Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Első babátokra vágyakoztok,...

Első babátokra vágyakoztok, de mind hiába?

Figyelt kérdés

Hasonló helyzetben lévő csajok, jó lenne, ha leírnátok a történeteteket. Azokat a nőket, akiknek nehezen sikerül a teherbeesés, csak olyan érti, aki szintén hasonló cipőben jár. Beszéljük ki magunkból a gondjainkat, hátha könnyebb lesz utána. Bízva abban, hogy hamarosan mi is beállhatunk a "pozitívat tesztelők" sorába!!! :)

(kérlek titeket, hogy hozzászólásaitokat, valamilyen módon szignózzátok, hogy minél könnyeben tudjunk "beszélgetni") köszi :)

"K"

2013. júl. 15. 19:16
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/118 A kérdező kommentje:

Kedves Mónika! Köszi a történetedet! SOHA NE ADJÁTOK FEL!!! Biztosan sikerülni fog, nagyon szorítok nektek! :) Várjuk a fejleményeket!!! :)

"K"

2013. júl. 17. 09:43
 32/118 anonim válasza:

"T"

Látom sokan vagytok úgy vele, hogy bár akaratlanul is de dühösek és féltékenyek vagytok a világra, arra hogy néhány embernek milyen könnyen összejön a baba. Sajnos rá kellett jönnöm, hogy bennem is munkál a féltékenység és az irigység (ha mondhatom így) épp az imént láttam, hogy egyik ismerősöm alig 3-4 hónapja van együtt barátnőjével és decemberre meg már nagy boldogsággal várják a babát. Közülünk meg sokan már évek óta hiába várják. Tudom jól (ahogy ti is), hogy nem szabad dühösnek és féltékenynek lenni a másik boldogságára de mégis hol itt az igazság........ DE NEM SZABAD FELADNI!!!!!!!

2013. júl. 17. 12:40
 33/118 anonim ***** válasza:

Engem a másik oldal is "irritál". Amikor valakinek beszélek pl. a vetélésről, akkor egyből jönnek a hasonló rémtörténetek. Múltkor egy kolléganőm előtt úgymond elszóltam magam, nem igazán akartam bevonni, mert nem akarom, hogy az egész munkahely ezen rágódjon. Mindegy, elszóltam, ez van. Egyből jött a kontrareakció, hogy az ő nővérének a barátnőjének a szomszédja is kétszer vetélt, egyszer méhen kívüli volt, de olyan durván, hogy ki kellett venni az egyik petefészkét, de azóta három sikertelen lombik után a negyedikkel teherbe esett és hogy most milyen boldog... Ilyenkor a sírás kerülget és legszívesebben üvöltenék. Miért hiszi azt bárki, hogy engem ezek a rémtörténetek, csak mert happy end a vége, megnyugtatnak és esetleg megvigasztalnak? Egyáltalán nem, sőt. Ha arra gondolok, hogy ennél még lehet rosszabb és a poklot megjárta sok nőtársam, még az élettől is elmegy a kedvem.

Úgyhogy egyrészről engem is sokáig rosszul érintett más kismamás boldogsága, ugyanakkor más boldogtalanságával nem tudtam megvigasztalódni. Ez egy nagyon faramuci helyzet és érzelmileg nagyon nehéz ezt kezelni, de sikerülni fog!!!!! :)

2013. júl. 17. 13:05
 34/118 anonim válasza:

"T"

Utolsó hozzászóló igen ebben igazad van, megértem, hogy miről beszélsz. Nem tudja az embert megvigasztalni sőt inkább dühiti az, hogy mások is átmennek hasonlón vagy még rosszabbon és hiába mondják, hogy majd jobb lesz, csak kitartás, stb...stb... Rám a legutóbbi havim alkalmával az orvos hozzta a szívbajt és az idegeskedést. Olyan erős görcseim voltak, hogy nem tudtam felállni, meg hánytam, színte a fajat kapartam és hiába vettem be gyógyszert nem enyhült semmit erre a párom kihívta a mentőket. A dokinő megvizsgált és közölte, hogy hát csak görcsoldót mer adni fájdalomcsillapítót azt sajnos nem mert lehet hogy méhen kívüli terhesség, én azt hittem ott kapok idegbajt hát nem volt elég bajom még rémisztgetnie is kell mondta volna inkább azt, hogy keresem fel a nőgyógyászt. Na de tudom ez nem ehez a kérdéshez tartozik.

2013. júl. 17. 13:20
 35/118 anonim ***** válasza:

[link]

Drága lányok!

