Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Első babátokra vágyakoztok,...

Első babátokra vágyakoztok, de mind hiába?

Figyelt kérdés

Hasonló helyzetben lévő csajok, jó lenne, ha leírnátok a történeteteket. Azokat a nőket, akiknek nehezen sikerül a teherbeesés, csak olyan érti, aki szintén hasonló cipőben jár. Beszéljük ki magunkból a gondjainkat, hátha könnyebb lesz utána. Bízva abban, hogy hamarosan mi is beállhatunk a "pozitívat tesztelők" sorába!!! :)

(kérlek titeket, hogy hozzászólásaitokat, valamilyen módon szignózzátok, hogy minél könnyeben tudjunk "beszélgetni") köszi :)

"K"

2013. júl. 15. 19:16
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/118 A kérdező kommentje:

Kedves "N". Remélem nem vetted megbántásnak a soraimat. Persze, hogy az is borzasztó érzés, amikor valaki elveszíti a "csodát", amire várt. Nagyon sajnálom és természetesen együtt érzek/zünk veled! :(

Kedves "T". A ti esetetek sem egyszerű..... Sok türelem, kitartás kell ahhoz, hogy megértsd és átérezd a párod traumáját! Túl kell lendülnötök a múltban elszenvedett sérelmeken, csak egymásra figyelni és egyszerűen csak boldognak lenni, sodródni az árral és akkor biztosan sikerül a várva-várt baba! :) Persze lehet nem ártana egy hozzá értő segítségét kikérni-e a párodnak.

Ide bármikor írhatsz, elolvassuk és reagálunk rá, ezért is írtam ezt a "kérdést" le ide, hogy hasonló emberek tudják megosztani a problémáikat egymással. Én is messze élek a barátaimtól, családomtól, igaz a baráti társaságban nem is lenne olyan, akinek ne sikerült volna elsőre a baba, szóval nem tudnék beszélni senkivel a problémámról. :(

"K"

2013. júl. 16. 12:22
 12/118 anonim ***** válasza:

Hahó!én is itt vagyok ám!nekem még senki nem irt 1szót se!:(

Egyébként T!! figyelj oda szex alatt a párodra,éreztesd vele,hogy neked fontos,hogy ő is élvezze!és hidd el ha már tök természetesen,és élvezettel csinálja majd,sikerülni fog! :) Amina

2013. júl. 16. 12:37
 13/118 anonim válasza:

"T"

Köszi jól esnek a szavaitok. Igen a türelem az megvan, hát igen és általában ő élvezi jobban a szeretkezést jó persze én is élvezem. Mindenkinek kitartást és sok sikert kívánok. Remélem nemsokára sok boldog komment érkezik a kérdésedre "K".

2013. júl. 16. 12:41
 14/118 anonim válasza:

"T"

Ja igen azt elfelejtettem még ideírni, hogy most megkapja a szakszerű segítséget mert egy más dolog miatt jár akupunktúráshoz akivel sokat beszélget és közben a lelkét is gyógyítgatja.

2013. júl. 16. 12:46
 15/118 anonim válasza:

Kedves "Amina"! Nem semmi, hogy 3 orvos se magyarázta el neked, hogy mit és hogyan kellene tenned és miért is kellenne medőségi központba menned. Az meg végkép felháborító (ha jól értem), hogy az orvos aki műtött nem mondta el, hogy milyen beavatkozást végzett és ha szeretnétek babát akkor mi a további teendőtök. De ne add fel keresd fel a meddőségi központot ők biztos tudnak segíteni nektek, hogy jöhessen a kistesó.

"T"

2013. júl. 16. 13:16
 16/118 A kérdező kommentje:

Kedves Amina. Ne haragudj, hogy úgy vetted, neked nem írtam/tunk. Az előbb szerintem,igaz nem név szerint érintettelek benneteket is, akik már tesóra várnak.... Írtad, hogy 12-én kellett volna megjönnie, de azóta sem semmi, teszteltél már, vagy egyéb okok miatt késik szerinted?

