Liberot és Aldi sajátmárkást felváltva 5-ös méretben. Teljesen meg vagyok mindkettővel elégedve.
2013. jún. 15. 20:00
13/21 A kérdező kommentje:
köszi
2013. jún. 15. 20:07
14/21 anonim válasza:
Mi 5-ös méretet használunk. Eddig nappalra Aldis pelenkát adtam rá, éjjelre Pampers active babyt. 2 hete már éjjelre is az Aldisat adom, mert míg a Pampersből többször kifolyt a pisi reggelre, addig az Aldisból egyszer sem.
2013. jún. 15. 20:41
15/21 A kérdező kommentje:
hm..hm..
2013. jún. 15. 20:44
16/21 anonim válasza:
rossmannos babydream
2013. jún. 15. 21:16
17/21 anonim válasza:
Aldis, Rossmanos, pampers. Puhaságra a rossmanos viszi a pálmát, az Aldis szerintem olyan Liberós, a Pampers meg pampers. :) De hozzáteszem, hogy 6,5 hós a fiam, eddig összesen 3szor volt "baleset" ( kifolyt a hig kaki) és mindháromszor a pampersből.
De mivel vannak kuponjaim, kb kéthavota amikor van nagy dobozos pampers akció, olyat veszek, mert így jó árban jön ki.
De ha elfogynak a kuponjaim, tuti hogy rossmanosat és aldisat felváltva veszek majd.
Dm-es nálunk leszerepelt.
2013. jún. 15. 21:18
18/21 Kerria válasza:
Ha írsz privátban egy címet, szívesen küldök egy aldis pelust kipróbálásra!
2013. jún. 15. 22:52
19/21 anonim válasza:
Nekünk az elején végig pamers premium és actív babay volt, de 5-ig, mert utána derékban és fenékben kicsi volt, utána Mülleres , majd mióta a Libero folyton akciózik Libero-s, mert ez a legolcsóbb.Most a Rossmannban 4200Ft körül jön i kuponokkal mindegyik méret és megapack.Nálunk akkor folyt ki, de nem kaki, ha nagyon erőlködött(szorulás) kaki előtt.Rossmanos nagyon kemény, Mülleres vastag, ha megtelik pisivel nagyon széttartja a combjait.LIBERO-S vékony, puha.Nálunk ez fontos, mert érzékeny a bőre.
2013. jún. 15. 23:22
20/21 anonim válasza:
Az első méretből Pamperst használtunk, minden kifolyt mindig. Majd vettem Liberot az bevált! 2 hónap alatt egyszer lett pisis a ruha más baleset nem volt. Utána kaptunk Pampers ajándékba akkor megint lett egy csomó baleset. Rájöttem,hogy azért ,mert az én fiam vékonyabb és mivel a Pampersnek nem gumis a hátsó része így hamarabb eláll a testétől. Alig vártam,hogy elfogyjon és visszatértem a Liberora ,azóta is csak azt veszek. Mi is a 4-es méretnél tartunk.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!