Első babátokra vágyakoztok, de mind hiába?
Hasonló helyzetben lévő csajok, jó lenne, ha leírnátok a történeteteket. Azokat a nőket, akiknek nehezen sikerül a teherbeesés, csak olyan érti, aki szintén hasonló cipőben jár. Beszéljük ki magunkból a gondjainkat, hátha könnyebb lesz utána. Bízva abban, hogy hamarosan mi is beállhatunk a "pozitívat tesztelők" sorába!!! :)
(kérlek titeket, hogy hozzászólásaitokat, valamilyen módon szignózzátok, hogy minél könnyeben tudjunk "beszélgetni") köszi :)
"K"
Kedves "N". Remélem nem vetted megbántásnak a soraimat. Persze, hogy az is borzasztó érzés, amikor valaki elveszíti a "csodát", amire várt. Nagyon sajnálom és természetesen együtt érzek/zünk veled! :(
Kedves "T". A ti esetetek sem egyszerű..... Sok türelem, kitartás kell ahhoz, hogy megértsd és átérezd a párod traumáját! Túl kell lendülnötök a múltban elszenvedett sérelmeken, csak egymásra figyelni és egyszerűen csak boldognak lenni, sodródni az árral és akkor biztosan sikerül a várva-várt baba! :) Persze lehet nem ártana egy hozzá értő segítségét kikérni-e a párodnak.
Ide bármikor írhatsz, elolvassuk és reagálunk rá, ezért is írtam ezt a "kérdést" le ide, hogy hasonló emberek tudják megosztani a problémáikat egymással. Én is messze élek a barátaimtól, családomtól, igaz a baráti társaságban nem is lenne olyan, akinek ne sikerült volna elsőre a baba, szóval nem tudnék beszélni senkivel a problémámról. :(
"K"
Hahó!én is itt vagyok ám!nekem még senki nem irt 1szót se!:(
Egyébként T!! figyelj oda szex alatt a párodra,éreztesd vele,hogy neked fontos,hogy ő is élvezze!és hidd el ha már tök természetesen,és élvezettel csinálja majd,sikerülni fog! :) Amina
"T"
Köszi jól esnek a szavaitok. Igen a türelem az megvan, hát igen és általában ő élvezi jobban a szeretkezést jó persze én is élvezem. Mindenkinek kitartást és sok sikert kívánok. Remélem nemsokára sok boldog komment érkezik a kérdésedre "K".
"T"
Ja igen azt elfelejtettem még ideírni, hogy most megkapja a szakszerű segítséget mert egy más dolog miatt jár akupunktúráshoz akivel sokat beszélget és közben a lelkét is gyógyítgatja.
Kedves "Amina"! Nem semmi, hogy 3 orvos se magyarázta el neked, hogy mit és hogyan kellene tenned és miért is kellenne medőségi központba menned. Az meg végkép felháborító (ha jól értem), hogy az orvos aki műtött nem mondta el, hogy milyen beavatkozást végzett és ha szeretnétek babát akkor mi a további teendőtök. De ne add fel keresd fel a meddőségi központot ők biztos tudnak segíteni nektek, hogy jöhessen a kistesó.
"T"
Kedves Amina. Ne haragudj, hogy úgy vetted, neked nem írtam/tunk. Az előbb szerintem,igaz nem név szerint érintettelek benneteket is, akik már tesóra várnak.... Írtad, hogy 12-én kellett volna megjönnie, de azóta sem semmi, teszteltél már, vagy egyéb okok miatt késik szerinted?
"K"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!