Milyen fajta pelenkát használtok babátokra?
Figyelt kérdés
az enyém 7 hónapos kisfiú 4-es méretet hord (7-14 kg-ig)
néha veszek 100-as nagy kiszerelést,ebben vegyesen van (bogi,toujours,dada,babylove)
másodosztályú pelenkák,3000 ft/100 db.
néha ha akciós a Rossmannban a babydream pelus abból is veszek. 44db/csomag/2200 ft (Rossmanó kártyával 1700 ft.
pampers,liberót nem szoktam venni,de tervezek venni
22db-t,és éjszakára vagy ha nappal megyünk hosszabb útra az jobban bírja meg jobb márka is,de egyenlőre maradok az olcsóbb kiszerelésnél.
2013. jún. 15. 14:31
2/21 Kerria válasza:
Aldi; saját márkás MyLove, kb 3 hónapos kora körül akadtunk rá, azóta csak ezt használjuk.
DM-s, Liberós, Pampers, Tesco-s ezek nálunk mind leszerepeltek, többet moshattam utána, mint ami a normál.
3/21 anonim válasza:
Mindhárom gyerekemnél zöld Pamperst használtunk. Mindig tökéletesen meg voltam elégedve vele. Néha kaptunk Liberot, még anno Huggiest, DM-eset, Rossmanosat, de a Pampi a kedvenc. Vékony, szabadon tud mozogni benne, nálunk nem volt vele sosem gond- 1-2 balesetet kivéve, de ennyi idő alatt ez belefér) A negyediknél is ezt fogjuk venni.
4/21 anonim válasza:
amióta kipróbáltuk azóta az Aldi sajátmárkás pelusát hazsnáljuk, ez jött be a legjobban.Ha nem jutok el az aldiba, akkor még a Müller saját pelenkáját szoktam venni
5/21 anonim válasza:
Nappalra Aldi-s, alváshoz pampers premium care. Amúgy az Aldisat itt olvastam, és tényleg jó, de a fehér pampers azért kell az alváshoz!
6/21 anonim válasza:
Középsőnek Libero (bár nyárra lehet, h váltunk, mert tavaly kiütéses lett tőle), kicsinek pelenkadiszkontos lesz.
7/21 anonim válasza:
Mi csak Pampers pelenkát használunk. Abból is a premium care és az active baby. Mikor melyik olcsóbb :)
8/21 anonim válasza:
Pampers, active baby, meg a narancssárgát szoktam még venni. Az active baby-ből tartok eggyel nagyobbat is itthon éjszakára azt adom rá. (14 hónapos)
10/21 anonim válasza:
Éjszakára Pempers Active, nappalra Rossmanos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!