nagyon szimpatikusak voltak a kommentjeid és nagyon drukkoltam, hogy jöjjön össze a baba, már régóta. Mi is már 2 éve próbálkozunk, de sajnos még egy pozi tesztig sem jutottunk el, pedig havonta vagy ötöt ellőttem. Most már belefáradtam, nem keresem a tüneteket, mert abba bele lehet dilizni. Remélem hogy neked és mindenkinek aki vágyik rá,megadatik a létező legnagyobb csoda a világon: a kisbaba.

"A"

2013. aug. 6. 19:04
 50/118 anonim ***** válasza:
Én a 49-es vagyok, legyek mondjuk "H". Én már rég feladtam, ma is megjött, összetörtem. Nem hiszek a csodákban, nem hiszek a lombikban sem. Az se sikerül mindenkinek, rengeteg sztorit olvastam, hogy baba nélkül jöttek ki a cécóból. Nahát rólunk is pont ezt tudom elképzelni.
2013. aug. 6. 19:48
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!