Ki nem várja június 17-re?
tudom, hogy messze van, de izguljunk együtt! :)
eddig nekem tünet nincs
görbém ilyen:
Nagyon sajnálom, h nem sikerült:'(
Majd a jövetkező hónap sikeresebb lesz:)
Eszty:)
Összeszámoltam:
8-ból 2 pozitív lett:( Ez eléggé rossz arány:S
Reméljük az én kérdésemnél több pozi lesz:D
Ott eddig 16-an írtak, ha jól számolom:)
sziasztok csajok!
25% így valóban nem olyan rossz-)
én ma elhatároztam mi ebben a hónapban valszinúleg nem próbálkozunk inkább rászánom a júliust arra hogy a nászúton felszedett 4 kg-tól megszabaduljak ....mert nagyon nem szeretnék + súllyal kezdeni
amúgy mi sem beszélünk a "projectről" túl sokat sztem a pasiknak is számit de mi nők egészenm másként éljük meg hiszen nők vagyunk az én férjemnek sztem az amit veletek megbeszélek sok lenne.
amúgy mivel elég korosak vagyunk 33-36 mi is elvittük a katonákat sorozásra-)))
HÁLA ISTENNEK jó eredményeket kaptunk
úgyhogy akinek nem sikerült fel a fejjel mindjárt peteérésés szorítunk egymásnak-)kitartás hölgyeim!
e.
LÁNYOK SEGÍTSETEK!!! FÉLEK:S
Péneteken a mensim 6. napján szeretkeztünk. Már alig volt meg, ilyen barnázás volt csak. Egyszer véletlen mélyebbre ment a párom és nagyon fájt..Szeretkezés után kimentem a mosdóba és nagyon véres volt a bugyim. Megijedtem:S Pár óráig még véreztem, aztán újra barnás lett. Ma már vasárnap van(mensi 8. napja) és még mindig barnázom:S Nem merek szeretkezni a párommal, félek, hogy megint visszahozza a vérzést:S, peidg mindjárt itt a peteérés:) Mitől lehetett ez?? Történt valakivel ilyen? Mert nekem ez volt az első, soha nem fordult elő ilyen szex után:S
nekem volt már ilyen többször is.
semmi jelentősége. sőt mensi nélkül is volt már igy, hogy erősebben sikerült és utána volt vér..
sztem pont az erős lökdösődés miatt vmi lehet megsérül, nemtudom.
de nem lett semmi következménye.
noi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!