Milyen bébiőrt javasoltok? Kinek melyik márka/fajta vált be?
Philips Avent SCD 510-es. Mindent hallasz és fény is jelzi ha a baba jelez. Hosszú a hatótávolsága, nagyon jó minden téren.
Brendonban most akciós is volt.
bébiőr? mi a fenének?
Tessék szépen egy szobában aludni a gyerekkel.
Mi az, hogy tessék szépen egyszobában aludni??? És később hogyan szoktatod hozzá a külön alváshoz??? Oké, nem ítélem el egyáltalán, ha valaki együtt alszik a babájával, de mi az, hogy "TESSÉK SZÉPEN..."??? Iszonyú tapasztalt szülő lehetsz, vagy egy 10 éves gyerek...Na mindegy.
14 hónapos a kislányom, születése óta különalszik, egyedül alszik el, 2 hónapos kora óta átalussza az éjszakát, van bébiőrünk. Nem bántam meg a majdnem 40ezret, a nyugalom többet ér, mint 40ezer Ft.
2.voltam
Philips AVENT Bébiőrző SCD 600 nekünk ilyenek vannak, iker babákhoz , soha semmi baj nem volt vele , pedig van a közelben egy jó pár baby :) nem fogtunk be semmit, sőt a két babiőr sem zavarja egymást! Nem volt téves riasztás, látom is a kicsiket , nekem nagyon megnyugtató, hogy van , szerintem egy percet sem tudnék nyugodtan aludni éjszaka és azért napközben is ugyanúgy megnyugvást nyújt !
Szerintem nagyon is jó dolog, mert hiába alszol a picivel egy szobában még egy ágyban is aludhatsz vele, nem biztos , hogy észre veszed ha baj van !!!:(
"Mi az, hogy tessék szépen egyszobában aludni??? És később hogyan szoktatod hozzá a külön alváshoz??? Oké, nem ítélem el egyáltalán, ha valaki együtt alszik a babájával, de mi az, hogy "TESSÉK SZÉPEN..."??? Iszonyú tapasztalt szülő lehetsz, vagy egy 10 éves gyerek...Na mindegy.
14 hónapos a kislányom, születése óta különalszik, egyedül alszik el, 2 hónapos kora óta átalussza az éjszakát, van bébiőrünk. Nem bántam meg a majdnem 40ezret, a nyugalom többet ér, mint 40ezer Ft.
2.voltam"
hát 36 évesen talán nem 10 éves gyerek vagyok, ja és nem is nő!
A gyerekünk kb 3-4 hónapos koráig aludt velünk, utána simán ment a másik szobában alvás.Azt meg megtanulhatná mindenki ha felsír nem kell azonnal rohanni mert az esetek 90%-ban vissza is alszik utána.Feleségem is ezt csinálta, de gyorsan leszoktattam róla.Ha meg tényleg felkel azt egy faluban még a házon kívül is hallod.
Nem fog belehalni hogy nincs ott az anyja a seggében, és könnyebben szokik majd a bölcsibe, vagy oviba is.A fiam ha reggel felébred utána szépen eljátszik az ágyában, nem ordít.(persze eleinte ordított)Ha kell neki az anyja akkor mondja hogy "mama"..oszt ennyi.Ja, és jelenleg 17 hónapos
"Tessék szépen egy szobában aludni a gyerekkel"
:)))A végén meg kiderül, hogy 3-4 hónaposan már nem aludtak egy szobában. Most akkor mi van?
Akkor fog külön szobában aludni a gyerekem, ha lesz külön szobája...oké? Mert egyenlőre ebben a rohadt gazdasági helyzetben próbáljuk eladni a lakásunkat, és egy nagyobbat venni majd.Erről ennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!