Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Első babátokra vágyakoztok,...

Első babátokra vágyakoztok, de mind hiába?

Figyelt kérdés

Hasonló helyzetben lévő csajok, jó lenne, ha leírnátok a történeteteket. Azokat a nőket, akiknek nehezen sikerül a teherbeesés, csak olyan érti, aki szintén hasonló cipőben jár. Beszéljük ki magunkból a gondjainkat, hátha könnyebb lesz utána. Bízva abban, hogy hamarosan mi is beállhatunk a "pozitívat tesztelők" sorába!!! :)

(kérlek titeket, hogy hozzászólásaitokat, valamilyen módon szignózzátok, hogy minél könnyeben tudjunk "beszélgetni") köszi :)

"K"

2013. júl. 15. 19:16
 81/118 A kérdező kommentje:

Kedves "Sz"!

Köszi, hogy leírtad a történeteteket és csatlakoztál hozzánk.

Sajnos tudom min mész/mentek keresztül. :(

Nagyon nehéz annak a nőnek aki hiába vágyakozik, tesz meg mindent még sem sikerül a baba.

Én is ettem a méhpempőt kb. másfél évvel ezelőtt, sajna nekem semmit nem segített. :(

Szedtem clostit is, amitől ugyan volt peteérésem, de a 3 hónapos kúra alatt, nem lettem még sem várandós.

Ez év elején mentem el egy endokrinológushoz, aki elküldött különböző vérvételekre. Kiderült, hogy pajzsmirigy alul működésem van és progrezteron hiányom.

A TSH-m akkor 3,36 volt. Kaptam rá gyógyszert, most 3 hónap elteltével 1,22 lett az értékem. A ciklusom is lassan de kezd beállni. Igaz még eddig nem történt meg a "csoda", de tudom és érzem, hogy minden nappal közelebb kerülünk hozzá!!! :)

Szerintem a te TSH értéked sem vészes, csak kellene rá szedned a gyógyszert és hamar rendbe is kapná. Addig viszont nem biztos, hogy sikerül teherbe esned, vagy ha igen nagy valószínűsége lesz a vetélésnek. :( Ezt rakasd rendbe a leghamarabb!

A munkahelyed meg lehet nem a legjobb, de ezzel nem nagyon tudsz mit tenni, kérdezz meg erről egy orvost.

SOHA NE ADD FEL, hidd el egyszer nekünk is sikerülni fog!!! :)

"K"

2013. okt. 7. 12:24
 82/118 anonim ***** válasza:

Már 2008 óta szedem rá a gyógyszert.

Egyre reménytelenebb ez a gyerek téma. Sztem feladom. Belefáradtam és kikészültem.

Sz.

2013. okt. 7. 13:06
 83/118 A kérdező kommentje:

Milyen adagban szeded? Milyen értékről kezdted? hogy lehet, hogy ennél nem megy lejjebb az értéked?

Jaj Istenem, de igazságtalan az élet.... :(

Azt szokták mondani, ha az ember "feladja", általában akkor következik be a csoda! :)

Igaz Én már sokszor elméletben megpróbáltam feladni, de legbelül mélyen, mindig ott motoszkált bennem, szóval Én valamiért nem tudom feladni!!! Mert tudom, hogy nekünk is lesz egyszer egy kicsi babánk!!! :)

"K"

2013. okt. 7. 13:37
 84/118 anonim ***** válasza:
50 mikrogramm 75 most meg 75 100. Ingadozik. Nem tudom miert nem sikerül a baba:(:(:(
2013. okt. 7. 18:13
 85/118 anonim ***** válasza:

50 mikrogramm 75 most meg 75 100. Ingadozik. Nem tudom miert nem sikerül a baba:(:(:(

Sz

2013. okt. 7. 18:13
 86/118 anonim válasza:

Kedves sorstársak!

Èn voltam az az "N", akinek szept.29-én lett egy szép pozitív teszje. Ma volt az elsö ultrahang 7+2 naposan és sajnos megint gond van (1 bö éve már egyszer elvetéltem)... Csak egy 9mm-es petezsákot látott a doki üresen, azaz nincs látható embrió benne, ami ennyi idös terhesen nagyon kicsi. Két sírás között próbálok abba az 1% esélybe kapaszkodni, ami még lehet, hogy késöbb fogant, stb. (ez viszont nem valószínü, de minthogy még nem véreztem, a petezsák még ott van, ezért van egy nagyon-nagyon halovány remény).

Szóval ez a második sikertelen terhesség - mindkét fél egészséges -, így sem könnyü, egyáltalán nem...

üdv nektek attól az "N"töl, aki egyébként Svédországban él

2013. okt. 22. 17:11
 87/118 A kérdező kommentje:

Kedves "N"!

Tudom, hogy ott van a pici babád, csak még elbújt, mert szégyenlős!

Nem szabad csak a szépre, jóra gondolni, nem lesz semmi baj, hidd el!

Mindenképpen írj a fejleményekről, nagyon-nagyon drukkolok nektek!!! :)

"K"

2013. okt. 23. 12:15
 88/118 anonim ***** válasza:
Sziasztok. Én már irtam ide még ott az elején,azóta sem sikerült a baba,sőt...a múlt héten kiderült,h PCOS-ám van :(( Nagyon el vok keseredve. Egy hete már csinálom a diétát,meg többet mozgok,de annyira félek,h nem lesz semmi eredménye. Olvasgatom a sikertörténeteket,de sajnos egyenlőre még az se tud jobb kedvre deriteni. Imádok enni,nagyon szeretem a kenyeret,mindenhez ettem eddig és ez a diéta nagyon nehéznek tűnik nekem,az elején semmit nem értettem,most már kezdem kapisgálni azért,de néha még elszalad velem a ló és sokat eszem,habár az igaz,h abból,amit épp akkor szabad,de akk is vissza kéne venni vmennyire. Ahhh....borzalmas helyzet,de megteszem,ami tőlem telik,ha ezen múlik,h legyen babánk,akk beleadok mindent. Biztos kell pár hét,de kitartok. Mértem a hőmet és 36,6-36,8 körül van,szal ez legalább jó jel,h van peteérésem,meg rendszeresek is a menstruációim. Ha van itt vki,akinek PCOS-ja van,akk irhatna nekem kaja tippeket,ha nem esik nehezére akk lehet mind az 5 étkezésre. "M" vagyok...üdv nektek.
2013. okt. 24. 08:26
 89/118 anonim ***** válasza:

Sziasztok "A" vagyok. Nekem késik pár napja, de nem merek tesztelni, mert igazából nem hiszem, hogy baba lenne a dologban. Máskor is szokott késni. Ma tesztelek azért egyet, drukkoljatok!

Drága "K"! Nagyon-nagyon drukkolok, hogy a manócskád mihamarabb megérkezzen, tudom, hogy jönni fog csak még kicsit játszik az anyukája idegein, hogy igazán meglepi legyen! :) Mint ahogy az enyém is!

2013. okt. 24. 08:31
 90/118 anonim ***** válasza:
Na ezt jól megírtam, szóval nem merek, de mégis fogok! :)
2013. okt. 24. 08:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!