Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Használtok mosható pelenkát?...

Használtok mosható pelenkát? Meg vagytok vele elégedve? Milyen fajta?

Figyelt kérdés
2012. jan. 6. 13:05
 1/6 A kérdező kommentje:
El sem tudom képzelni milyen az! Pelenka betét is kapható hozzá, gőzöm sincs milyen!
2012. jan. 6. 13:09
 2/6 anonim ***** válasza:

Nagynéném használt, mert ikrei voltak és nem tudta volna azt a hihetetlen mennyiségű eldobható pelenkát kifizetni. Ő jól tud varrni, úgyhogy saját maga varrta meg a neten található útmutatók alapján a textilpelusokat. Ő nagyon meg volt elégedve vele, nem ázott át, nem irritálta a baba popsiját, és rengeteget spórolt vele.

Hátránya, hogy egyfolytában egy adag pelus fertőtlenítős vízben ázott egy vödörben, egy másik adag meg mosásban volt.

Őszintén szólva én egy dolog miatt nem használom - gáz, de lusta vagyok áztatgatni, mosni, utazás közben pedig a táskába elcsomagolgatni a produktumos csomagot és hordozni magammal. Inkább megveszem az eldobhatót :/

2012. jan. 6. 13:35
 3/6 anonim ***** válasza:

Húh, hát nagyon sokféle van: "minden az egyben" amibe nem kell betét, úgy cseréled, mint az eldobhatót. olyan ami pelenkakülsőből (vízzáró) és belsőből áll. "zsebes" amiben belül található egy zseb és oda tudod rakni a betétet. hibrid, amit eldobható betéttel is (és moshatóval is) lehet használni(pl. utazáskor praktikus).

ha gondolkodsz rajta, szívesen segítek a választásban. privátban kéne pár dolog a szokásaitokról, igényeidről, mennyit szánsz rá, stb.

2012. jan. 6. 14:11
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha valakit érdekel,mosható pelus,írjon privit!Az egyik ismin,készít jó minőségű pelusokat!Nagyon jó áron!Ő is használja,nagyon elégedett vele.Mi sajna lecsúsztunk már,pedig jó lett volna.Használatáról is tud felvilágosítást adni!
2012. jan. 6. 14:47
 5/6 anonim ***** válasza:

Nézelőd ezeken az oldalakon:

www.babamosoly.hu

www.bambio.hu

www.mamami.hu

hirtelen ennyi jutott ezsembe :)

2012. jan. 6. 14:52
 6/6 anonim ***** válasza:

***** Favorite:Csimota pelenka nagyon meg vagyok vele elégedve

***** Popolini nagyon meg vagyok vele elégedve

**** Shinies AIO kezdetben nagyon jó volt, de 1,5 évesen kinőttük

**** Kushies AIO közepes, nekem bevált, de a nővéremnek nem

*** Coolababy nekem nem vált be, gyakran folyik, és 2 év alatt teljesen szétment

*** Bummis nem vált be, gyakran folyik

Van még Imse-Vimse, Thirsties, BumGenius külsők, de csak L-es Xl-es méretben. 1,5 éves fiamon folyton kifolynak, igaz használtan vettem őket.

2012. jan. 13. 09:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!