Első babátokra vágyakoztok, de mind hiába?
Hasonló helyzetben lévő csajok, jó lenne, ha leírnátok a történeteteket. Azokat a nőket, akiknek nehezen sikerül a teherbeesés, csak olyan érti, aki szintén hasonló cipőben jár. Beszéljük ki magunkból a gondjainkat, hátha könnyebb lesz utána. Bízva abban, hogy hamarosan mi is beállhatunk a "pozitívat tesztelők" sorába!!! :)
(kérlek titeket, hogy hozzászólásaitokat, valamilyen módon szignózzátok, hogy minél könnyeben tudjunk "beszélgetni") köszi :)
"K"
Itt ismét "N"! Képzeljétek, majd' 13 hónap után ismét két csíkos lett a tesztem tegnap. :))) Drukkoljatok nagyon, hogy minden rendben menjen!
Minthogy épp kivizsgálások közepette vagyunk, ma is kell mennem vérvételre, de már akkor gondolom HCG-t is néznek és még ki tudja mit. És remélem velem örülnek majd.
Van remény!!! :)))
Kedves "N"!
Hurrááááá! Nagyon örülök, hogy egy szép pozit teszteltél! :)
Remélem minden rendben lesz! Egészséges és boldog babavárást kívánok! :)))))
Majd jelentkezz időnként, hogy tudjuk mi van veletek!!! :)
Lányok SOHA nem szabad feladnunk, mert itt a bizonyíték, hogy mindenkinek sikerülhet!!! :)
"K"
Hát is gratulálok kedves N! Milyen nagy boldogság lehet a pozi teszt!
Én már feladtam, nem foglalkozom a témával , de nektek sok sikert kívánok főleg neked kedves Kérdező! Nagyon jó anyuka leszel, már most tudom! :)
"A"
Kedves "A"!
Köszönöm szépen, hogy ezt gondolod, így ismeretlenül is rólam. Nagyon jól esik. :)
Nektek is csak azt kívánom, hogy minél hamarabb elérjen benneteket is a CSODA!!! Legyen egy egészséges csodababátok! :) <3
SOHA NEM SZABAD FELADNI!!!
"K"
20 évesen vetéltem el először, aztán 22 évesen koraszülöttként lett egy kislányunk, aki sajnos két hetes korában meghalt. 23 évesen korababánk lett ismét, aki mára 8 éves. Ebben a nyolc évben semmilyen formában nem tudtam teherbe esni. Tavaly ismét elvetéltem. Idén babázunk megint!
Viszont befejeztük, nem tesszük ki magunkat többet a lelki részének. Azt hiszem, ezt itt nem kell bemutatni. Többször mondták, hogy ne próbálkozzunk, mert rossz állapotban van a méhem, de csak nem adtuk fel és megérte. De csak visszanézve írom ezt, mert megélni nagyon nehéz volt. Mindenkinek kitartás!
Kedves utolsó!
Jó egészséget és örömteli babázást kívánok!:)
"K"
Sziasztok!
Mi 3 éve vágyunk a babára. Sajnos eddig sikertelenül. Voltunk kivizsgálásokon ahol kiderült kicsi a tüszőm. Kaptam rá clostyt majd merional injekciót. Aztán tüszőrepesztő és legyünk együtt ekkor meg akkor.
Nem lett baba:(
Utána most jövőhónapban megyünk inszemre. Remélem az már sikeres lesz.
Érdekes módon gyógyszer nélkül a mostani tüszőm 24 mm-es. Azt mondta a doki 20 fölött jó. Szedtünk a párommal méhpempőt. Szerintem annak köszönhetem, csak bekavart a menzeszembe is ezért fogalmam sincs mikor van ovum. 3-3 napokat csúszott előre. Eddig 26-27.-én jött meg. Utána 23 majd 20.án.
Lassan újra injekciók és várjuk hátha.
Elég kegyetlen az élet. Már hiába akarok pozitívan állni ehhez nagyon nehéz. Más meg kigondolja hú gyerek kell és már sikerült is.
Nagyon felőröl nap mint nap ez az egész. Mit lehetne még tenni? Hova menjek még el? Kit keressek még fel?
Ha egy mód van rá szeretnénk lombik nélkül megúszni a dolgot.
Ehhez még párosul hogy pajzsmirigy alulműködésem van most 3,23 volt. Illetve nem tudom mennyire befolyásolja az hogy hűtőházban dolgozom. 8 fok van.
Sz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!