Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Első babátokra vágyakoztok,...

Első babátokra vágyakoztok, de mind hiába?

Figyelt kérdés

Hasonló helyzetben lévő csajok, jó lenne, ha leírnátok a történeteteket. Azokat a nőket, akiknek nehezen sikerül a teherbeesés, csak olyan érti, aki szintén hasonló cipőben jár. Beszéljük ki magunkból a gondjainkat, hátha könnyebb lesz utána. Bízva abban, hogy hamarosan mi is beállhatunk a "pozitívat tesztelők" sorába!!! :)

(kérlek titeket, hogy hozzászólásaitokat, valamilyen módon szignózzátok, hogy minél könnyeben tudjunk "beszélgetni") köszi :)

"K"

2013. júl. 15. 19:16
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 91/118 A kérdező kommentje:

Kedves "M".

Örülök, hogy még mindig olvasgatsz minket és itt vagy velünk! :)

Sajnállak a PCO miatt, nem lehet egyszerű a diétát tartani.

Amikor elkezdtek kivizsgálni, nálam is arra gyanakodtak,hogy PCO-van. Volt nődoki, aki azzá is nyilvánított, szedtem a Meforált+ mozogtam és megpróbáltam diétázni. Sajna nem sokáig bírtam...:(

De idén kiderült még sem az a baj nálam, hanem sokkal inkább a pajzsmirigy alul működés, okozhatja a rendszertelen ciklust és a ritka peteérést. Kicsit megkönnyebbültem, de mivel van túlsúlyom, nekem is muszáj odafigyelnem, mit, mikor eszem és kicsit többet kell mozognom. Mióta szedem a gyógyszert a pajzsmirigyre, rendben van az értékem, a ciklusom is lassan szépen beállt és 6kg-t sikerült is fogynom május óta. :)

Tudom nehéz a várakozás és mindenkinek a maga "baja" a legnagyobb, mert mindannyian, akik itt vagyunk, már nagyon vágyakozunk a mi kis "csodánkra"!!! :)

Tudom, előbb vagy utóbb, de midenkinek megérkezik a "kis csomagja"!!! <3

Kedves "A".

Annyira nagyon-nagyon drukkolok neked, hogy szép nagy pozitívat tesztelj!!! :)

Mert nem lehet másképpen! Végre el kell, hogy induljon a "lánc" és végre bebabásodjunk mindannyian! :)

Majd írd meg, az eredményt!

Annyira jól esnek a szavaid, olyan kedves vagy hozzám! :)

A többiekkel mi van, akik szintén írtak ide? Olvastok még minket? Ha van kedvetek írjatok, hogy mi van veletek!

Gyerünk csajok, BABÁSODJUNK!!!! <3 :)))pusssza

"K"

2013. okt. 24. 09:28
 92/118 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Mi jövőhéten megyünk inszeminációra. Az elsőre. Izgulunk. Ma voltam ultrahangon 3 szép tüsző van. Abból a 3 ból lehet már baba? Van rá esély?

" SZ"

2013. okt. 26. 19:10
 93/118 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

"N" vagyok, aki később Nórivá avanzsált egy újabb "N" nevű beszélgetőpartner érkezése miatt.

Nagyon eltűntem az elmúlt hetekben. Igazából nagyon nehéz időszakon vagyunk túl: augusztus 16-án szépséges pozitívat teszteltem, három hete viszont meg kellett műteni a 12. héten a babám elhalása miatt. Második vetélés... Most jönnek a kivizsgálások, meg a lelki helyretétel, de én most egy jó darabig nem akarok pozitív tesztet látni (addig semmiképp, amíg nem derül ki, mi a bibi nálunk). Tehát én is még mindig vágyakozom az első gyermekem után. Azt hittem, hogy ez a terhesség más, mint az előző, gyönyörűen fejlődött, az UH-n már mozgolódott is. Aztán jön a hidegzuhany... Kegyetlen!

Azóta azt mondom mindenkinek, hogy inkább várjon a babára hónapokat, éveket, próbálkozzon és inkább érje hónapokig csalódás, mint sem ez, ami velünk történt! Borzasztóbb és lelkileg nehezebb is szerintem, hiszen felcsillan a remény, hogy anya leszel, hetekig ringatod magad ebbe a csodaszép érzésbe, majd egyetlen pillanat alatt romokban minden.

Azt kívánom Mindenkinek, aki itt van, hogy ne adja fel, menjen előre, csinálja a diétát, a gyógyszerkúrát, vagy bármit, amit kell! Nehéz, de mindenki szeme előtt az lebegjen, hogy sikertelen hónapok után nagy eséllyel fény derül a problémára és kezelik azt megfelelően, hogy a terhesség már problémamentes legyen. Nálunk pikk-pakk megy a fogantatás, de valamiért nem maradnak velünk a kicsikéink és még mindig nem tudjuk, hogy miért.

Van egy ismerősöm, aki két évig várt a babára, két évig küzdött. Most várandós és boldog, heteken belül anya lesz... cserélnék vele. Elcserélném vele azt a két évet is :( Nem gondoltam volna, hogy ezt mondom, de sajnos az életünk így hozta!

Fel a fejjel! És kitartást mindenkinek!!!!!!