Ezt olvassátok el.Ördög Nóri blogbejegyzése,mint tudjátok,neki is sok év sikertelen próbálkozás után lombikkal sikerült a csoda.Ma megjött nekem ismét,ilyenkor sajnos nagyon fáj a lelkem,és most sírhatok is kicsit mert a férjem éjszakás...tudjátok előtte nem akarok,mert neki is épp elég rossz,nem akarom ezzel bántani,majd holnap már megrázom magam és megyek tovább...de ma még nehéz.Tudom hogy ti megértitek.És olvassátok szeretettel,mert sok erőt ad.Szép éjszakát."L"

2013. júl. 17. 20:26
 36/118 A kérdező kommentje:

Kedves "L". Nagyon sajnálom ami veled/veletek történik....Tudom min mentek keresztül. Nagyon nehéz ilyenkor bármiféle tanácsot adni. Sírd csak ki magadból a fájdalmadat, majd állj fel és lépj tovább, egy sikeresebb hónap reményében! :)

Pozitív hozzá állással, gondolkodással, a múltat magad mögött hagyva, csak előre nézz, optimistán!!! :)

Hidd el nektek is eljön a csoda!!! :) Nagyon szorítok!!! Köszi a linket!

"K"

2013. júl. 18. 08:02
 37/118 anonim ***** válasza:
"N" Vagyok,bocsi Lányok hogy pár napig nem jelentkeztem,de nagy esküvő szervezésben vagyunk,meg dolgozom is!:)Köszönöm a gratulációkat az esküvőhöz,aranyosak vagytok.:)Nagyon jó hogy ilyen sokan írtatok már,én mindig úgy éreztem hogy nekünk vannak ilyen problémáink és hogy csak én érzem így magam mikor kismamákat látok.Én is nagyon szeretem olvasni Ördög Nóri blogját,sokszor adott már erőt nekem "Életem legfontosabb blogbejegyzése" című írása.Sokszor sírtam mikor olvastam,de utána mindig megkönnyebbültem,és mindig összeszedtem magam.Annyiszor elképzeltem milyen lesz majd pozitív tesztet tartani a kezemben,milyen lesz mikor majd növekszik a pocakom és mikor a karomba adják majd a Babánkat.Tudom hogy így lesz,nem lehet másképp!!!!És ez mindannyiunkkal így lesz.Minden tisztelem a hozzászólóé akik 7 éve próbálkoznak.Sokáig szégyelltem mások előtt hogy problémám van és hogy nekünk nem jön mindjárt össze a Baba,de most már próbálok inkább büszke lenni arra hogy mindent megteszünk érte hogy sikerüljön,és úgy gondolom hogy ez egy még jobban összeköt minket a párommal.Talán azt a legnehezebb elfogadni hogy az ember úgy érzi hogy nincsen hatalma ez a dolog felett.Nagyon sok kitartást kívánok mindenkinek és remélem hamarosan tele leszünk Babahírekkel.:)"N"
2013. júl. 19. 22:28
 38/118 anonim ***** válasza:
Ja,és Nóri ne haragudj hogy elloptam a "N" betűt,nem vettem észre hogy már van egy.:)Egyébként engem is Nórinak hívnak!:)De akkor én maradok az "N" betű.:)
2013. júl. 19. 22:33
 39/118 anonim ***** válasza:
Sziasztok! MI közel egy éve várunk a 2. babánkra, de leírok egy történetet, amivel belétek is önthetek egy kis hitet. Az első terhességem az 5. héten megszakadt, mentő-kórház-ciszta-laparoszkóp-hasfelmetszés-vetélés, csak röviden. 1 hetet töltöttem kórházban, ahol az egyik csajszi elmesélte a történetét, ami a következő volt: 18 évesek voltak a férjével, amikor megismerkedtek, néhány év múlva összeházasodtak, élték életüket. Hamarosan eldöntötték, szeretnének egy kisbabát. Próbálkoztak-próbálkoztak, de nem történt semmi. Megkezdődtek a kivizsgálások, egyikőjüknél sem találtak betegséget, meddőségre utaló jelet, így maradt a várakozás. Teltek az évek és közel a 4x-hez az örökbe fogadást választották. Már megvolt az a testvérpár, aki hozzájuk érkezett volna, mikor kimaradt vérzés miatt, klimaxos tünetekkel orvoshoz fordultak. És tudjátok mit talált a doki? Egy magzatot!!! A baba épen-egészségesen megszületett, de nem ez a csavar a történetükben, hanem hogy mikor nekem ezt elmesélte, már a másodikkal volt várandós! Kívánom, hogy a gólya befészkeljen hozzátok is! "X"
2013. júl. 21. 14:44
 40/118 A kérdező kommentje:

Kedves "X"!

Köszi a történetet...... remélem sokunknak nyújt majd reményt, hogy soha nem szabad feladni!!! :)

Neked, most hol tart a történeted? Sajnálom a babádat....:( Rendbe jöttél már teljesen? Nem lehetett egyszerű átesni egy ilyen tragédián!

"K"

2013. júl. 21. 18:39
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!