Első babátokra vágyakoztok, de mind hiába?
Hasonló helyzetben lévő csajok, jó lenne, ha leírnátok a történeteteket. Azokat a nőket, akiknek nehezen sikerül a teherbeesés, csak olyan érti, aki szintén hasonló cipőben jár. Beszéljük ki magunkból a gondjainkat, hátha könnyebb lesz utána. Bízva abban, hogy hamarosan mi is beállhatunk a "pozitívat tesztelők" sorába!!! :)
(kérlek titeket, hogy hozzászólásaitokat, valamilyen módon szignózzátok, hogy minél könnyeben tudjunk "beszélgetni") köszi :)
"K"
Kedves "Sz"!
Köszi, hogy leírtad a történeteteket és csatlakoztál hozzánk.
Sajnos tudom min mész/mentek keresztül. :(
Nagyon nehéz annak a nőnek aki hiába vágyakozik, tesz meg mindent még sem sikerül a baba.
Én is ettem a méhpempőt kb. másfél évvel ezelőtt, sajna nekem semmit nem segített. :(
Szedtem clostit is, amitől ugyan volt peteérésem, de a 3 hónapos kúra alatt, nem lettem még sem várandós.
Ez év elején mentem el egy endokrinológushoz, aki elküldött különböző vérvételekre. Kiderült, hogy pajzsmirigy alul működésem van és progrezteron hiányom.
A TSH-m akkor 3,36 volt. Kaptam rá gyógyszert, most 3 hónap elteltével 1,22 lett az értékem. A ciklusom is lassan de kezd beállni. Igaz még eddig nem történt meg a "csoda", de tudom és érzem, hogy minden nappal közelebb kerülünk hozzá!!! :)
Szerintem a te TSH értéked sem vészes, csak kellene rá szedned a gyógyszert és hamar rendbe is kapná. Addig viszont nem biztos, hogy sikerül teherbe esned, vagy ha igen nagy valószínűsége lesz a vetélésnek. :( Ezt rakasd rendbe a leghamarabb!
A munkahelyed meg lehet nem a legjobb, de ezzel nem nagyon tudsz mit tenni, kérdezz meg erről egy orvost.
SOHA NE ADD FEL, hidd el egyszer nekünk is sikerülni fog!!! :)
"K"
Már 2008 óta szedem rá a gyógyszert.
Egyre reménytelenebb ez a gyerek téma. Sztem feladom. Belefáradtam és kikészültem.
Sz.
Milyen adagban szeded? Milyen értékről kezdted? hogy lehet, hogy ennél nem megy lejjebb az értéked?
Jaj Istenem, de igazságtalan az élet.... :(
Azt szokták mondani, ha az ember "feladja", általában akkor következik be a csoda! :)
Igaz Én már sokszor elméletben megpróbáltam feladni, de legbelül mélyen, mindig ott motoszkált bennem, szóval Én valamiért nem tudom feladni!!! Mert tudom, hogy nekünk is lesz egyszer egy kicsi babánk!!! :)
"K"
50 mikrogramm 75 most meg 75 100. Ingadozik. Nem tudom miert nem sikerül a baba:(:(:(
Sz
Kedves sorstársak!
Èn voltam az az "N", akinek szept.29-én lett egy szép pozitív teszje. Ma volt az elsö ultrahang 7+2 naposan és sajnos megint gond van (1 bö éve már egyszer elvetéltem)... Csak egy 9mm-es petezsákot látott a doki üresen, azaz nincs látható embrió benne, ami ennyi idös terhesen nagyon kicsi. Két sírás között próbálok abba az 1% esélybe kapaszkodni, ami még lehet, hogy késöbb fogant, stb. (ez viszont nem valószínü, de minthogy még nem véreztem, a petezsák még ott van, ezért van egy nagyon-nagyon halovány remény).
Szóval ez a második sikertelen terhesség - mindkét fél egészséges -, így sem könnyü, egyáltalán nem...
üdv nektek attól az "N"töl, aki egyébként Svédországban él
Kedves "N"!
Tudom, hogy ott van a pici babád, csak még elbújt, mert szégyenlős!
Nem szabad csak a szépre, jóra gondolni, nem lesz semmi baj, hidd el!
Mindenképpen írj a fejleményekről, nagyon-nagyon drukkolok nektek!!! :)
"K"
Sziasztok "A" vagyok. Nekem késik pár napja, de nem merek tesztelni, mert igazából nem hiszem, hogy baba lenne a dologban. Máskor is szokott késni. Ma tesztelek azért egyet, drukkoljatok!
Drága "K"! Nagyon-nagyon drukkolok, hogy a manócskád mihamarabb megérkezzen, tudom, hogy jönni fog csak még kicsit játszik az anyukája idegein, hogy igazán meglepi legyen! :) Mint ahogy az enyém is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!