Nóri

2013. okt. 28. 09:18
 94/118 anonim ***** válasza:

"A" vagyok. Hát nem lett pozi tesztem, sőt egy hét kínlódás utána ma megjött, addig csak pecsételgettem...nagyon ki vagyok borulva, hát már sosem leszek várandós....aaa, már mindent mindent kipróbáltam és semmi sem hatott, csak százezrek mentek el hülyeségekre....elegem van.

Nagyon sajnálom a vetélést, az biztosan még szörnyűbb, nem károgok tovább de nagyon kivagyok. :(((((

2013. okt. 28. 12:04
 95/118 anonim válasza:

Kedves "A" és "N"! (és a többiek)

Nem hiszem, hogy bármelyikőnknek könnyebb lenne. Akár így, akár úgy. Aki még soha nem tesztelt pozitívat, annak az az embertelen, aki meg igen és úgy veszíti el, annak pedig az. Nekem úgy tűnik, a múltheti 7+2 Ultrahang üres petezsákja épp most távozik, amiben talán valaha élt a pirinyó magzatunk. Nekem bő egy éve kerek egy hét boldogság adatott meg abban a tudatban, hogy gyermeket várok, az idén négy és fél hét. Nem érezzük mindig igazságosnak az életet, nekem is nagyon fáj, de sajnos nem tehetünk semmit, csak előre nézhetünk.

Nálunk két egészséges, egymásba a végtelenségig szerelmes, érett, felnőtt ember várja a gólya érkezését és hisszük, hogy egyszer szülők lehetünk. Higgyetek ti is benne! <3

"N" Svédországból

2013. okt. 30. 13:54
 96/118 A kérdező kommentje:

Sziasztok csajok!

"A" nagyon sajnálom, ami veled/tek történt. :( Vegyél egy nagy levegőt és bízz, egyszer mindenkinek sikerülnie kell! :)

Nálunk még mindig semmi. Előző hónapom clostys volt, de azon kívül, hogy 28 napra megjött pontosan és végre hosszú idő óta normális mennyiségű vérzésem volt, mást nem tapasztalok. :(

Annyira bíztam ebben a clostyban, de be kell látnom, nekem nem segít valamiért ez sem.

Most tényleg megpróbálom végre elengedni ezt a dolgot, nem ezen fogok kattogni, mert most ebben a hónapban elég sok változás elé fogunk nézni, ha minden úgy megy ahogy szeretnénk, (párom megpályázott egy német melót, ami a hétvégén fixálódik le, ha ez összejön, Ő kimegy,Én pedig Veszprémből költözöm vissza, vagy a Jászságba, vagy Borsodba....) az éjjel azt álmodtam, hogy egy jósfélétől megkérdeztem, hogy lesz-e valah gyermekem és kerek perec rávágta, hogy NEM! :( Kicsit elszomorít, mert ilyet még soha nem álmodtam, inkább azt, hogy várandós vagyok, vagy már a kezemben is tartom a babámat. Remélem ez az álom nem jelent rosszat és most nem igazolódik be.

Lesz tennivaló bőven, szóval, talán a sürgés forgás meghozza majd a gyümölcsét.... :)

Hogy vagytok csajok, veletek mizujs?

"R", Amina, "M", "N", "T", "L", Nóri, Mónika, "X",

"W", "A", "H", Zsu, Manócska, "Sz"

Írjatok, érdekel, kivel mi történt.

Puszi mindenkinek és babásodjunk ezerrrrrreeeellll!!! :)

"K"

2013. nov. 6. 10:21
 97/118 anonim ***** válasza:
első gyerekünk 6 hónapra jött össze, egészséges kislány lett. Második babámat 10 hetes terhesen elvesztettem, missed ab lett. Augusztusban múlt 1 éve ennek, azóta nem sikerül teherbeesnem. Teljesen elvagyok keseredve, körülöttem már mindenkinek sikerült a terhesség csak nekem nem :(
2013. nov. 9. 17:03
 98/118 anonim válasza:
Sziasztok,mi is már 1 éve próbálkozunk,de semmi 5 hónapja járok rendszeresen orvohoz,ebből 3 hónapig szedtem a Clostit,a 4. hónapban már dupla adagot kellett,mert nem volt peteérésem.Az utolsó elötti nap rosszul lettem tőle,és abba kellett hagynom.Voltam UH most sikeresen beértek,várjuk a csodát hogy most mi lesz.Pár napja nagyon szúrt az alhasam csak feküdni tudtam 2 napig aztán elmúlt azóta semmi.14.-én kellene megbetegednem.Reméljük,hogy sikerrel járunk.Mindegyikőtöknek kvánom h sikerüljön!
2013. nov. 9. 20:07
 99/118 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Mónika vagyok! Hogy vagytok lányok? Valakinek esetleg van-e jó híre? Nálunk semmi változás.
2013. dec. 7. 13:54
 100/118 anonim ***** válasza:
Nori vagyok. Voltunk genetikai tanacsadason, ahol vizsgalatokat kertek tolunk. Eredmenyek kb. ket honap mulva varhatok. Addig csak remenykedni tudunk, hogy kiderul a vetelesek oka :-( Kivel mi ujsag???
2013. dec. 7. 15:21
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!