Első babátokra vágyakoztok, de mind hiába?
Hasonló helyzetben lévő csajok, jó lenne, ha leírnátok a történeteteket. Azokat a nőket, akiknek nehezen sikerül a teherbeesés, csak olyan érti, aki szintén hasonló cipőben jár. Beszéljük ki magunkból a gondjainkat, hátha könnyebb lesz utána. Bízva abban, hogy hamarosan mi is beállhatunk a "pozitívat tesztelők" sorába!!! :)
(kérlek titeket, hogy hozzászólásaitokat, valamilyen módon szignózzátok, hogy minél könnyeben tudjunk "beszélgetni") köszi :)
"K"
Szia "A"!
Huhhh, de izgalmas....
Tesztet csináltál már, van valamilyen tüneted?
Orvoshoz nem mész?
Attól, hogy éppen akkor nem volt peteérésed, amikor nézték, még lehetett spontán egy utána....
Nálam az van, hogy már 4 napja vagyok túl a nemvárt napján, 2 tesztet csináltam, negatív lett.
Nem érzek semmit, nem görcsölök, nem érzékenyek a melleim(pedig menzesz előtt mindig az szokott lenni)....
Mensi sehol, de a hőmérsékletem sem igazolja, hogy tuti baba lenne...
Nem tudom mit csináljak! Lehet nálam bekavar a Barátcserje, amit szedek 1 hónapja.Majd kiderül, remélem hamarosan.:)
"K"
Kedves K!
"A" vagyok, igen csináltam tesztet, de negatív, tünetem sincs semmi. Valószínűleg hormonzavar. De ilyen még nem volt, az biztos.
A barátcserjét egyszer szedtem, de nekem nem jött be, ezért abbahagytam.
Kedves "A"!
Meddig szedted a B.cserjét?
Semmit nem tapasztaltál tőle?
Én az előbb mielőtt elmentem zuhanyozni, próba képen csináltam egy ovulációs tesztet és igaz halványan de 2 csíkos lett! Most nem értem, ugye szokták jóstesztnek is használni az LH tesztet, akkor ez most mire mutat 2 csíkot? Peteérésem biztosan nem lesz, mert annak már régen kellett volna lennie....nem értem már ezt! Te csináltál már ilyen jóstesztet? Ez mindig 2 csíkos lesz?
"K"
KEdves K"!
Egy hónapig szedtem a barátcserjét, de nekem a mellem borzasztóan fájt tőle, sikítani tudtam volna peteéréskor, úgyhogy abbahagytam, mert szörnyű volt. Utána olvastam, hogy nem mindenki szedheti mert bekavarhat ha pont arra a hormonra hat, amivel nincs gond. Én csak úgy magamtól szedtem MAstodynon cseppet, nem javallotta a doki.
A mensi azóta sem jött meg, egyszerűen nem értem. Sokkal stresszesebb időszakban is megjött rendesen. A jóstesztet még sosem próbáltam, de hátha neked most jelez valami jót! :)
Sziasztok!
Mennyire régen nem írtam már ide.
Van még valaki, aki figyeli ezt a kérdést?
Mi történt azóta veletek?
Nálunk sajnos azóta sincs baba, igaz a párom 2 éve külföldön dolgozik.
Most viszont találtam egy nagyon jó meddőségi problémákkal foglalkozó dokit. Elkezdtem járni hozzá, nagyon bizakodóak vagyunk. Ja és a párom is haza költözik végleg! :)
Remélem még nézi közületek valaki az oldalt, ezt a bejegyzést. Kíváncsian várom, kivel mi történt azóta!
"K"
Szia, Nori vagyok!
Ket vetelesrol irtam 2013 oktobereben, aztan decemberben irtam, hogy voltunk genetikai tanacsadason.
2014 januarjatol dieta, sport, eletmodvaltas, minusz 21 kilo es juliusban ismet pozitiv teszt. Az eredmeny immar 14 honapja bearanyozza az eletunket.
Kivanok mindenkinek hasonlo csodat. Minden kuzdelmes perc megeri!
Nori
Ui: mostanaban sok jot olvasok a trimeszter nevu vitaminkeszitmenyrol, fb-on is van oldala, erdmes olvasgatni rola es esetleg kiprobalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!