Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Első babátokra vágyakoztok,...

Első babátokra vágyakoztok, de mind hiába?

Figyelt kérdés

Hasonló helyzetben lévő csajok, jó lenne, ha leírnátok a történeteteket. Azokat a nőket, akiknek nehezen sikerül a teherbeesés, csak olyan érti, aki szintén hasonló cipőben jár. Beszéljük ki magunkból a gondjainkat, hátha könnyebb lesz utána. Bízva abban, hogy hamarosan mi is beállhatunk a "pozitívat tesztelők" sorába!!! :)

(kérlek titeket, hogy hozzászólásaitokat, valamilyen módon szignózzátok, hogy minél könnyeben tudjunk "beszélgetni") köszi :)

"K"

2013. júl. 15. 19:16
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/118 anonim ***** válasza:

Kedves "L"!

Igazán sajnálom a veletek történteket!! de remënykedjetek,ahogy itt mindannyian tesszük,és higgyűk,hogy mi lehetünk még egyszer (ujra) édesanyák.talán egy nő életébe nem is létezik nagyobb fájdalom,mint amikor nem esik teherbe!! igaz,én még fiatal vagyok,és még sok időm lehet gyereket szülni,de sajnos ez nem igy megy.a fäjdalom amit érzünk,sokan éreznek,sokan nem,és sokan nem is értenek minket!! környezetembe nincs olyan ember,akivel ezt megbeszélhetném,aki megértené.magányos lettem,magamra maradtam,mert a barátaim,ismerőseim zöme terhes,gyermeket szült mostanába,ami belőlem(bár nem tehetek róla) gyűlöletet vált ki,irigységet.:( Amina

2013. júl. 16. 17:57
 22/118 A kérdező kommentje:

Kedves "L" és Amina.

Nagyon köszönöm, a sorokat amiket írtok. Nekünk tényleg nagyon nehéz és ezt csak Mi érthetjük, élhetjük át, akikkel ez a borzalom történik meg hónapról-hónapra. Küzdünk a "kisördöggel", aki belénk táplálja a gyűlöletet, olyanok iránt, akik nem tehetnek róla, hogy nekik egyszerűen és rögtön megadatik a "CSODA"! Nem szabad engedni, hogy szörnyekké, irigyekké váljunk.

Nekem 1 évvel ezelőtt telt be az a bizonyos pohár és mondtam magamnak, elég, nem lehetek ennyire irigy és rosszindulatú, olyanokkal, akik szeretnek engem és viszont szeretek.

A legjobb barátnőm babát várt, nem tudta senki csak Ő és a párja. Egyik nap ahogy dolgoztunk és kiugrottunk kicsit beszélgetni, olyan furává változott. Nem értettem miért viselkedik így, majd hebegett-habogott, végül kinyögte, nem akar megbántani, nem is tudja hogy mondja el nekem, de kismama. Akkor döbbentem rá, mi vagy ki vagyok Én, hogy a legjobb barátnőm, fél elmondani nekem, élete legboldogabb eseményét??? Utáltam magam nagyon, mert bár örülni szerettem volna, szívem legmélyén nem tudtam vele örülni, bántott, hogy miért Ő és nem Én.... Most már kezdem uralni ezt a dolgot, próbálok együtt örülni mások örömének!!!:)

Tudom egyszer nekünk is eljön a mi kis csodánk!!! :))) Fel a fejjel csajok, ne hátra mindig csak előre nézzetek!!! :)))

"K"

2013. júl. 16. 19:12
 23/118 anonim ***** válasza:

"K"!

Mintha rólam írnál. Én is örülök minden új kismama-hírnek, belül meg fortyogok, mert tudom, hogy nem mástól irigylem, csak mindig eszembe jut, hogy én, illetve mi.... mikor kerülünk végre sorra (megint)?

Az már nagyon nagy dolog, hogy felismered ezt a gyengeségedet, mármint ami az irigységet illeti. Nem vagy szörny, hidd el. Sokan ugyanígy érzünk. És ha látod, hogy min kell változtatnod, már óriásit léptél előre. Ha meg is tudod valósítani a változást, akkor egyszerűen szuper vagy. Ez az igazi pozitív hozzáállás, ez már fél siker. Én is igyekszem erre a szintre eljutni. Egész jól megy. Őszintén meg tudom könnyezni a kismamákat és nem szomorúságból, hanem tényleg olyan átható öröm járja át a szívemet, amikor látok pozitív teszteket, meg UH felvételeket. Aztán belém hasít a saját bánatom, de sokkal könnyebben túl tudok rajta lendülni pozitív érzelmekkel.

