Első babátokra vágyakoztok, de mind hiába?
Hasonló helyzetben lévő csajok, jó lenne, ha leírnátok a történeteteket. Azokat a nőket, akiknek nehezen sikerül a teherbeesés, csak olyan érti, aki szintén hasonló cipőben jár. Beszéljük ki magunkból a gondjainkat, hátha könnyebb lesz utána. Bízva abban, hogy hamarosan mi is beállhatunk a "pozitívat tesztelők" sorába!!! :)
(kérlek titeket, hogy hozzászólásaitokat, valamilyen módon szignózzátok, hogy minél könnyeben tudjunk "beszélgetni") köszi :)
"K"
Sziasztok!
Most találtam rá erre a kérdésre... Mi 27 évesek vagyunk a férjemmel, és még csak 3-4 hónapja próbálkozunk. Ebben a hónapban tudtam meg, hogy PCOS-s vagyok IR-rel megspékelve. Évek óta szedek gyógyszert hipofízis adenomára, úgyhogy van min javítani esetemben. Folyamatban van a PCOS kivizsgálása, már van időpontom a MensMentisbe. Én örülök, hogy viszonylag hamar kiderült, hol a hiba, és tudom, biztos vagyok benne, hogy meggyógyulok és lesz babánk! Fel a fejjel! Manócska
Hát ez szuper hír kedves "X"!!! :) EL sem mondhatom mennyire örülök neked! Nagyon boldog és egészséges babavárást kívánok! Néha, ha lesz kedved, nézz majd be hozzánk és oszd meg velünk a várandóságod örömeit!!! :)
Nekem ma reggel megjött, de nem vagyok elszomorodva, mert lassan 10 hete szedem a Letroxot a pajzsmirigyemre, az értékem 3 hete normalizálódott és most úgy tűnik, végre a ciklusom is kezd rendbe jönni! :) Most Én ennek örülök! :)
Új hónap, új remény!!! :)
"K"
Sziasztok!
Mi tavaly április óta nem védekezünk, de tulajdonképpen az esküvőnk, 2012. augusztusa óta várunk a csodára (én 33, férjem most töltötte a 40-et). Igazából a nászúton teherbe estem, nagy volt a boldogság, de a 6. hét végéig tartott, azóta meg hiába minden próbálkozás... A nőgyógyászok szerint minden rendben velem, néztek hormonszinteket, amikor haza tudtam utazni Magyarországra, az utasítás az volt, hogy "tessék csak próbálkozni". Aztán mégiscsak kaptam Clostilbegyt-et, hogy "rásegítsünk" a dologra, most meg ettől szenvedek. Ugyanis a szokásos 26-28 napos ciklushoz képest 9 napig volt barnázásom a 24. naptól, rendes vérzés egyáltalán nem, de a teszt most a 31. napon negatív. Szóval tanácstalanság és várakozás szept 18-ig, amikorra kaptam időpontot egy itteni nőgyógyásznál. Kedves "K", azért ragadtam én is billentyűzetet, mert ahogy írtad az elején, én is abban bízom, hogy "könnyebb lesz". Hajrá mindenkinek! /N
Kedves "N"!
Köszi, hogy csatlakoztál hozzánk és leírtad a történetedet. Nagyon sajnálom a hogy elment a babátok. A dokik biztosan fognak majd segíteni nektek és hamarosan újra lesz babucitok. Én is szedtem már a clostilbegytet, de szerintem bennem is össze zavart valamit nagyon. Nem hogy segített volna még rosszabb lett tőle minden odabent. Nekem kiderítették, hogy pajzsmirigy alul működésem van, erre szedek már egy jó ideje gyógyszert. Engem ami még nagyon aggaszt, hogy soha nem voltam még várandós, legalább is nem tudtam róla. Igaz az sem jobb, ha valakinek sikerül a teherbeesés, de nem marad meg a baba. Remélem hamarosan rendbe rakja a ciklusomat is és akkor már talán egyenes út fog vezetni a babucinkhoz! :)
Mindenkinek drukkolok, hogy minél hamarabb baba legyen a pocakjában! :)
"K"
Kedves kérdező!
Olyan jó, hogy elindítottad ezt, mindig is szerettem volna megbeszélni vagy csak elmondani, valakinek aki ezt 100%-ban megérti.
28 éves vagyok, öt éve próbálkozunk. Először nem foglalkoztam vele, aztán minden percemet ez töltötte ki, aztán újra túl tettem magam és most megint ott tartok, ha kapok egy kis reményt, hogy nincs olyan pillanat, hogy ne gondolnék rá. Mások szerint ez görcsös, én viszont ha fejre állok sem tudok mással foglalkozni. A nőgyógyászom hatalmas csalódás volt, a Kaáli szintén, az aviva nagy reményem volt, de sajnos találtak egy cisztát és nem csinálhattam. Megtaláltam most azt a doktornőt, akinél a műtét lehetősége az utolsó helyen áll és örök pozitív. Provera és Closty kúrán vagyok és végre van peteérésem. Két hét múlva minden kiderül, de örökkévalóságnak tűnik :)
Ti el tudjátok terelni a gondolataitokat? Tényleg ráfeszülnék? És ha igen, akkor ez befolyásolja a megtermékenyítés utáni időszakot? Hormon problémáim vannak, vajon ha sikerül, akkor nem lesz később baj?
Elszomorító, hogy mennyi nő küzd ilyen problémákkal. Kitartást kívánok mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!