"K"

2013. júl. 16. 13:18
 17/118 anonim ***** válasza:
Ja, neeeeeem! Nem vettem bántásnak egyáltalán :) Minden eset más és más és mindenkinek a sajátja a legbántóbb még ha együtt is érzünk egymással. Tehát én is megértek minden szomorkodó, gyermeket akaró nőt. Nem gondoltam volna, hogy ez megtörténhet velünk, de sajnos így alakult. Igyekszem pozitív maradni :) "N"
2013. júl. 16. 13:18
 18/118 anonim ***** válasza:
Köszönöm,hogy irtatok! valóba igy van,az orvosom,akibe megbiztam,akire rábiztam a fiam,és a saját életem amikor szültem,ráadásul nem kis pénzeket hagytam nála..mélységesen csalódtam benne,hogy nem tájékoztatott.. és igen,csináltam tesztet,pont ma,ami sajnos negativ,de ha nem betegszek meg,jövöhéten felkeresek egy orvost..egyébként pedig ugy érzem,sztk alapon sz*rnak rám(elnézést am kifejezésért) és nem értenek a szakmájukhoz! ha végigolvasták volna a papirt,nem irták volna,hogy a bal oldalam el van tömődve,amikor oda van irva,hogy az eltömődést megszüntették. "nagy magyar orvosok nagy tudással". mikor orvoshoz megyek már mondom,hogy szerintem ez és ez a bajom..és rájönnek,hogy ó télleg!!szörnyű hentesek! Amina
2013. júl. 16. 15:18
 19/118 anonim ***** válasza:
Sziasztok!Csatlakozom hozzátok,azt hiszem a kérdezőhöz rettenetesen hasonlító az én "babaváró életutam".3éve és még 7 hónapja várjuk a csodánkat,igaz ebben voltak olyan időszakok hogy nem volt időnk foglalkozni a problémával,vagyis a sokszor elhangzó mondat:"ne görcsöljetek rá és jönni fog",nálunk nem vált be.A legnagyobb intenzitással az utóbbi 7 hónapban kezdtünk neki az okokat felderíteni,most ott tartok hogy érzem nem kell soká várni már,mert lassan kiderülhet mi a gond.Kaptam clostit én is,bár az én orvosom azt mondja semmi bajom nincs,mégis a 2.clostis hónapban ott volt az a valami ami neked kedves kérdező,és 2 db pozitív teszt mellé...aztán néhány nap múlva a zokogás a teljes megsemmisülés,amikor megjött mégis.A 3,5 év alatt ez volt az első földöntúli boldog érzés amit éreztünk,és még most is összeszorul a szívem mikor rágondolok.Kaptam progi pótlást következő hónapban de akkor már ne sikerült és eddig még azóta sem.Viszont lelkileg megviselt már minket ez,kimondva kimondatlanul,ezért most tartjuk a "pihenőt",mert nagyon fontos hogy lekileg erős emberek akarjanak babát,azok vagyunk csak sok volt most ez egy kicsit.Próbálok én is másra koncentrálni,de belül tudom hogy nem megy,mert egy fontos dologért harcolok,sokmindent elértünk már az életben,harcoltam már sok mindenért,de akkor leszek megnyugodva ha a legfontosabb is belép az életünkbe akiért harcolok,és soha nem adom fel!Nagyon sok erőt adnak ezek a dolgok mkor kibeszélhetem magam olyan embereknek akik pontosan tudják miről beszélek és nem néznek bolondnak...és ahogy mondtad kedves kérdező a sok szakszó amit betéve tudunk....ettől ezektől leszünk erősek és ezektől leszünk nagyon jó anyák,és a gyerekeink boldogok ha megszületnek!34 éves vagyok a férjem 36.Ez a körülöttem mindenki szül és terhes,rám is igaz,és most kezdem magam tudatosan irányítani érzelmileg...mert észrevettem az irigységet és a haragot magamon,amit irántuk érzek,és ezt nem szabad,ők nem tehetnek erről.
2013. júl. 16. 17:34
 20/118 anonim ***** válasza:
Bocsi,"L" a szignót elfelejtettem. :)
2013. júl. 16. 17:36
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!