Tehát a babásodáson kívül kívánom mindannyiunknak, hogy tényleg ne szűnjünk meg emberek maradni és tudjunk örülni. Nagyon sokat számít, ha az ember őszintén tud boldog lenni. Biztos vagyok benne, hogy a babásodásban is sokat segít.

"N"

2013. júl. 16. 19:32
 24/118 anonim ***** válasza:
A legjobb barátnöm 100kmre lakik tőlem,heti szinten levelez(t)ünk. az utolsó levelébe,amit pénteken kaptam meg,megirta hogy terhes ujra.9hós a kisfia.nemis tudom leirni az érzést,ami hirtelen elfogott.és egyszerüen nem tudok neki válaszolni.mintha egy idegenné vált volna számomra :( Amina
2013. júl. 16. 20:08
 25/118 A kérdező kommentje:

Kedves "N".

Nagyon igyekszem leküzdeni a bennem lakó "szörnyecskét". Tudom, hogy sikerülni fog! :)

Olyan érdekes, ahogy halad az idő, másképpen vágyom az Én picikémre. Olyan fura, volt idő amikor görcsösen vártam, nem tudtam másra gondolni, mikor jöttek a ciklusok ideje és általában megjött, iszonyatos düh fogott el, utáltam mindet és mindenkit az egész Világot! Minden sikertelen ciklus végén, eldöntöttem SOHA NEM AKAROK GYEREKET!!! Sajnáltattam magam, most visszagondolva, olyan gyerekesen viselkedtem és jön a kérdés, egy gyereknek való gyerek???

Mára minden teljesen más lett, nem tombolok a sikertelen ciklusok végén, nem teszem idegileg tönkre a páromat, csak magamba szállok, merengek és közben nagyon hiszem és érzem, el fog jönni az idő nekem is és mindannyiunknak!!! :)))

Van egy nagyon jó kis dal, tudom ajánlani minden babáját váró nőnek, könnyen a füledbe mászik és ha sokat dúdolod.....lehet benne valami!!! :) Minden esetre veszteni valótok nincs!!! Hallgassátok és jó dudorászást csajok!!! :)

http://www.youtube.com/watch?v=IWAd6Ip_-Wc

"K"

2013. júl. 16. 20:16
 26/118 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Lányok!

Nagyon magamra ismertem soraitokban!:(Mi 1,5 éve küzdünk a Babáért,de idén februárban volt egy laparoscopiam és kiderült hogy enyhe endometriózisom van,amire 3 havi GNRH injekciót kaptam,5 hete járt le az utolsó szuri és most várom az első menstruációmat és reménykedem hogy utána megérkezik hozzánk a Gólya.:)Vannak nehéz napjaim,az injekció kúra is megviselt,inkább lelkileg, a testi tüneteket könnyebb volt elviselni.Próbálok pozitívan hozzáállni és másra koncentrálni.Augusztusban lesz az esküvőnk,úgyhogy most nagyon leköt minket a szervezés.Lesz egy kis nászút is utána,nagy boldogság lenne ha 3an jönnénk haza már.:)Fiatalok vagyunk,én 25 a párom 27,de én mindig fiatalon is szerettem volna szülni.Körülöttem is mindenki terhes,2 barátnőm is még a nyáron szül,a harmadik meg már májusban szült.Kezdetben nagyon bántott és szégyelltem magam ezért,sokáig nem is kerestem a barátnőmet,nem bírtam látni hogy növekszik a pocakja.Sokat segített hogy meg tudtam ezt vele beszélni,és utána sokkal jobb lett a helyzet.De most is észreveszem ha az utcán látok egy Kismamát nagyon elfog az irigység.De hiszem azt hogy minden okkal történik,tudom hogy nekünk is lesz Babánk,csak valami okból késik picit,amit utólag majd meg fogok érteni hogy miért.Még meg sem fogant de már most rengeteg mindenre tanít minket,türelemre,összefogásra a párommal és tudom hogy mi ketten mindent meg tudunk oldani és mindent meg fogunk tenni a Babánkért!Köszönöm hogy leírhattam,remélem hamarosan arról beszélgethetünk hogy ki mikorra van kiírva!:)Sok sikert és kitartást Mindenkinek és le a kalappal előttünk,MI vagyunk a legerősebb Nők a világon!:)

2013. júl. 17. 03:41
 27/118 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok."N" voltam
2013. júl. 17. 03:41
 28/118 anonim ***** válasza:

Kedves "N""

Oszinten remelem, hogy Te is hamarosan olyan boldog kismama leszel, mint akiket most latva elkap a rossz erzes. Te is nagyon jo uton haladsz, sugarzik az energia a hozzaszolasodbol.

En is "N"-kent jottem, de akkor en legyek Nori a kesobbiekben, igy konnyebb lesz a kommunikacio.

Sok erot es kitartast kivanok Neked is es gratulalok az eskuvohoz :-)

2013. júl. 17. 06:56
 29/118 A kérdező kommentje:

Amina! Ne hagyd, hogy ez a rossz érzés úrrá legyen rajtad! Nem a barátnőd tehet arról, hogy neki sikerült, neked meg még kicsit várnod kell! Örülj vele együtt, hiszen nem véletlen osztotta meg veled az jó hírt. Bízik benned és támogatást vár tőled! :) Fel a fejjel....

Kedves új "N". Üdvözöllek a "csapatban". Először is gratulálok az esküvőtökhöz, sok boldogságot és bőséges gyermek áldást kívánok nektek! :)

Jó, hogy leírtad a történetedet. Örülök, hogy nem vagy a nehézségek ellenére sem negatív, hiszel magatokban és a babátokban, ha itt az idő, megérkezik hozzátok!!! :) Nagyon szép volt, ahogy megfogalmaztad, hogy azokat a párokat, akiknél nehézkes a gyermekáldás, mikre tanítja meg a még nem létező "gyermekük". Talán ez azért történik így, hogy mire megérkezik, egy boldog kiegyensúlyozott, szerető családba kerüljön! :) Kívánom, hogy az álmaitok minél hamarabb teljesüljenek! :)

"K"

2013. júl. 17. 08:50
 30/118 anonim ***** válasza:

Sziasztok lányok! Én is csatlakozok hozzátok! Mi 7 éve várjuk a csodát! Sajnos azért ennyi ideje mert egy buta, naiv liba vagyok ugyanis az első 3,5-4 évben hallgattam az akkori dokimra, mi szerint fiatal vagyok, ráérek, majd jön ha jönni akar (én 20 voltam a párom 30). Most már tudom milyen buta voltam és rengeteg időt elpazaroltam! Azóta orvost váltottam, sajnos megint egy idiótát sikerült kifognom! De ő legalább elkezdte a kivizsgálásokat. 3. 21. vérvétel, átjárhatósági és ciklus követés. Elméletileg szerinte minden rendben. 8 hónapig folyamatosan szedette velem a clostyt! Szerencsémre nem cisztásodtam be tőle. Tavaly júliusban feladta a kísérletezést és át küldött Szegedre, inszem javaslattal. Csináltak 3 sikertelen stimulációt és volt egy sikertelen inszem is. Pont dec 22-23.ára volt esedékes a havim. Reménykedni kezdtem, hogy ez lesz a legszebb karácsonyunk, sajnos a párom is nagyon bele élte magát. Oltári nagy pofára esés volt amikor megjött. Ez volt életünk legrosszabb karácsonya. Aztán fel akartuk adni, nem is mentem többet szegedre. De szerencsémre rá találtam erre az oldalra! Itt mindenki azt mondta ne szórakozzak a nődokikkal keressek egy rendes endodokit. Hát szerencsémre halgattam rájuk! Január végén felkerestem Naszódy dokit. Azonnal felírta letroxot mert 4,46-os volt a TSH-m. Márciusra kiderült, hogy Ir-em és reverz T3 szindrómám van.Most junius elején voltam ellenőrzésen és minden értékem rendben van, sőt fogytam 12 kilót (86-ról-74-re). A doki szerint 3 hónapon belül sikerülnie kell, ha mégsem akkor újabb vizsgálatokat csinál.

Kezdem már nagyon unni! Megbeszéltem a párommal, hogy ha idén nem jön össze akkor feladjuk! Mindenkinek nagyon szorítok, hogy minél előbb sikerüljön a kis csodájuk! Monika

2013. júl. 17. 09:03
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!